Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן

victory
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאם אתה מחפש אחזקה זולה, אתה לא מחפש במקום הנכון.

מדובר בשני רכבים מתוסבכים מכנית וחשמלית, עם חלקים לא זולים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצד אחד אני כומע פה ושם שמועות על כך ומצד שני יש לא מעט אנשים בפורום שמדברים על כך שזה אגדה אורבנית כי בשנ ים האחרונות הצרפתיות עשו שינוי משמעותי.. כלומר כל הבעיות רוולנטיות לשנים קודמות ולא לשנתונים האחרונים...

פורסם

כמו שכתבת - victory

זאת אגדה אורבנית.

בעיות החשמל ברכבי פיג'ו/סיטרואן נפתרו כבר לפני 10 שנים (מניסיון).

כיום הרכבים אמינים, עלות הטיפולים במוסכים היבואן/מורשה סבירים

ואינם חורגים מעלות הטיפולים של רכבים יפני/קוריאנים.

ברשותי 2 רכבי פיג'ו - 206 1.4 אוט' שנת יצור 2006 / 207 1.6 אוט' שנת יצור 2012.

פורסם

אני גדלתי על המשפט "אירופאי יקר ולא אמין" ולהלן סקירה על פיג'ו 206 שתראה לך בסקירה של 3 שנים מה זה להחזיק צרפתייה לעומת יפנית (ושלא טיפול הצרפתייה נותנת יותר תמורה לעומת מחיר): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
מה בנוגע לבעיות מולדות או בכלל בעיות שידוע שיש לדגם כזה או אחר.. האם זה רלוונטי בדגמים הללו?

בגדול, למנוע ה1.6 יש כמה נקודות תורפה. הפתרון אגב מאוד פשוט, לטפל כל 10-15 אלף ק"מ. מוריד כמעט את כל הבעיות במנוע הקיים לפחות לי פורומים בחו"ל.

על זה אל תתפשר. אם הרכבים טופלו כל 20-30 אלף ק"מ תמנע. עדיף לחפש עוד קצת ולמצוא רכב מטופל ושמור במיוחד כדי שבאמת תהנה ממנו ולא תצטרך להיכנס למוסך עם בעיות בוצה ושאר נזילות ורעשים.

בהצלחה.

פורסם
בגדול, למנוע ה1.6 יש כמה נקודות תורפה.

זה לא המנוע הזה. פותח השרשור מדבר על המנוע האטמוספרי, המנוע שהיה בעייתי הוא ה-1.6 טורבו שפותח עם ב.מ.וו. בכל מקרה הבעיות שהיו בעבר עם מנוע הטורבו נפתור עם החלפת המותחנים הישנים בחדשים.

ובאופן כללי אני מסכים איתך. עדיף לחפש רכב מוצלח שטופל בזמן ובאהבה.

פורסם
בגדול, למנוע ה1.6 יש כמה נקודות תורפה.

זה לא המנוע הזה. פותח השרשור מדבר על המנוע האטמוספרי, המנוע שהיה בעייתי הוא ה-1.6 טורבו שפותח עם ב.מ.וו. בכל מקרה הבעיות שהיו בעבר עם מנוע הטורבו נפתור עם החלפת המותחנים הישנים בחדשים.

ובאופן כללי אני מסכים איתך. עדיף לחפש רכב מוצלח שטופל בזמן ובאהבה.

פורסם

הוא דיבר גם על הסיטרואן סי5 שהיא טורבו.

המנוע האטמוספרי ומנוע הטורבו זה אותו בלוק והשוני בינהם (לפי מה שאני יודע) הוא במגדש עצמו (האם קיים או לא).

הבעיות במנוע הם לא רק במותחנים, יש בעיות בוצה, גומיות דולפות, שסתומים שנדפקים ועוד כמה שכרגע אני לא זוכר. בכל מקרה, טיפול כל 10-15 אלף פותר כמעט לחלוטין את כל בעיות המנוע.

פורסם

הסיטרואן שלי - C3 פיקאסו דיזל ידנית, תחילת שנת 2011 ומעל 90 אלף ק"מ ורק אני נוהג עליה מיומה ההראשון על הכביש:

טפו-טפו-טפו, לא ראתה/רואה מוסך חוץ משיגרה חד-שנתית. לא מכאני, לא חשמל, ולא נעליים.

אוקיי, חוץ מכמה נורות דרך ראשיות שמדי כמה חודשים הולכות כל אחת בתורה. לא נורא.

• תוכן חדש...