Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אימי מעוניינת לקנות רכב חדש, היא מאוד בכיוון של ג'יפ ולכן הלכנו לבדוק את המאזדה cx5.

נתחיל מזה שתודעת השירות שלהם נוראית ( כנראה שזאת הדרך מכירה שלהם, אם לא אתה יבואו עוד 4 אחרים ).

הסתכלנו על הcx5, עבר מתיחת פנים השנה, אני התלהבתי מאוד, מאוד " יוקרתי " יחסית למחיר, גלגל שליטה, איכות חומרים ברמה גבוהה, עיצוב מחודש ( הישן היה קצת קודר ) וכו'.

עד כאן נשמע מעולה, אבל מכאן מתחילות הבעיות -

זמן הספקה של שלושה חודשים, ניסנו לדבר איתם על הנחה כלשהי ( לקוחות חוזרים שלוש פעמים ברציפות ללא טרייד אין ) , אך ללא הועיל, שאלנו אולי יש איזה אפשרות לתוספת על חשבונם בשביל להמתיק את העסקה - שום דבר.

מחיר הרכב הוא כ 166.5 לא כולל אגרת רישוי וכו'.

אולם תצוגה ליד שוכנת קיה, הסתכלנו על הסופרטאז', מדובר על הדגם האחד לפני הכי מפואר - EX.

הדגם כולל מושבי עור, בקרת אקלים, גג שמש פנורמי, מערכת מולטימדיה ובעיקרון כל מה המאזדה כוללת ( חוץ מהמושבי עור והסאן רוף)

בנוסף הצלחנו להכניס במחיר גם "פגושים " מיוחדים ( רק ליופי ) , אגרת רישוי ומיגון לביטוח, כל זה ב170 על הכביש.

מה הקאץ'? למרות שבעיקרון אתה מקבל יותר בקיה ( מושבי עור, סאן רוף וכו' ), האוטו בפנים מרגיש זול ודי פשוט.

הסופרטאז' מרגיש לי קצת כמו קיה פורטה מוגבהת ועם מושבי עור.

מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים ?

פורסם

נהגתי כ-3,000 ק״מ ב-10 ימים על ה-CX5 בשנה שעברה בארה״ב והגעתי למסקנה הבאה:

אם הייתי מחפש ג׳יפון משפחתי במחירי השוק המומצע היא הייתה הבחירה היחידה שלי.

עשיתי סיבוב על הקיה בסוכנות ההשכרה לפי המאזדה והחלפתי מיד למאזדה שבדיוק יצאה משטיפה. במזל.

תודעת השירות והמכירה בארץ לא מהגבוהות אבל מצד שני לנו כישראלים יש מנטליות של לקבל מתנות כשאנחנו קונים מוצר חדש - לא תמיד מתקבל בברכה. במיוחד כשיש ביקוש מאוד כבוה אצל היבואן.

ובכל זאת, אני הייתי בוחר במאזדה. את החבר׳ה מהאולם לא רואים יותר אחרי תהליך הרכישה והפרש מחיר מינורי (בסכומים כאלה) חשוב שלא יגרום לך ״להתפשר״.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הקיה ספורטאז הוא רכב מצויין ומרווח שמציע כמעט הכל ועוד עיצוב היפה בקטגוריה שלו,כרגע הוא

הרב מכר של ג'יפוני המתכת, המלך הניבחר הנמכר בקטגוריה!

המאזדה,פשוט שקטה יותר איכותית יותר ,נסיעתה נעימה הרבה הרבה יותר וגם יותר דנאמית.

לטעמי המזדה יותר כדאית..יותר.

פורסם
הקיה ספורטאז הוא רכב מצויין ומרווח שמציע כמעט הכל ועוד עיצוב היפה בקטגוריה שלו,כרגע הוא

הרב מכר של ג'יפוני המתכת, המלך הניבחר הנמכר בקטגוריה!

המאזדה,פשוט שקטה יותר איכותית יותר ,נסיעתה נעימה הרבה הרבה יותר וגם יותר דנאמית.

לטעמי המזדה יותר כדאית..יותר.

תיארתי שזה מה שיגידו פה, השאלה שלי היא מה כדאי עדיף לדעתכם; לקחת את היה ולהנות מהמושבי עור סאן רוף או בעצם לקחת את המאזדה ולהנות הנוחות נסיעה ואיכות חומרים יותר טובה.

האם האיכות חומרים נוחות נסיעה במידה טובות בהרבה מהקיה?

אופיר

פורסם

לא נהגתי בספורטז' אבל ממש לא נהנתי מהנהיגה במאזדה,

המושבים קשים מידיי ולא תומכים בכלל(בן 23 יצאתי עם כאבי גב מנהיגה בו) הרכב לא חזק ומרגיש שצריך "לסחוט" ממנו מומנט בעליות,מרגיש חלש מאוד ביחס למנועי 2,000 אחרים שנהגתי בהם(וכל זה שאני יורד מקיה ריו) , עכשיו, יש מצב שמה שלי לא נוח לאחר יחשב "ספורטיבי" ומה שלי חלש ולא סוחב לאחר יהיה טוב, רק נסיעת מבחן תגיד לך מה עדיף לך!.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זאת תהיה התיימרות מצידי להגיד שאני מכיר את המזאדה ברמה מספיק טובה כדי לתת עליה חוות דעת מהימנה, כשהכי הרבה שחוויתי מהאוטו זה לשבת במושב האחורי חצי מעולף בנסיעה חזרה מרמת הגולן. לעומת זאת, אני מכיר את הספורטאז' מספיק טוב בשביל להמליץ עליה וכדי להגיד שאם היה לי את הסכום פנוי כרגע, וזאת הקטגוריה שהייתי מחפש לרכוש בה רכב, לא הייתי מתלבט לרגע. אין טעם שאני אכביר במילים על הרכב כי בערך כל פוסט שלישי בפורום הזה מדבר על הספורטאז' ולמה הוא טוב. ממליץ לך פשוט מאד לקחת אותה לנסיעת מבחן עם אמא שלך ולהרגיש את האוטו, אתה תבין על מה כולם מתלהבים כל כך.

פורסם
כל פוסט שלישי בפורום הזה מדבר על הספורטאז' ולמה הוא טוב. ממליץ לך פשוט מאד לקחת אותה לנסיעת מבחן עם אמא שלך ולהרגיש את האוטו, אתה תבין על מה כולם מתלהבים כל כך.

או שלא...

• תוכן חדש...