Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכש וההתלבטות שלי היא בין ה I30 או ה I25

הרכבים המדוברים:

I30 1600 שנת 2008 יד ראשונה פרטית 80K ק"מ מלבד כמה מכות פח הרכב מכנית מצויין

או

I25 1400 יד ראשונה מליסינג 70K ק"מ

סדר גודל של המחיר הוא אותו הדבר..

אודה לעזרתכם בקבלת ההחלטה

תודה

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב?

ה-I30 מרווחת, נוחה וזריזה יותר מה-I25 שעם המנוע הזה סובלת בתחום הביצועים.

פורסם

הI25 לא סובלת בביצועים, היא זריזה ומרגישה קלילה מאד עם המנוע, ה1.6 תוספת מהירה יותר.

מבחינת נוחות נסיעה ה30I לוקחת, הייתי בוחר בI25, שנתון גבוה ב3 שנים (אני משער שזה 2011 נכון?) ומראה מודרני יותר ויפה לטעמי.

פורסם

חזקה? זריזה? חסכונית? קלילה? I25 בנפח 1.4?

אתם נהגתם ברכב הזה פעם? הוא לא שום דבר ממה שאתם אומרים וגם לא כזה ביחס ל-I30 בנפח 1.6.

את זה אני אומר מניסיון ארוך מאוד עם I30 ומניסיון של שנה ו-50 אלף קילומטר עם I25 מליסינג.

פורסם

הצלחתם לבלבל אותי..

אני שומע שה 1.4 הוא חלש יחסית ועדיף לא לגעת ברכב הזה והוא זולל דלק.. מצד שני יש את הi30 2008

מה עדיף? מבחינת עיצוב אני מאוד מתחבר ל i25

הרכב הזה עד כדי כך עגלה?

פורסם

אני לא מבין על איזה זריזות אתם מדברים עם מנוע ה 1.4 של I25,יש לה ביצועים סבירים אבל זריזה היא ממש לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שראיתי ניתן לרכוש i30 2010 מליסינג או i25 2011 מליסינג באותו המחיר.. במקרה בזה עדיף i30?

אין עדיפות ליד ראשונה פרטית?

פורסם

שוב - העדיפות האישית שלי היא ה I25 2011 מליסינג

האם לא כדאי להתקרב לרכב הזה? חלש משמעותית?

זולל דלק? (כמה?)

פורסם

לא זולל ולא נעלים, רכב מעולה אמין , צורך בממוצע 1 ל11 12 , לי הוא הרגיש זריז במנוע 1.4.

אם הייתה שואל מה הייתי בוחר כנראה שזו הI25.

פורסם

ה--I25 הוא רכב משפחתי קומפקטי, כמו מאזדה 2 סדאן. הוא לא רכב זריז, אך גם לא ממש עצלן.

מי שאמר חלש יחסית, אני בטוח שהתכוון יחסית למנועים קטנים מוגדשים. אילו הייתי צריך לבחור בין שני אלה בלבד, גם אני הייתי בוחר בו.

• תוכן חדש...