ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני הולך היום בשאיפה לסגור (אם הכל יהיה תקין) על טויוטה ספייס ורסו הרכב עשה 130 ק"מ בשלוש שנים, והוא בשיטה של טויוטה סלקט- משמע הם עושים לו יישור קו ואתה מקבל שנה אחריות יבואן הראו לי את תוצאות הבדיקה של הרכב כולל את בדיקה ממוחשבת להספק המנוע והכל נראה תקין למעט דבר אחד שרשמו בבדיקה בולמים אחוריים אולי חלשים נא לבדוק- לרכב יש ווגרירה אז אני מניח שזאת הסיבה. עכשיו לחלק הבעייתי איך אני מוצא מכון אמין ברעננה שיעשה לי בדיקה כמו שצריך ולא "חבר" של הסוכנות רכב שם? מבחינתי גם ללכת סתם למקום שיבדקו את הבולמים. דבר נוסף במחיר הם לא מוכנים לרדת, בשישי כבר הייתי שם ושעה ניסיתי להוריד עוד. מה עוד אפשר לנסות להוציא בתור ישראלי טוב? תודה בלי קשר אם מישהו מהמנ…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אני מתכוון לרכוש את הרכב הזה שנת 2004 מנוע 1600 עם 150 אלף ק"מ. מישהו יכול לתת חוות דעת על הרכב הזה? (הוא יהיה מחליף של הC4 שיש לי עכשיו). בנוסף יש פה את הבדיקה של הרכב. אשמח לחוות דעת עליה (האם יש פגיעות שסי, מנוע וגיר). לטענת הקונה אין שום תאונות.
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכש וההתלבטות שלי היא בין ה I30 או ה I25 הרכבים המדוברים: I30 1600 שנת 2008 יד ראשונה פרטית 80K ק"מ מלבד כמה מכות פח הרכב מכנית מצויין או I25 1400 יד ראשונה מליסינג 70K ק"מ סדר גודל של המחיר הוא אותו הדבר.. אודה לעזרתכם בקבלת ההחלטה תודה
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
יונדאי i10 1 2
מאת Octavia-TSI11-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני רוצה להחליף את האלמרה 2006 יד 3 (לשעבר השכרה) . הרכב משמש לנסיעות קצרות בית-עבודה. ישנן מספר סיבות לרצון להחליף את הרכב- ראשית, פעם בכמה חודשים ישנה נסיעה לסופר,אין הצדקה להחזיק ברכב משפחתי לאופי השימוש. סיבה נוספת, קיים רצון לרכוש רכב חסכוני יותר. יתר על כן, האלמרה לא נוחה, קופצנית ומאוד נוקשה בעיקר בעיר. מעדיף גיר אוטומט ,לא רובוטי ובטח שלא רגיל. ה"דרישה" -רכב שני במשפחה חייב להיות אמין ונוח לאחזקה. נכנסתי למגרש רכבים גדול באזור (אם מותר, אציין את שמו) הרכב המדובר הוא יונדאי I10,יד פרטית ,שנת 2012 שעבר 30K . במגרש רוצים עליו 64K בטענה ומדובר ביד פרטית. בפנים הסלון נקי ומטופל,מבחוץ ישנן מספר שריטות לא משמעותיות,כמובן …
הודעה אחרונה מאת zx12r, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, יש לי גולף 1.4 TSI, והנסיעה לא כלכך מספקת אותי, אז החלטתי שבמקום עכשיו אחרי הצ'יפ לנסות גם להחליף ג'אנטים צמיגים מתלים ואנטירולים... אולי פשוט יהיה יותר טוב לנסות איזהשהו רכב אחר, בעקרון בהתחלה חשבתי על הLEON 1.8 FR, ראיתי כמה חמודות ביד 2, אבל הבנתי שהנהיגה שם פחות כיפית(אשמח גם להסבר למה) חבר שמבין המליץ פשוט להחליף לגולף GTI, ומקצת חיפושים בפורום, הגעתי גם ל208GTI. בקיצור אני נורא מתלבט מה יותר נכון וכדאי, בעקרון מה שחשוב לי, שיהיה כח זמין ואחיזה טובה, אבל עוד נקודה אולי קצת חריגה, זה שהאוטו יהיה סולידי.. לא בולט מדיי, ולא עצבני מדיי, בהתחלה באמת נורא נדלקתי על ה208, אבל אחרי שראיתי את הבפנים, הבנתי שזה יכול ליצור רושם שאני לא כלכך חפץ בו, אני פשוט מחפש חווי…
הודעה אחרונה מאת dahuky, -
- 5 תגובות
- 768 צפיות
שלום רב שאלה הם יגיע לארץ מודל כה עם גיר ידני? מדברי היבואן לא ברור בדיוק המצב ואישית לא מבין מדוע לא מביאים . למישו יש מושג ?
