Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בקרוב המשפחה מתרחבת וצריך להחליף את הרכב

מחפש המלצה לרכב 7 מקומות, בתקציב של 70K פחות או יותר

חשוב שהרכב יהיה חסכוני בדלק כי אני נוסע באיזור 30K לשנה

הרכב מיועד לתקופה ארוכה לכן כדאי שיהיה בשנתון יחסית גבוה

תודה מראש

פורסם

70K זו אולי מקדמה לפריוס+ (גם יד2)

חפש סיטרואן פיקאסו, 2012 יכנס בתקציב וגם פורד s-max שנתונים 2010-2011

אם דרושים 7 מקומות כל הזמן , זה סגמנט אחר

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
70K זו אולי מקדמה לפריוס+ (גם יד2)

חפש סיטרואן פיקאסו, 2012 יכנס בתקציב וגם פורד s-max שנתונים 2010-2011

אם דרושים 7 מקומות כל הזמן , זה סגמנט אחר

s-max ממש לא חסכונית !

לדעתי לאור הנסועה שלך ( 30K ) אתה צריך רכב דיזל .

בדרך כלל רכבי דיזל יותר עמידים ולכן תוכל לרדת בשנתון .

אני לא מכיר רכב 7 מקומות בנזין חסכוני .(מבחינתי חסכוני ל 7 מקומות זה 1:10 ומעלה ).

אתה יכול לבדוק קשקאי + 2 , צריכת דלק ממוצעת 1:9 , מעט צפוף בשורת המושבים השלישית , ואני לא בטוח איך הוא נכנס לתקציב .

פורסם

סיטרואן פיקאסו שלי עושה 1:11.5 (1.6L בנזין רובוטי - נכון, לא מתאים לכולם) בנסיעה משולבת של 60ק"מ ביום. הנהיגה שלי לא חסכונית כך שבפועל ניתן בקלות להגיע לצריכה טובה יותר.

בתחום הדיזל, נסעתי הרבה על ברלינגו והוא נוח בצורה מפתיעה למשפחה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

תודה על התגובות

לסיכום: סיטרואן C4 או ברלינגו. שניהם צרפתיות, שזה אומר שיש להם שם רע באמינות

אני רוצה לעשות טרייד אין לכן הלכתי לכמה סוכנויות רכב כולם הציעו C4 אבל אף אחד לא הציע לי ברלינגו

אשמח לשמוע על הצעות נוספות

פורסם

ברלינגו מאוד, אבל מאוד אמינה, נדירה יחסית בדגם החדש 7 מקומות (שווה את החיפש) אמנם ידנית אבל אל תשווה לC4 המזעזעת לטעמי (גיר פשוט "דרעק" ואמינות כללית לא משהו).

פורסם

לוורסו גיר רציף מעצבן. הוא גם יחסית קטן, שזה יתרון בחניה אבל חיסרון אם שורת המושבים השלישית בשימוש תדיר.

• תוכן חדש...