ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני מתכוון לקנות רכב (יד שניה, לכיוון השנים 2009-2011). נוסע ביום לפחות 100 ק''מ. בעל רישיון לאוטומט בלבד. ולכן בהחלטה איזה רכב לקנות- צריכת הדלק בפועל, הינו נתון מאוד משמעותי. לפני כיומיים נסעתי נסיעה טובה (של כשעתיים) על הסוזוקי סוויפט- ותא'מת, הייתה הרגשה אחלה. ומכאן התחילה ההתבלטות שלי. מבדיקה שלי, צריכת הדלק של הסוויפט בנסיעה בין עירונית הייתה בסביבות ה- 15.3 ק''מ לליטר. הייתי שמח אם הייתם יכולים להפנות אותי למקום שבו ניתן לראות מה צריכת הדלק בפועל (לא נתוני יצרן) עבור נסיעות בין עירוניות של הדגמים הבאים (שנים 2009-2011): הסוופיט, קאיה פיקנטו, טויוטה יאריס (גיר רובוטי), ספייס סטאר ו- פיאט בראבו. במידה ויש בעלי הדגמים הנ''ל, אודה אם תוכלו …
הודעה אחרונה מאת SHAI-SPORTWAGON, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, התמקדתי בגטס 1.35 שנת 2003 אוט', הרכב נראה סבבה לגמרי על פניו, עם 168K, נראה בסדר גמור ומטופל. הבעיה היא, שאומרים לי לא להתקרב לרכב מבחינת אמינות, אני יודע שהדלק בעייתי, מסכים, אך הנסיעות שלי הן לרוב קצרות, מראשון לבת ים וכו', הכל באזור המרכז או בעיר ולא יותר מדיי, לפעמים לירושלים וכו'. אני כבר לא יודע מה לחפש, אמרו לי גם פונטו, אבל מצד שני, כל הפונטו עם 160K + ואני חושש שהרכב לא יראה אמינות, וכולם הם Young 60, מה שאומר שהרכב מאוד מאוד כבד ואיטי לא ? אשמח לדעת מה לעשות, האם לשקול אקסנט ? מצאתי הרבה אקסטנים. הדרישות שלי פשוטות : 1.אמינות. 2.זריזות (אם אפשר שהרכב יהיה זריז ולא חלש אני אשמח, אך זה זו * ולא ממש חובה).
הודעה אחרונה מאת ozal5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לי כרגע את הפיקנטו 3 חודשים, יחסית מאוד נוחה, מנוע סוחב לא רע לגודל שלו, מזגן טוב, גיר חמאה, דלק לא מעניין, כעקרון מרוצה מהרכב, אבל בא לי גם להחליף, יש אפשרות להחליף לניסן מיקרה,(יש לרכב טיפול 15 בקרוב ואפשר להחליף רכב) איך היא מבחינת נוחות, כוח זריזות(חשוב לי), מזגן וכו' לאומת הפיקנטו? אם אני אומר כן, היא חייבת להישאר אצלי עד הטיפול הבא, 15 אלף ק''מ. בקיצור איזה רכב יותר טוב מבין ה-2, למי שיצא לנהוג בשניהם תקופה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ping, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אהלן, החלטתי להחליף מהגולף 1.4 שלי, לרכב עם קצת יותר ביצועים, אחרי הרבה התלבטויות הגעתי לאחת משתי האופציות הנ"ל הייתי שמח לשמוע המלצות וחוות דעת לכאן ולכאן יתרונות וחסרונות כלליים לדעתי GOLF: +מנוע +רכב יותר רחב וגדול +קרוז +בד"כ כבר נמכר כSTAGE1\2 -ישן -עיצוב פחות יפה -בד"כ קורעים לרכבים האלו את הצורה -מולטימדיה וכל החרטא הזה שדיי חשוב לי POLO:+חדש +אין עבר פלילי +מצב ספורט ומצב עיר +קטן וחמוד יותר +פחות נראה של ערסים -STAGE 0 -אין קרוז ומערכת בקרת אקלים -פחות כח -(כנראה פחות אחיזה כי הוא קטן יותר?) טוב, אלו הצדדים שאני רואה לכאן ולכאן, אשמח לחוות דעת, אני חייב לציין שליבי נוטה יותר לכיוון הפולו, אבל באתי לשמוע עוד כי…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בקרוב אתבקש להחליף את הפוקוסטיישן ששירתה אותי ב(כמעט)3 שנים האחרונות. האפשרויות הם : מאזדה 3 קורולה I30 סטיישן ראפיד עד עכשיו הכול טוב יפה (ומשעמם) השאלה אשר מעניינת אותי והייתי רוצה לשמוע (לקרוא) את דעתכם: במידה ואצליח לקבל את הראפיד בגרסת ה"אלגנס"(המאובזר) האם היא נותנת פייט לאופציות האחרות? הסיבה שאני שוקל ללכת דווקא על הראפיד היא שפשוט נמאס לי מהמנועים האנמיים של ה1600 ושות" + יש לי נסועה גבוהה בחודש ובקרת השיוט תעזור לי מאוד. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 474 צפיות
קיבלתי הצעה לפולקסווגן פאסאט שנת 2004, מנוע 2000 אוטומט, יד ראשונה, 180k המחיר הוא 18,500.ובגדול אני מעוניין להתרחק מהמוסך כמה שיותר. האם כדאי? האם יש תקלות ידועות או בעיות ידועות של הרכב?