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 635 צפיות
שלום בזכות הרחבת המשפחה אנחנו צריכים רכב גדול יותר. מבחינה כלכלית קיבלנו הצעות מחיר די זהות לסיטרואן c4 פיקאסו ולפיג'ו 5008. שתיהן בסביבות 2010-2011, שתיהן בין 50,000-70,000 ק"מ. ובאופן מפתיע (?) הצעות המחיר די דומות. בסביבות 70,000 ש"ח. אבל באיזו מיניואן צריכת הדלק נמוכה יותר? איזה מיניואן נכנס יותר למוסך? ובאיזה מהם עלויות התיקונים/חלפים גבוהה יותר? בקיצור - מה עדיף? (וקיבלנו גם הצעת מחיר זהה ליונדאי סנטה-פה 2007 עם 100,000 ק"מ, אולי בכלל עדיף ללכת עליו?) יפעת
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה מומלץ? חשוב לי הנאה בנהיגה, תאוצות, שקט, היגויי ואחיזת כביש, נוחות ואיכות גימור. כמו כן חשוב לי תצרוכת דלק ואמינות. יש אפשרות לקנות או לקחת בליסינג. אשמח לדעתכם. תודה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש לקנות רכב סטיישן יד שניה. היום הציעו לי בחברת ליסינג קיה סיד סטיישן LX שנת 2012 (ינואר) עם 88.2 אלף ק"מ. בדיקת הרכב שהם הציגו הראתה שהכל תקין פרט לכמה שריטות בצבע - אבל כמובן שאני אקח את האוטו לבדיקה מטעמי. הם גם הציגו לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב. רציתי שתחוו דעה אם הטיפולים נראים סבירים: תודה.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 979 צפיות
היי חבר'ה , אני מעוניין לרכוש רכב ראשון כרגע ההתלבטות היא בין סובארו אימפרזה לבין גטס , חשוב לי שהיה רכב אמין , ביטחותי , זול לאחזקה , צריכת דלק לא ממש משנה לי כי אני לא נוסע הרבה , אבל שלא יאכל יותר מידי , וזהו בסך הכל מצאתי אימפרזה שנת 06' צורה חדשה שאני אישית מאוד אוהב , ב14,900 עברה 200 ק"מ אבל המחיר מחשיד כי המחירון שלה הוא 28 אז אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
לכל באי הפורום, שלום וברכה. בשבוע שעבר ההורים ביצעו הזמנה לגולף המדוברת, 150 כ"ס, ב-162 אלף ש"ח. לפני כחצי שעה אבא שלי שתף אותי בפרסומת של אאודי שהוא ראה בעיתון. (הפרסומת מופיעה גם באתר של אאודי.) הם מציעים A3 Sportback ב-164 אלף ש"ח. ההבדל הטכני היחיד שמצאתי בינהם הוא שהאאודי היא 125 כ"ס לעומת הגולף שהיא 150 כ"ס. הורי מאז ומעולם נסעו על גולף והיו מרוצים מעל ומעבר, אולם רכב של אאודי תמיד היה חלום בעינהם. השאלה היא: לדעתכם, האם ביטול ההזמנה של הגולף והזמנת האאודי כדאי? מה הרשמים שלכם מהרכב (אאודי A3)? איך היא בהשוואה לגולף? אשמח לכל חוות דעת של אנשים שיצא להם להתנסות עם האאודי. שאלה נוספת היא, הגולף מגיע עם מנוע TSI והאאודי עם מנוע …
הודעה אחרונה מאת segalarye, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 651 צפיות
שלום רב, רציתי לקבל חוו"ד רצינית על הרכב הנ"ל, 1. צריכת דלק - התרשמתי שנמוכה מאוד באופן יחסי 2. אמינות - לא יודע. 3. מחיר אחזקה - קיבלתי רושם שלילי בתחום הזה. 4. נוחות - לא יודע. 5. תמורה למחיר - לא יודע. הוא מיועד למשפחה צעירה עד 2 ילדים. אם יש לכם רעיונות לרכב משפחתי עד 2 ילדים שיותר טוב מהנ"ל (עד 50 אלף ש"ח) אשמח לשמוע גם. אשמח אם תוכלו לעזור לי.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 997 צפיות
