Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בימים אלו וזקוק לייעוץ בקניית אוטו.

מידע יבש:

תקציב : 20,000 קשיח

צורך: נסיעה לעבודה במהלך השבוע (40 ק״מ ביום) ויציאות / טיולים בסופ״שים

גיר: מעדיף מאד ידני - גם יותר אוהב וגם מחפש רכב חסכוני.

גודל: לא מחפש מכונית משפחתית, רק מכוניות קטנות שמתאימות לנהג בודד - מיני / סופר מיני.

שנתון: מינימום 2003

אחרי הרבה מאד מחקר ביד 2 ופורומים שונים נסגרתי על אחד משני המכוניות - פונטו גרנדה 2007-2009 או פיג׳ו 206 2003-2008.

הבעיה היא שאני לא מסוגל להחליט איזו מבין שתיהן עדיפות.

לפיג׳ו אומרים שיש המון בעיות חשמל ובאופן כללי לא אוטו אמין(ובאוטומט גם בעיות גיר שזה לא רלוונטי לידני)

ולפיאט אומרים שיש המון בעיות עם ההגה כח(בגלל כפתור הסיטי) ושהמנוע שלה מאד חלש(1200)

מישהו עם נסיון באחת מהמכוניות ויכול להביע חוות דעת?

או אולי מכונית אחרת מומלצת בתקציב שפספסתי.

תודה מראש.

פורסם

איפה ההתלבטות? הפונטו חדשה משמעותית. גם רכב שיצא בשנת 2006 ולא בשנת 2000, גם רכב שנמצא פיזית פחות זמן על הכביש.

רק להקפיד לרכוש רכב מטופל היטב - ולשים לב למקוריות הרכב שאתה קונה - דגמי 1.2 של הפונטו הם בעיקר בוגרי ליסינג והשכרה. אם לא רשום ברישיון, אל תהסס לגשת למשרד הרישוי ולבדוק בעצמך - כי המחיר יהיה בהתאם.

פורסם

תודה על התגובה.

אני משווה בעיקר בין פיג׳ו 2008 לפונטו גרנדה 2008 (למרות שאני יכול לקנות גם שנתון נמוך יותר של הפיג׳ו במידה ויש מציאות במחיר בנמוך יותר).

לאו דווקא חדש אומר טוב יותר, בגלל זה הההתלבטות שלי .. מבחינת אמינות, ביצועים והתאמה לצרכי.

פורסם (נערך)

היה מאד מעניין, נראה שאת מאד אוהבת את הרכב למרות שביקרת לא מעט במוסך עם תקלות שונות.

יש עוד חוות דעת? אולי אנשים שהיו בעלים של שתי המכוניות?

עריכה אחרונה על ידי eden12321
שגיאת כתיב
פורסם

אני מבקרת במוסך בד"כ פעם בשנה, לטיפול תקופתי + תיקון תקלות (למעט מצבר, לא היתה לי תקלה משתקת-רכב). לפעמים יש תקלה שאני מעדיפה לא להיות שאננה לגביה, אז אני הולכת במיוחד לבדוק. אנשים שמספרים לך שהרכב שלהם לא רואה מוסך מלבד טיפול שנתי שוכחים לספר מה הם הזניחו עד אותו טיפול שנתי, ומה הוא כלל. יש לי גם מאזדה בבית, ואני לא מאמינה באגדות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ממש לא שללתי את דעתך, להיפך מודה לך מאד .. אני פשוט אשמח גם לשמוע חוות דעת של הצד השני של המטבע בהתלבטות שלי :)

פורסם

לא חששתי לרגע :)

פשוט יש נטייה לקרוא סיכום של 4 שנים עם רכב ולחשוב "וואו, זה הרבה מוסך", כי אין את כל מה שבאמצע. האוטו הזה עשה אצלי קילומטראז' כמעט זהה לכמות הק"מ שהיו לו כשקניתי אותו. הוא משרת אותי על בסיס יומיומי והרבה מעבר לזה, בהנאה ובצורה נאמנה.

זה כמובן לא בא להגיד דבר על הגרנדה, כן? אני לא במקום לשכנע אותך שאחד טוב מהשני, כי אין דבר כזה, ואת הגרנדה אני גם לא מכירה. אבל קח בחשבון שב20 אלף קשיחים לא תמצא רכב חדש, ולא כזה שלא דורש תיקונים כלשהם. רק לקחת דברים בפרופורציות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...