Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי 2 רכבים שאני מתלבט בינהם בקנייה.

בהתחלה היעד היה לקנות רכב סופר מיני חסכוני עד 50 אלף ואיביזה הייתה הבחירה המועדפת אבל אז צץ לי פתאום הולוסטר- שהוא לדעתי ממש יפה לדעתי ובנוסף רכב מפנק, הולוסטר הוא בתוספת כסף כמובן, הוא עולה עולה 65 אלף לגרסא הידנית.

אני יודע שההשואה היא שונה.. הולוסטר משפחתי עם מנוע 1.6 והאיביזה הוא סופר מיני עם מנוע 1200 טורבו.

את הרכב אני אקנה בתשלומים.

האם מישהו יכול להכריע את הבחירה שלי ולתת לי אולי קצת כיוון/ הערות על הרכבים.

תודה רבה

פורסם (נערך)

הי,

הייתה לי את אותה ההתלבטות בשנת 2010 כשבחרתי ליסינג מהעבודה.

האם לקחת את הולוסטר האוטומטית עם מנוע 1.6 אטמוספרי ועיצוב מיוחד משהו, או לבחור באיביזה ספורט 5 דלתות, 1.2 TSI עם גיר DSG

מאוד רציתי את הולוסטר בעיקר בגלל העיצוב המיוחד, אבל בגלל שהייתי אמור לחכות כ-5 חודשים.. בחרתי בסוף באיביזה.

האיביזה הגיעה עם 4 חלונות חשמל, מראות מתקפלות, ג'אנטים 17" חתך נמוך, סאן-רוף, שליטה מההגה, בקרת שיוט.

הרכב לדעתי ממש יפה, זריז מאוד ויושב יחסית טוב על הכביש.. נהנתי מכל רגע :lol:

יש 2 חסרונות עיקריים:

1) תיבת ה- DSG שסבלה בעיקר עד לא מזמן מהתקלה הידועה ומניסיון עם האיביזה ועם גולף שבבעלותי היום, לעיתים קצת מעצבנת בפקקים

2) הפלסטיקה בתא הנוסעים מיושנת מעט, נראית לא הכי עדכנית ופשוטה למדי, לאור העובדה שהאיביזה כבר איתנו מ-2008

אני מציע שתיקח את שתיהן לסיבוב ותחליט.

בנוסף, קח גם בחשבון את בעיות האמינות בגיר ה-DSG של האיביזה בשנתון שאתה מעוניין בו,אני אכלתי אותה עם הגולף לאחר כשנתיים (גולף 2010).

תאמין לי אתה לא רוצה לקנות רכב כזה ללא אחריות ותקן או להחליף גיר, בעלות שיכולה להגיע לאלפי שקלים (אם זה רכב משנת 2010, האחריות המורחבת על גיר תסתיים השנה).

מקווה שעזרתי.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

מבחינת אמינות- אני חושב שיונדאי בחירה עדיפה לאור בעיות הגיר של VAG.

בנוסף,שמירת הערך של סיאט לא טובה בכלל.

היונדאי מיוחדת יותר,רק אל תשכח שהיא 4 מקומות- אם זה משנה לך.

פורסם

אהלן, קודם כל תודה על התגובות הענייניות.

פיוזן ו ICX- אין לי בעיה לקנות איביזה ידנית אם זה יפתור את העניין של הגיר ובזאת פתרנו את הבעיה.

לגבי העניין של ה 4 מושבים או ה 5 אין לי בעיה עם 4 גם.

בעניין הכספי של התחזוקה במוסכים, איתוראן, הביטוחים, הטסט והדלק איזה רכב יותר חסכוני? (בטוח שהאיביזה יותר חסכונית מבחינת דלק אבל מה עם שאר הפרמטרים)?

• תוכן חדש...