הודעה אחרונה מאת manzeli, -
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מעוניין ברכב ראשון עד 23 אלף שח. מה החוות דעת על הגולף 1.6 על פי האמינות ביצוע וצריכת דלק?
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתוך סקרנות ושיטוט ביד 2. אדם פרטי מוכר פולו Tsi 1200 Comfortline DSG עם 7500 ק"מ ב107K. אז הוא הוסיף מגנזיום מקוריים של פולקסוואגן, So What ? בשקלול לוי יצחק, הרכב שווה 89,500 , לא כולל המגנזיום, אז נוסיף עו 4K(נניח?), בשום מקרה זה לא יכול להימכר ב107K. מה אני מפספס?
הודעה אחרונה מאת rh27, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. חסכתי את הסכום הנל ואני מתלבט בין מספר מכוניות. 1)מרצדס C180 קופה 2014 עם קיט AMG. 2)אאודי TT שנת 2014 160 כ"ס 3)קאמרו החדשה מייבוא. מה שמעניין אותי זה בעיקר הנראות ולא הביצועים, וכמובן הרכב שהכי פחות ישחט לי את הכיס. הוצאות דלק לא ממש משפיעות עליי היות ואני לא נוסע הרבה(נוסע ברכבת לעבודה), ולכן מה שחשוב זה ירידת הערך של הרכב וטיפולים/חלקים. אשמח לשמוע דעות ובמיוחד מאנשים שמחזיקים/החזיקו את הרכבים הנל. תודה.
הודעה אחרונה מאת Japanese Engine, -
חברים אני מחפש רכב ורציתי לדעת מה דעתכם על סיטרואן.. בשנים האחרונות הדבמים עברו מתיחות פנים ונראים הרבה יותר טוב והתחושה היא תחושה של שיפור בתודעה של הציבור.. לצורך העניין מצאתי סיטרואן C4: שנת 2011 44,300 ק"מ מחיר 60,000 ₪ יד ראשונה מפרטי מנוע בנזין 1600 גיר אוטומט ומצאתי C אליזה: שנת 2013 מחיר 66,000 ₪ יד ראשונה מפרטי מנוע בנזין 1600 גיר אוטומט מה אתם אומרים? אני מחפש אוטומט לזוג+2 לארבע שנים הרובות לפחות נסועה של כ 20K שנתי בעיקר עירוני אילת-מרכז פעם בחודשיים.. חסכוני נוח אמין בטיחותי ושקט..
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאבי פורד מונדיאו 2004 שהגיע הזמן להחליף. הרצון הוא להישאר בקטגוריית המנהלים וההתלבטות כרגע היא בין פורד מונדיאו וטויוטה אוונסיס משנתונים 2011-2012. מבחינת המונדאו קראתי שבשנים אלו הייתה החלפת מנוע לאקובוסט שמלבד ביצועים עדיפים הוא גם חסכוני יותר בדלק ממנוע ה-2,300. מבחינת הטויטה הבנת שמדובר ברכב אמין מאוד, זול אולם מעט אנמי. החשיבות בגדול היא ל: אמינות,, עלויות אחזקה, חסכון בדלק, שמירת ערך, חיוך. אודה לחוות דעתכם עם הדגמים הנ"ל וכמובן להמלצות נוספות (אקורד? B4?).
