Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב קופה עד 230K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חסכתי את הסכום הנל ואני מתלבט בין מספר מכוניות.

1)מרצדס C180 קופה 2014 עם קיט AMG.

2)אאודי TT שנת 2014 160 כ"ס

3)קאמרו החדשה מייבוא.

מה שמעניין אותי זה בעיקר הנראות ולא הביצועים, וכמובן הרכב שהכי פחות ישחט לי את הכיס.

הוצאות דלק לא ממש משפיעות עליי היות ואני לא נוסע הרבה(נוסע ברכבת לעבודה), ולכן מה שחשוב זה ירידת הערך של הרכב וטיפולים/חלקים.

אשמח לשמוע דעות ובמיוחד מאנשים שמחזיקים/החזיקו את הרכבים הנל.

תודה.

פורסם

תודה.

ומבחינת פנים הרכב? יצא לי לנהוג על המרצדס והאאודי אבל בקאמרו לא ישבתי ולפי התמונות פנים הרכב לא איכותי במיוחד?

פורסם

הקאמרו מבחוץ מאוד קרבית ומוחצנת אך בפנים איכות החומרים והעיצוב מאוד בינוניים, אולי כדי ל"התפשר" על המוסטנג החדשה שגם תהיה בעלת מקדם הגעה וגם בעלת איכות חומרים עדיף מהקאמרו..

כפי שציינו מדובר ברכבים אמריקאיים יחסית פשוטים ופחות מורכבים מהגרמניות עתירות הטכנולגיה שיגבו ממך כסף רב באחזקה..

בהצלחה!

פורסם

אני בספק אם קאמרו חדשה ביבוא נכנסת בתקציב,אחת מאובזרת עם מנוע V6 חוצה לדעתי את קו ה250 דיי בקלות. כנ"ל לגבי המוסטנג V6 פרימיום תעלה סביב אותו מספר,

אך לדעתי המוסטנג החדשה משלבת תמורה מעולה לכסף עם התנהגות כביש לא רעה בכלל,תא נוסעים מדליק ושיפור ניכר באיכות החומרים.

Porsche 944 turbo

פורסם

המוסטנג זולה משמעותית מהקאמרו והקאמרו לא חוצה את ה250K, ובוודאי שהמחיר עלה עקב שער דולר גבוה מבעבר.

נהגתי על הRCZ ולקחתי אחת לבדיקה בזמנו.היא מאבדת חצי ממחיר הקניה שלה תוך שנתיים וחצי-שלוש ולדעתי זה מוגזם.

הRCZ יפה ממש מאחורה אבל מקדימה נראת ממש רע לטעמי.

פורסם
מה עם סדרה 2?

גמישות קלה מצדך, וקצת לחץ על היבואן וזה בהחלט יוכל להצליח.

השאלה אם היא יפה לטעמך?

לא לקחתי אותה בחשבון אפילו. נראת טוב!!

אני לא יכול להרשות לעצמי חדשה במחיר שלה (260K) אולי שנת 2014.

פורסם

היא לא רק יפה, אלא גם אופה.

וגם פוטנציאל השיפור לא רע בכלל.

אני יודע שיש ליבואן גמישות מסויימת (תלוי ברצון שלך, ושלהם), אולי תצליחו להגיע לעמק השווה, ותוכל לרכוש אחת חדשה.

מאידך, אני לא בטוח כמה רכבים מסוג זה תצליח למצוא בלוחות.

הם הציעו בנוסף את רכב ההדגמה שלהם למכירה כמדומני (אך, הוא עבר חיים לא ממש קלים).

שיהיה בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

תודה אני אבדוק את האופציה הזאת.

יש לך מושג אולי מה רמת הגמישות שלהם כי הפרש של 30K זה מעל 10% והצעת מחיר כמו 250K זה גבוה בשבילי.

פורסם

הוצאות דלק לא ממש משפיעות עליי היות ואני לא נוסע הרבה(נוסע ברכבת לעבודה), ולכן מה שחשוב זה ירידת הערך של הרכב וטיפולים/חלקים.

תודה.

הרכב יחנה בתחנת רכבת כל יום??

כפיר הג'ינג'י

פורסם
תודה אני אבדוק את האופציה הזאת.

יש לך מושג אולי מה רמת הגמישות שלהם כי הפרש של 30K זה מעל 10% והצעת מחיר כמו 250K זה גבוה בשבילי.

אין לי מושג, אבל לשאול לא עולה כסף.

אני סבור שאולי הצעה סביב ה240K לא תהיה הDEAL BREAKER עבור 2 הצדדים.

בכל אופן, גש ותתרשם, ממליץ לבצע נסיעת מבחן.

M-TECH E46

• תוכן חדש...