Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות רכב לשימוש רב (נסיעות כמעט יומיות מעוטף עזה לירושלים).

הדרישות הן: כמה שיותר זול. בהנחה שזה לא סביר אז מקסימום עד 45 אלף שח. מעדיף אוטומטי. מעדיף משפחתי. נסעתי היום בשברולט ספארק שכורה והיא לא הבריקה בלשון המעטה כך שאני מעדיף נפח מנוע גדול יותר.

אשמח להמלצות. בתקווה שכלה כזאת נבראה....

תודה רבה

פורסם

כמה ק"מ בשנה זה יוצא?

אם אתה מגיע ל 30 אלף בשנה אז אולי שווה לחפש דיזל (בעיה בתקציב כזה).

אםיותר לכיוון 20-25 אלף אז יש לך מבחר די עצום של רכבים בתקציב הזה. אם שקלת ספארק (ובצדק ירדת ממנה כי מיני זה לא מציאה לכאלו נסיעות) אז הייתי ממליץ לך ללכת על סופר מיני. קצת יותר גדול, יציב וחזק.

סוויפט נשמע לי כיוון טוב אם אתה יכול להסתפק בתא מטען קטן.

בתכלס יש הרבה אופציות.

פנדה וסוזוקי ספלאש הן בין מיני לסופר מיני ואולי גם יספקו אותך. די על הצד המינימליסטי אבל כלכלי.

פורסם

סביר להניח שהספארק ששכרת היתה עם מנוע 1.0. יש בשוק ספארק משומשות עם מנוע 1.2. תוכל לרכוש אחת כזאת משנת 2011 גם ב-30000 ש"ח.

אם משפחתית אוטומטית זה MUST הונדה אינסייט או סיוויק הברידית יהווה פתרון הולם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה 3, קיה פורטה (גבולי מבחינת התקציב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוויפט אוטומטית עם מנוע 1500 מעולה בנסיעות עירונית, אך מרגישה חלשה בבינעירוני, בייחוד כשיש עוד נוסעים איתך באוטו. מעל 100 קמ"ש ייקח לה הרבה זמן להאיץ.

בזמנו עליתי איתה לירושלים עם 3 חברים וקצת ציוד באוטו והורגש מחסור רציני בכוח.

ניסאן נוט תהיה בחירה ראויה יותר בתור רכב בינעירוני, היא מעט גדולה יותר, יש לה מנוע 1600 אך מרגישה חזקה משמעותית מהסוויפט, הישיבה על הכביש גבוהה וצריכת הדלק בבינערוני נעה סביב ה-1:14-15. נסעתי בה מספר נסיעות ארוכות לצפון ולדרום ונהנתי מהנסיעה.

מבחינת אמינות שתיהן מצויינות - טיפול פעם בשנה ומעבר לזה פשוט תדלק וסע.

• תוכן חדש...