הודעה אחרונה מאת lcx, -
- 6 תגובות
- 894 צפיות
חברים בוקר טוב ג'יפון הונדה CRV משנת 2007 יד ראשונה פרטית טופל במורשה שמור מאוד אבל עם 175 אלף ק"מ יש מה לפחד מק"מ כזה גבוה?? או שאפשר לקחת בלי לדאוג (כמובן אחרי בדיקה) מחיר די טוב 64 אלף ש"ח הנסועה השנתית שלי היא בין 20 ל- 30 אלף בשנה. זה אומר שאצלי הוא יגיע ל- 300 אלף ק"מ אפשר בכלל אח"כ למכור רכב עם כזה ק"מ.. ושאלת השאלות כמה ק"מ ג'יפון כזה אמור לעשות כמובן עם טיפולים נאותים כמו שצריך אני בהחלט מתכונן להחזיק את הרכב לפחות לעוד 5 שנים. ואני מחפש שקט לפני הכל
הודעה אחרונה מאת דניאלס, -
שלום, אשמח לקבל ביקורת בנוגע לפוולקסווגן ג'טה שנת 2011 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש רכב משפחתי לזוג ותינוק לבנתיים, אולי יהיה שני בדרך אחרי סקירה באינטרנט על מספר לא מבוטל של כתבות, שרשורים ביקורות והמלצות החלטתי לבקש כאן את עזרכתם בקניית רכב מתאים. דרישות ומגבלות: 1. תקציב של 60 אלף ש"ח פלוס מינוס. 2. רכב מרווח יחיסית עם תא מטען שיכול להכיל עגלת תינוק בקלות וגם קניות. 3. בטיחות. 4. אמינות מכאנית. 5. עלות אחזקה. 6. התנהגות על הכביש. 7. צריכת דלק. מכיוון שאישתי לא ממש אוהבת את הגרסאות של ה-5 דלתות והסטיישן אנחנו מעדיפים רכב בגרסאת סדאן. רוב הנסיעות יהיו מהקריות למגדל העמק(כ- 70ק"מ ביום) בכבישים מחוץ לעיר אבל עם עליות. בסופשים ובבקרים נסיעות קצרות בעיר, סה"כ בשנה בסביבות 20K-16K ק"מ. אני משאר שהרכב יהיה …
הודעה אחרונה מאת BrAvE_27, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 518 צפיות
שלום, ב2014 סאניונג עדכנו את הרקסטון במנוע חדש של VM (אירופאי) בנפח 2.0 שהוא חסכוני יותר. אני מתלבט בין המודל החדש יותר (עם מנוע 2.0) לבין מודל ישן יותר עם מנועי ה2.7 של מרצדס. מישהו יודע אולי האם המנועים החדשים אמינים כמו הדגמים שהיו של מרצדס (לפני 2014)? האם יש הבדל ניכר בחסכון ובביצועים ביניהם בכלל? תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת giliav, -
- 7 תגובות
- 885 צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בימים אלו וזקוק לייעוץ בקניית אוטו. מידע יבש: תקציב : 20,000 קשיח צורך: נסיעה לעבודה במהלך השבוע (40 ק״מ ביום) ויציאות / טיולים בסופ״שים גיר: מעדיף מאד ידני - גם יותר אוהב וגם מחפש רכב חסכוני. גודל: לא מחפש מכונית משפחתית, רק מכוניות קטנות שמתאימות לנהג בודד - מיני / סופר מיני. שנתון: מינימום 2003 אחרי הרבה מאד מחקר ביד 2 ופורומים שונים נסגרתי על אחד משני המכוניות - פונטו גרנדה 2007-2009 או פיג׳ו 206 2003-2008. הבעיה היא שאני לא מסוגל להחליט איזו מבין שתיהן עדיפות. לפיג׳ו אומרים שיש המון בעיות חשמל ובאופן כללי לא אוטו אמין(ובאוטומט גם בעיות גיר שזה לא רלוונטי לידני) ולפיאט אומרים שיש המון בעיות עם ההגה כח(בגלל כפתור הסי…
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
זהירות מסוחר באזור חיפה 1 2 3
מאת avi097- 39 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
כמעט נפלתי בפח.. זהירות מפונטו ספייס שנשמעת שמורה מידי בזבזתי הרבה אנרגיות,כסף וכמה שעות טובות על הרכב הזה מומלץ מאוד להתרחק. בהצלחה
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 954 צפיות
האם יש חיסרון מובהק בקניית רכב בן מספר חודשים עם כמה מאות ק"מ? מבחינת ירידת ערך והעובדה שהרכב כבר יד שניה לאחר פחות משנה. לצורך העניין אני מתכוון להחזיק את הרכב ברשותי למספר שנים טובות.
