Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך סקרנות ושיטוט ביד 2.

אדם פרטי מוכר פולו Tsi 1200 Comfortline DSG עם 7500 ק"מ ב107K.

אז הוא הוסיף מגנזיום מקוריים של פולקסוואגן, So What ?

בשקלול לוי יצחק, הרכב שווה 89,500 , לא כולל המגנזיום, אז נוסיף עו 4K(נניח?), בשום מקרה זה לא יכול להימכר ב107K.

מה אני מפספס?

פורסם

יש אנשים שחושבים יש להם אוצר נחשק ביד ומחפשים את הפראייר התורן ככה זה לא רק בתחום הרכב, אלא בכל תחום למשל בתחום ציוד צילום זה ממש חזק - אנשים מנסים למכור מוצרים משומשים במחיר חדש וכאשר אני מסביר להם שמחיר החדש הוא אותו דבר, זה עם אחריות ותשלומים, הם אומרים שגם המוצר שלהם כמו חדש, לכן אותו מחיר:roll: (פשוט לוגיקה ברזל).

ובכלל, למכור רכב כמעט חדש זה בעיה. כי אפשר לקנות חדש עם תנאי מימון נוחים ואחריות מלאה. לא מבין מה הטעם לקנות משומש בהנחה קטנה? יש גם 0 קמ מיבואן, אז בכלל.

חוץ מזה, מחירון של רכבים כמעט חדשים נועד לחברות הביטוח במקרה של תאונה.

יש פתגם ישן: הפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

אבל איך זה קורה מבחינת המחירים בעידן האינטרנט?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז הוא הוסיף מגנזיום מקוריים של פולקסוואגן, So What ?

על ג'אנטים מקוריים מוסיפים הרבה כסף בקנייה וזה לא תמיד בא לידי ביטוי במכירה.

השאלה היא בכמה נמכרות פולו דומות והאם שקלול המחיר שביצעת נכון? האם התחשבת בחודש העליה לכביש או שפשוט רשמת נתון מהראש כשביצעת את השקלול?.

תמיד יש את אלו שחיים בלה לה לנד, אבל בד"כ הם נתקעים עם המכוניות שלהם הרבה זמן וזה נכון לכל תחום. ברחוב שאני משכיר כרגע,הבניינים בני 50-60 שנה בערך יש כמה אנשים שהחליטו למכור את הדירות שלהם ותקעו מחירים בשמיים, יקר יותר אפילו מדירות חדשות שנמכרות באזור. אתה חושב שהם יצליחו למכור במחיר הזה? אני חושב שלא, פשוט מחפשים את הפראייר התורן...

פורסם

יצא לי גם לראות טראקס טורבו שנת 2014 למכירה עם 10,000 קילומטר, הבעלים רוצה עליו 135,000 (כי חדש עולה 147,000).

אבל אופל מוקה חדשה עולה 129,000.

לך תבין מוכרים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ד"א, את אותו הדגם בדיוק עם 11,000 ק"מ מוכרים ב89K כולל מגנזיום , אותם מגנזיום, לא מיוחדים ובלי חתכים מיוחדים וכו'...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא יכול לבקש גם מליון וחצי ש"ח על הרכב, זכותו.

בסוף הוא ימצא מישהו שמוכן לשלם, או שהוא יתפשר וירד במחיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הוא יכול לבקש גם מליון וחצי ש"ח על הרכב, זכותו.

בסוף הוא ימצא מישהו שמוכן לשלם, או שהוא יתפשר וירד במחיר.

על זה אין וויכוח.

פורסם

שאלה : מה הוא הדבר שמחמם בחורף, ובקיץ שמים במקרר ??

תשובה: תנור !!

שאלה : תנור שמים במקרר בקיץ ??

תשובה : זה התנור שלי ואני עושה איתו מה שבא לי ...!!!

בנימה יותר רצינית , לדרוש הוא יכול .. אבל לקבל?? זאת השאלה

פורסם

אני חושב שהבנאדם לא מעודכן בירידה הדרסטית של מחירי פולקסווגן בחודש שעבר!

**הוא יקבל את זה קשה אני חושב.

• תוכן חדש...