Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני רואה רכבים ביד 2 I30CW בשנים 2010-2011.

ישנם רכבים שלפי הנתונים המפורסמים במודעה נראים מצויין אך המחיר שהבעלים דורש הוא נמוך משמעותי מהמחיר המשוקלל לפי מחירון יד 2.

לדוגמא רכב ששווה לפי מחירון יד 2 כ- 58000 ש"ח, המחיר הנדרש הוא 44000 ש"ח(יד 1 וכו').

השאלה שלי היא פשוטה. אם נתוני המודעה כל כך מבטיחים, מדוע המחיר כל כך נמוך(גם ביחס למודעות אחרות עם נתונים קצת פחות טובים)?

האם יש בעיה שאני לא אצליח לעלות עליה גם בבדיקה?

האם לבדוק רכב כזה או להמשיך הלאה?

אני חייב לציין שאין לי נסיון בקניית רכבים יד שנייה וזה נראה לי מאוד מחשיד.

אשמח לדעתכם.

עריכה אחרונה על ידי aavvgg
פורסם

מצד אחד זה רכב מאוד פופולרי ויש הרבה כאלה בשוק, אולי המוכר לחוץ למכור ולכן המחיר הנמוך.

מצד שני כבר היו מקרי הונאה של אנשים שמכרו רכבים לא שלהם (רכבים של חברות השכרה) במחיר מאוד נמוך בטענה שהם חייבים למכור מהר.

תדבר עם המוכר ותראה איך הוא נשמע לך.

בעיות ברכב שלא ניתן לגלות בבידקה זה לא כל כך ייתכן, אבל השיטה של סוחרים נוכלים היא להפנות רוכשים תמימים למכון שבו יש להם קשרים ו"קומבינות", ואותו מכון בדיקה מאוד מייפה את התוצאות.

בקיצור אל תפסול על הסף, אבל "כבדהו וחשדהו".

וכמובן אל תקח שום דבר שכתוב במודעה כחקוק בסלע. הרבה פעמים במודעה רשום יד פרטית אבל בפועל הרכב היה ליסינג, רשום יד ראשונה אבל הוא יד שניה וכו'. תבדוק הכל ב 7 עיניים.

פורסם

יש כלל בחיים שכל דבר זול משמעותית ממה שהוא אמור להיות, צריך לעורר חשד. אני לא אומר שלא יכול להיות כמובן מצבים שהכל טוב והמחיר זול, אבל כן חשוב להקפיד לבדוק. אני כשחיפשתי רכב, הלכתי למחיר זול במעט ממחיר מחירון, לא כאלו שנמכרו במחירי שחיטה (זה מבחינתי היה סינון ראשוני).

פורסם (נערך)

2010 נמכר סביב 46 ואפילו פחות לדעתי(זו המסקנה שהגעתי כשחיפשתי אבל לא רכשתי)

יד שניה ליסינג 120 ק"מ

אם אומרים יד ראשונה זה בדוק מימוני(שזה יכול להיות סוחר רכב)

בכל מקרה לבדוק את הרישיון של הרכב טוב טוב ואת הרכב שבעתיים.

עריכה אחרונה על ידי vogel
  • תוכן חדש...