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
- 1 תגובות
- 740 צפיות
מדובר באתר הזה https://switch.co.il/ במקרה נתקלתי בו בימים האחרונים. אני מבין שהוא שייך לכלמוביל. מישהו התנסה איתם ויכול לתת חוות דעת? האם אתם חושבים שמדובר במיזם אמין מבחינת הבדיקות? האם זו לא עבודה בעיניים? אשמח לשמוע ביקורות לחיוב ולשלילה תודה!
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 874 צפיות
שלום לכולם, אחרי הרבה רכבים שבדקתי הגעתי לשתי מועמדות סופיות: סקודה פאביה החדשה 1.2tsi dsg7 דגם הסטייל או רנו קליאו החדשה גם 1.2 טורבו אוטומט דגם collection. בעיקרון לפי מה שקראתי ושמעתי עד כה שני הרכבים פחות או יותר עם אותם נתונים של מחיר, צריכת דלק, ביצועים וכדומה. מצד שני, על הרנו אמרו לי אל תתקרב לרנו, על הפאביה אמרו לי שהגיר והמנוע לא אמינים. אפשר בבקשה לקבל חוות דעת מחבר'ה שהתנסו ברכבים האלו ויוכלו לעזור לי לקבל החלטה עם איזה רכב אני הולך להיות בלוש שנים הקרובות? איזו מכונית לדעתכם עדיפה יותר מבחינת אמינות? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת civil_engine, -
- 0 תגובות
- 436 צפיות
שלום, אני מחפש רכב עד 20-30 אלף ש"ח - רצוי מאוד שיהיה חסכוני בדלק, וחשוב מאוד שיהיה אמין שיחזיק מספיק שנים... בעקרון התכנית היא להחליף כל שנתיים-שלוש. נראה לי שהגיוני רכבים משנת 2005-2008. תודה!
הודעה אחרונה מאת Or Paz, -
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות רכב ובבדיקה כתוב שיש קורוזיה במערכת קירור... כמה זה קריטי? להימנע מהרכישה? איך אפשר לטפל בבעיה הזו? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשרשור הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572110-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-cx5 ישנה מחשבה חדשה, היום ההורים שלי המשיכו לאולם התצוגה של פורד כדאי לראות את הקוגה. הם אמוד התלהבו, לפי מה שהבנתי הרכב מגיע מאובזר במיוחד , איכותי , חזק (182 כ"ס ) וכו'. העניין הוא א' המחיר - 195 אלף שקלים ב', ידוע לי שהרכב לא פופולרי במיוחד, האם זה בגלל שהדגם עצמו הוא חדש או שפשוט ישנן ביקורות רעות ? ג', האם מישהו יודע איך השירות של מוסכי פורד ? האם תודעת השירות שלהם טובה והוגנת או שהם כמו מאזדה, עושים לך טובה שהם …
הודעה אחרונה מאת לאון, -
- 6 תגובות
- 460 צפיות
שלום! לאחר תחקירים רבים, החלטתי ללכת על הגרנדה הידנית. (פסלתי את: האיביזה בגלל טיפולים לא זולים, הגטס פחות איכותית וחסכונית, הסיריון עדינה, הפנדה בלי בגאז - ואם פספסתי משהו ששווה לבדוק עד 25K, שיהיה חסכוני, בטיחותי וזול לתחזוקה - אשמח לשמוע ראיתי שיש את הדגם של ה1.2 ידני וגם 1.4 ידני (ממנו יש פחות). כמה הם שונים אחד מהשני? עדיף להתעקש על ה1.4 גם אם מדובר בתוספת של5000? (את ה1.2 אפשר למצוא בסביבות ה20K וה1.4 בסביבות ה25k). ומה ההבדל בין הDynamic ידני 1.4 לActive ידני 1.4? ושאלה נוספת קצת יותר כללית: נניח ומצאתי באותו מחיר: שנת 2008 עם פחות מ100 אלף ק"מ.. וגם שנת 2010 עם 130 אלף קילומטר.. מה עדיף? בהנחה שהמצב של שניהם טוב, שמור ומטופל...