חשבתי לרכוש ב.מ.וו E36 סדרה 3 325 או 328 ידנית ,הבעיה היא שרוב מה שאני רואה ביד 2 הן יד גבוה ונראה לא שמור במיוחד עם קילומטרז גבוה, נראות לא מטופלות, רובן נמצאות בכפרים ואני לא יודע איך הן מטופלות. אין לי בעיה להשקיע ברכב מבחינת חלפים ושיפורים לאורך הזמן ,אני חושב שפלטפורמת E36 שווה את זה, אני רואה את זה בתור פרוייקט ארוך טווח. בואו נגיד שאין לי בעיה לשים על הרכב 10 אלף בתקופה של כ 4 חודשים בשביל להחזיר אותו למקור, אפילו שיפוץ מנוע מלא כולל הכל. אני בכיוון הנכון או שלא כדאי להיכנס לזה ? עצות יעזרו לי מאוד, אני לא חושב שקהילת BMW חזקה במיוחד בארץ ולא יודע לאן לפנות. יש מוסכים או אנשי מקצוע שמתמחים ומכירים את החיה הזאת ? כולל מחלות וכו.. ?
הודעה אחרונה מאת axgt, -
-
- 1 תגובות
- 557 צפיות
שלום אז אחרי שלפני כמה ימים הושבתה הסיטרואן שלי, אני מחפש רכב אחר. החלטתי ללכת על סופי מיני. בהתחלה עוד חשבתי על פיאט בראבו אבל זה עדיין בסימן שאלה. יש את האפסילון של לנצ'יה (באשכול מקביל, אין צורך להתייחס לאפסילון כאן) אבל ליתר בטחון אני רוצה להכין "תכנית מגירה" היה ובסופו של דבר אאלץ להתפשר על רכב אחר. הכיוון הוא איביזה עם אפשרות גם לפאביה. התקציב מתאים למודל 2011 ולכן אתמקד בו. ראיתי שבאיביזה יש את הרפרנס, הסטייל והספורט. בפאביה יש את האמביינט, האלגנס והספורט. מה ההבדל בין רמות הגימור השונות? מה יש בסטייל ו/או באלגנס בנוסף, וכן בספורט שאין ברפרנס/אמביינט? הפאביה והאיביזה הם "בני דודים", ובכל זאת, מלבד העיצוב (עניין של טעם), יש עוד איזה הבדל ביניהן …
הודעה אחרונה מאת Danny13, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 553 צפיות
שלום, כיוון שאני לא מתמצה בשוק המכוניות החדשות, רציתי את עזרת המומחים כאן. א. כיוון שאני סטודנט, לא חסכתי מספיק כדי לקנות רכב אבל אני עובד באופן קבוע, ובגלל זה חשוב לי שהרכב יהיה: קטן, מרווח, וחסכוני (הבנתי שהידניים חסכוניים יותר?) איזה רכב בשוק היום יכול לענות על הדרישה הזאת? ב. האם בגלל המגבלה הכספית כדאי להתחייב לקנות רכב בליסינג מימוני מיד ראשונה? או שכדאי לי להסתכן ולקנות רכב ישן שייתכן ויראה הרבה מוסך.. תודה לעונים
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 798 צפיות
הי, אשמח לקבל סיוע בבחירת רכב חדש או משומש, אוטומטי בלבד. בד"כ, שימוש של נהג אחד. כ-40,000 ק"מ בשנה. חשיבות מאד גבוהה לבטיחות! יש לי נטיה למכוניות צרפתיות. הייתי מעונינת לקבל חוות דעת לגבי פיז'ו או סיטרואן. כמו כן, כל הנושא של TSI לא ממש ברור לי: האם החל משנה מסויימת המנוע הזה אמין? אם כן, מאיזה ובאילו דגמים? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
ניסאן מיקרה או 108 ידני 1 2 3
מאת AmirDd-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן, עקב שבוע מכירות של ניסאן ומבצע חבר נתקלתי בהצעות נורא דומות לגבי המכוניות הנ"ל- המיקרה נמכרת ב59,990 אלף על הנייר ללא תוספים וה108 ב63.500 עם קודן וחיישני רוורס. ביום יום אני מעריך שאני אסע עד 10 ק"מ ופעמיים בשבוע יש לי נסיעה ארוכה יותר של 110ק"מ בשנה הקרובה (חיפה-נתניה). הרכב 99% מהזמן יהיה עם נהג יחיד, ובגלל שאני חיפאי ויש המון עליות מערכת עזר לזינוק בעליה תעזור מאוד. בנוסף חשוב לי שהרכב ישמור על ערכו ויהיה אמין. מה דעתכם יותר משתלם?
