Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה 2011

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק בכזו, מתאר לעצמי שאתה מדבר על גרסת המנג'ר (1600)

אני מאד מרוצה, הרכב מאד אמין, והעלות שלו זולה ביחס למה שמקבלים.

רכב נוח מאד, מרווח, תא מטען גדול.

תצרוכת דלק ממוצע 1:13 הרוב נסיעות קצרות - חצי עירוני. נהיגה רגועה.

בבין עירוני, נסיעות ארוכות, כבישים זורמים, תצרוכת דלק מצוינת 1:17 או אפילו 18

נקודה לבדיקה: גיר רובוטי דו מצמדי (DSG7), בשנים אלו הייתה תקלה גורפת, וכל המכוניות נקראו לריקול. הוחלפו מכטרוניק ומצמדים.

תבדוק עד מתי האחריות על הגיר (אמורה להיות לפחות עוד שנה), תבדוק מתי התבצע הריקול והמצמדים, תנסה לרגיש בהלוכים נמוכים (1 - 2) אם אתה מרגיש רעידות, מה שמעיד על מצמדים, למרות שיש אחריות, מוטב שיבוצע כשהרכב בבעלות המוכר)

הגיר הוא מהנה ונוח מאד, אני מאד נהנה ממנו, זה לא גיר אוטומט רגיל, צריך ללמוד כמה נאואנסים איתו כדי לשמור עליו, שהקלאצ'ים יאריכו חיים (כמו שבגיר ידני צריך לנהוג נכון כדי שהקלאצ'ים יאריכו חיים)

אני חושב שזו רכישה כדאית מאד.

• תוכן חדש...