הודעה אחרונה מאת danit84, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 728 צפיות
מחפש רכב שני משפחתי לזוג עם 3 ילדים. מתלבט בין פורד פוקוס 2009-10, כמו זה שיש לנו עכשיו ומאוד מרוצים ממנו לבין הדגם חדש של 2011. הבדל במחיר סביב ה-10 אלף שקל. האם שווה את זה? עד כמה הוא מומלץ לעומת אחיו הגדול?
הודעה אחרונה מאת Tobleron, -
- 3 תגובות
- 863 צפיות
אהלן, יש לי 2 רכבים שאני מתלבט בינהם בקנייה. בהתחלה היעד היה לקנות רכב סופר מיני חסכוני עד 50 אלף ואיביזה הייתה הבחירה המועדפת אבל אז צץ לי פתאום הולוסטר- שהוא לדעתי ממש יפה לדעתי ובנוסף רכב מפנק, הולוסטר הוא בתוספת כסף כמובן, הוא עולה עולה 65 אלף לגרסא הידנית. אני יודע שההשואה היא שונה.. הולוסטר משפחתי עם מנוע 1.6 והאיביזה הוא סופר מיני עם מנוע 1200 טורבו. את הרכב אני אקנה בתשלומים. האם מישהו יכול להכריע את הבחירה שלי ולתת לי אולי קצת כיוון/ הערות על הרכבים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Michaelpet, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לוקחת רכב ליסינג מהעבודה. בבקשה תמליצו לי על רכב משפחתי נח, בטיחותי ומחיר מחירון עד 120K. יש חיה כזו? חשבתי על קורולה, אבל בכל זאת מנסה למצוא משהו זול יותר. תודה (-:
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
שלום, אחרי שהיום השמאי השבית לי את הרכב בעקבות תאונה, אני מתלבט מה לקחת במקום. ראיתי לנצ'יה אפסילון מודל 2012 ידני הדגם המאובזר וראיתי פיאט בראבו מודל 2010 גיר רובוטי סנסיישן. להערכתי, שני הרכבים יעלו בסביבות 45 אלף "מחיר סגירה", אם לא מתחת לזה (זה גם התקציב, 45+-) מה הפלוסים והמינוסים של הרכבים הללו? (לא מעוניין ברכב "סטנדרטי" כמו יונדאי I20 או מאזדה 2 ושות') תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכם, אימי מעוניינת לקנות רכב חדש, היא מאוד בכיוון של ג'יפ ולכן הלכנו לבדוק את המאזדה cx5. נתחיל מזה שתודעת השירות שלהם נוראית ( כנראה שזאת הדרך מכירה שלהם, אם לא אתה יבואו עוד 4 אחרים ). הסתכלנו על הcx5, עבר מתיחת פנים השנה, אני התלהבתי מאוד, מאוד " יוקרתי " יחסית למחיר, גלגל שליטה, איכות חומרים ברמה גבוהה, עיצוב מחודש ( הישן היה קצת קודר ) וכו'. עד כאן נשמע מעולה, אבל מכאן מתחילות הבעיות - זמן הספקה של שלושה חודשים, ניסנו לדבר איתם על הנחה כלשהי ( לקוחות חוזרים שלוש פעמים ברציפות ללא טרייד אין ) , אך ללא הועיל, שאלנו אולי יש איזה אפשרות לתוספת על חשבונם בשביל להמתיק את העסקה - שום דבר. מחיר הרכב הוא כ 166.5 לא כולל אגרת רישוי וכו'. אולם תצוגה ליד ש…
הודעה אחרונה מאת ofir1000, -
-
דעות על golf gti 2015 1 2
מאת biot-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מעוניין לשמוע דעות מבעלים (במידה ויש כאלה פה) על golf gti מודל 2015 בעיקר על גיר ה dsg, אחריות אני יוצא מנקודת הנחה שהרכב אגרסיבי וזה מה שאני מחפש. תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)