הודעה אחרונה מאת AmirDd, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שמעתי על המכוניות האלה רק טוב,אמינות צריכת דלק ממוצעת וכו'.. זה יהיה הכרב הראשון שלי במידה וכן. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת רכב אמין כמו שאמרתי ואולי באמת לקבל ייעוץ לרכב אחר. הרכב הוא בעיקרון לנסיעה בתוך העיר לעבודה ואולי מידי פעם נסיעות של תל אביב - ראשון המחירים של הרכבים האלה נעים בין 45 ל 50 אלף
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לקנות רכב לשימוש רב (נסיעות כמעט יומיות מעוטף עזה לירושלים). הדרישות הן: כמה שיותר זול. בהנחה שזה לא סביר אז מקסימום עד 45 אלף שח. מעדיף אוטומטי. מעדיף משפחתי. נסעתי היום בשברולט ספארק שכורה והיא לא הבריקה בלשון המעטה כך שאני מעדיף נפח מנוע גדול יותר. אשמח להמלצות. בתקווה שכלה כזאת נבראה.... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 869 צפיות
שלום רציתי לשאול את המנוסים פה בפורום, לקחתי לבדיקה יונדאי גטס שעל פניו נהראת אחלה. בבדיקה נמצא כי יש להחליף את תודבות המנוע (לזכרוני מרכב עבר במשפחה כ600-700שח ליח') ובנוסף יש רעש ברכב שלפי הצעת עבודה של 3 מוסכים יכול להסתכם בכ1500שח אך לא נראה כנזק. בנוסף, גולץ הכותרת - נגיעה בשאסי... תאונה קלה מאחור שגרמה לקיפוף קל בקצה שילדה, תוקנה והבוחן אף ציין כי אין זה ישפיע על התנהגות הרכב כלל. יש לציין כי הרכב יד 2 ( יד1 מליסינג). אשמח לדעת האם ברכישה יש להוריד ממחיר הרכב על הנגיעה, וכמובן על הטיפול/תיקון של הריג'קטים של הבדיקה (כפי שצויין לעיל). בנסיעת מבחן הרכב נוסע לא רע בכלל.... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז שוב נעמיד כאן את הדילמה בין שתי המאזדות אבל הפעם לא בשבילי אלא בשביל אחי. הדרישות הם נוחות (מרבה בנסיעות ארוכות), מרווח (2 ילדים) וזריזות (תמיד יש סחורה באוטו אז רצוי שהאוטו יהיה זריז ביחס למשפחתי) ההתלבטות היא בין מאזדה 3 החל מ-2009 מנוע 2000 או מאזדה 6 באותו שנתון גם עם מנוע 2000 אם יש משהו אחר שנכנס בקטגוריה אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת SHAI-SPORTWAGON, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
האם בשביל לשמור על אחריות היצרן אני מחוייב לטפל במוסכי החברה? לשם שינויי כרגע מדובר במאזדה 3. ואם מישהו יכול להגיד לי מה העלות שלהם, אני אשמח, חמכיבן שזה משהו שאני צריך להכניס לחישוב של ההוצאות שלית כי אני מבין ש להחליף שמן ופילטר לבד בבית אני כבר לא אוכל לעשות ולהמשיך לשמור על האחריות של היצרן. האם יש טיפול ראשוני לאחר 1000 קילומטר או משהו בסגנון? ומה עלותו. בסוכנות שאלתי את הנציג מכירות אם אני מחוייב לטפל במוסכי החברה, הוא אמר לי שלא, אבל אני בטוח שיש משהו שהוא לא אומר לי.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 545 צפיות
ערב טוב לכולם רציתי לשאול שאלה מבעלי פיאט פנדה אם יש בעיה להכניס עגלה של תינוק ? הבנתי שניתן לכוונן את המושב האחורי קדימה/אחורה (בנוסף לקיפול המשענת). אשמח לכל חוות דעת בקשר לפנדה . תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
אני צריך רכב במשקל כולל מעל 3.5 טון לעבודה (תכלס מסתדר גם עם 3 טון אבל 3.5 מוכר כהוצאה ב100% במס הכנסה). דוקאטו מתאימה יופי מבחינת נוחות אבל חשובה לי יותר אמינות (תקלות תכניות). בתקציב בין 80 ל120 אלף, מה תמליצו?
