Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 2008-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם אתעלק על השרשור,אני גם מתעניין ברכב הנ"ל

חשבתי על ה1800 בגלל הגיר הרציף הבנתי שהוא חוסך יותר דלק

האם זה נכון?

לכל בעלי הרכב 1500 ו 1800 אפשר בבקשה לדעת צריכת דלק שלכם?

404

פורסם

דגם ה1500 לא מבוקש , ולכן המחיר בהתאם ועובד לטובתכם

ניתן בסביבות 40,000 ש"ח לרכוש אחת שמורה משנתון 2011 - תמורה מצויינת למחיר.

ה1500 חסכונית לעומת מרבית האוטומטיות 1600 בטח יותר ממאזדה 3

לנסר 2007

פורסם
עברתי מ1500 ל 1800 חדשה ועשיתי עליה כבר 5000 ק"מ.

ה 1500 יותר חסכונית

מה הצריכת דלק שלהן?

אם ההבדל זה 1-2קמ"ל מבחינתי זה לא נורא כי אני לא נוסע הרבה

ואיך ההבדל מבחינת כח וסחיבה?

אני חושש שה1500 תיהיה איטית להחריד בכביש ואם אני אצטרך לעקוף מישהו זה יקח הרבה זמן

תודה

404

פורסם

ה 1500 יעקוף כמו שצריך בלי שום בעיות. רק צריך להביא אותו לאיזור הבריא של 5000 סל"ד לזמן ההאצה לעקיפה. בשארית הזמן בנסיעה רגועה זה אחלה אוטו בכלום כסף.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ה 1500 יעקוף כמו שצריך בלי שום בעיות. רק צריך להביא אותו לאיזור הבריא של 5000 סל"ד לזמן ההאצה לעקיפה. בשארית הזמן בנסיעה רגועה זה אחלה אוטו בכלום כסף.

+1

הגיר ה"מיושן" מגיב היטב ל"קיק דאון" ומדביק אותך למושב בהאצה...

ההבדל הוא כ 2-3 קמ"ל

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא חבל על כל השרשור? עזוב אותך מיצובישי. אם סאנרוף זה מה שחשוב ברכב, יש MG רכב בריטי בעל מסורת רבת שנים שבשנים האחרונות חזר להיות בשווק בישראל שבו כל הדגמים באים עם סאנרוף. אם אני זוכר טוב אז גם דלתא 88 הייתה משווקת עם סאנרוף.

פורסם
אז עדיף ללכת על ה1500?

יש לו דגם עם סאנ רוף? או שרק ה1800 בא עם זה?

לדעתי ה 1500 בא בלי סנרוף. ב 1800 שלי יש.

אגב סתם קוריוז, יש לנו סיאט קורדובה 1400 משנת 2007 מאובזרת עם סנרוף חשמלי וכמה מצבים. קנינו אותה חדשה. רכב מופלא שעבר 200K ק"מ כמעט בלי תקלות...

מנסיון, בארץ הסנרוף לא הכי שימושי אלא אם אתה נוסע מוקדם בבוקר או מעשן ברכב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
לא חבל על כל השרשור? עזוב אותך מיצובישי. אם סאנרוף זה מה שחשוב ברכב, יש MG רכב בריטי בעל מסורת רבת שנים שבשנים האחרונות חזר להיות בשווק בישראל שבו כל הדגמים באים עם סאנרוף. אם אני זוכר טוב אז גם דלתא 88 הייתה משווקת עם סאנרוף.

לאו דווקא בגלל הסאנרוף,זה בקשר של רמות אבזור שיש לרכב הזה.

תודה על ההמלצה של הMG,לא מתכנן עליה בכל מקרה.

פורסם

נעליים קונים מהר, וגרביים לא חסר, אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט, קשה מאוד להשיג אותם כעת.

פורסם
לאו דווקא בגלל הסאנרוף,זה בקשר של רמות אבזור שיש לרכב הזה.

תודה על ההמלצה של הMG,לא מתכנן עליה בכל מקרה.

למיטב ידיעתי ללנסר 1500 יש רמת איבזור אחת ובכל הנוגע לאבזרי בטיחות, די נדיבה (כולל 7 כריות)

עצתי לך: לך לחברת השכרה שמוכרת רכב כזה, עשה נסיעת מבחןבלי התחייבות ושלום על ישראל.

• תוכן חדש...