Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אשמח לקבל סיוע בבחירת רכב חדש או משומש, אוטומטי בלבד.

בד"כ, שימוש של נהג אחד.

כ-40,000 ק"מ בשנה.

חשיבות מאד גבוהה לבטיחות!

יש לי נטיה למכוניות צרפתיות.

הייתי מעונינת לקבל חוות דעת לגבי פיז'ו או סיטרואן.

כמו כן, כל הנושא של TSI לא ממש ברור לי: האם החל משנה מסויימת המנוע הזה אמין?

אם כן, מאיזה ובאילו דגמים?

תודה!

פורסם
הי,

אשמח לקבל סיוע בבחירת רכב חדש או משומש, אוטומטי בלבד.

בד"כ, שימוש של נהג אחד.

כ-40,000 ק"מ בשנה.

חשיבות מאד גבוהה לבטיחות!

יש לי נטיה למכוניות צרפתיות.

הייתי מעונינת לקבל חוות דעת לגבי פיז'ו או סיטרואן.

כמו כן, כל הנושא של TSI לא ממש ברור לי: האם החל משנה מסויימת המנוע הזה אמין?

אם כן, מאיזה ובאילו דגמים?

תודה!

אתה יכול לקנות פיג'ו 307-308, אני לא מכיר את האמינות אבל הן די חסכוניות, בטוחות ועם הנדסת אנוש ממש טובה ואיכות נסיעה מעל לממוצע. הקטע הוא, מהכירות שלי עם חבר שמנסה למכור כזאת, אין להן שוק!

אי אפשר למצוא קונים, אז מצד אחד תוכל לקנות אחת כזאת בזול הרבה מתחת למחירון, מצד שני יהיה לך קשה למכור.

אם אתה נוסע הרבה, מחפש רכב חסכוני ונוח ולא חשוב לך ביצועים\עיצוב, הייתי הולך על טויוטה קורולה פרטית.

אתה תשלם קצת יותר אבל יהיה לך יותר קל למכור וזה הרכב הכי אמין שאני מכיר עם צריכת דלק של הדגמים החדשים, בערך 1-12,13 בממוצע במציאות. (הייתה לי טויוטה רנקס שזה קורולה 5 דלתות, 10 שנים ללא תקלות בכלל בכלל וצריכת דלק של 1-11 בממוצע. מ2004 עד 2014)

פורסם

בתקציב הזה את קונה דיי בקלות רנו פלואנס דיזל שגם תספק את התאווה שלך לצרפתיות וגם תהיה נוחה וחסכונית.

אם יש לך סבלנות אז מגאן תתאים יותר לנהג יחיד, היא נראית יותר טוב וגם נוחה יותר לתמרון עירוני אבל ממה שראיתי דגמי הדיזל עדיין נמצאים קצת מעל לתקציב שצויין.

פורסם

תודה על ההמלצות!

המגאן/פלואנס דיזל נראה אופציה טובה, אבל יקר משמעותית...

האם קורולה או פיז'ו 308 (אין 307), שנתון 2012 עם קילומטרז' נמוך הם חלופה טובה?

תודה..

פורסם

קורולה 2012 עולה סביב 90K לרכב פרטי ובאיזור 75 לרכב מליסינג, לפחות לפי הממוצע ביד 2.

פלואנס דיזל פרטית שלא נסעה המון תעלה סביב 80-85 ומליסינג המחיר דומה לשל הקורולה.

לגבי הפיג'ו, בשנים האלה ה-308 לא ממש הצליחה להתמודד עם המתחרות שלה בעיקר בגלל יחידת כוח מעצבנת.

• תוכן חדש...