הודעה אחרונה מאת davidmuha, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה רכב עדיף לקחת? יונדאי i25 2010 1400סמק 80,000 ק"מ יד 2 בעלויות פרטיות 48,000 ש"ח פולקסווגן פולו 1.2 2010 70,000 ק"מ יד 2 בעלויות פרטיות 50,000 ₪
הודעה אחרונה מאת k1235, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בחיפושיי אחר רכב כזה או אחר, מצאתי רכב שיכול להתאים. העניין הוא שהרכב עבר תאונה ככל הנראה לא רצינית, אבל נפתחה בו כרית אויר. לטענת המוכר ("רואים את זה בבדיקה") ברכב הוחלפה רק כנף שמאלית קדמית ותו לא, אפילו לא הוחלפה קורת חיבור, כלום, כשכל השאר פיקס. יכול להיות מצב כזה? איך ייתכן שנפתחה כרית אם זה המצב? אולי אני טועה. אשמח קצת למידע.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
מישהו יודע על המחלות של הרכב הזה? חוות דעת של מישהו שמכיר את הרכב!!
הודעה אחרונה מאת Munir Zubedat, -
רכב 6 מקומות?
מאת vardump- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מחפש המלצות על רכב 6 מקומות (מקום כמו שצריך לבוסטרים וכיסאות תינוק). הדרישות: 1) בטיחות 2) בגאז הגיוני למשפחה עם עגלה 3) אמינות ,עלויות אחזקה והתעסקויות. 4) צריכת דלק. תקציב בסביבות 70K~, במידה ואין ברירה: 100K~ ברור לי שהתקציב בעייתי. התלהבתי מהדאצה, אבל היא ידנית + דירוג בטיחות נמוך. הנסועה השנתית שלנו נמוכה, כ20K קמ בשנה.
הודעה אחרונה מאת Danny13, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני רואה רכבים ביד 2 I30CW בשנים 2010-2011. ישנם רכבים שלפי הנתונים המפורסמים במודעה נראים מצויין אך המחיר שהבעלים דורש הוא נמוך משמעותי מהמחיר המשוקלל לפי מחירון יד 2. לדוגמא רכב ששווה לפי מחירון יד 2 כ- 58000 ש"ח, המחיר הנדרש הוא 44000 ש"ח(יד 1 וכו'). השאלה שלי היא פשוטה. אם נתוני המודעה כל כך מבטיחים, מדוע המחיר כל כך נמוך(גם ביחס למודעות אחרות עם נתונים קצת פחות טובים)? האם יש בעיה שאני לא אצליח לעלות עליה גם בבדיקה? האם לבדוק רכב כזה או להמשיך הלאה? אני חייב לציין שאין לי נסיון בקניית רכבים יד שנייה וזה נראה לי מאוד מחשיד. אשמח לדעתכם.
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום בקרוב המשפחה מתרחבת וצריך להחליף את הרכב מחפש המלצה לרכב 7 מקומות, בתקציב של 70K פחות או יותר חשוב שהרכב יהיה חסכוני בדלק כי אני נוסע באיזור 30K לשנה הרכב מיועד לתקופה ארוכה לכן כדאי שיהיה בשנתון יחסית גבוה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nir-z,
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)