Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה או 108 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הסקירה שלך בין היונדאי והניסאן תיקח לך למחשבה מבין החסרונות והיתרנות שהרגשת מה יותר חשוב לך, כח מומנט ושליטה או נוחות ובידוד רעשים, קח בחשבון שהיונדאי הידנית תספק לך יותר שליטה במומנט מגרסת הליטר אוטומט, היא גם תצא לך יותר חסכונית.

בתור בעלים של אחת ידנית אני מרוצה מהרכב מאוד מלבד עניין הכח, אני גם גר באזור הררי ולפעמים היה מתחשק ליותר מומנט במיוחד בעליות אבל זה לא דיל ברייקר, במישור הרכב סבבה וכשצריך למשוך מושכים והוא מתפקד כראוי, עניין הנוחות מאוד חשוב ואני מרגיש שהיא סבבה בקטע הזה למרות שאני בטוח שיש כאלו שהרבה יותר נוחות (פיג'ו ?) בקטגוריה, בעברי נסעתי על מיקרה מהעבודה והיא באמת הייתה רועשת ולא הכי נוחה, אבל מה בעיר הרגישה לי הכי זריזה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחינת מנוע היא תהיה דומה ליונדאי 1.0,המיקרה תהיה זריזה יותר,מה שכן המושבים לי היו נוחים יותר מאשר המיקרה אבל מאחור היא די צפופה.

בדקתם את ה MG3?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפנדה והMG לא רלוונטיות..

האם המנוע, הגיר והקלאץ בפיקנטו זהים ליונדאי? אני שוקל לקחת נסיעת מבחן בקיה כדי לקבל אינדקציה יותר טובה לגבי היונדאי.

פורסם

המושבים מאוד שונים,אם אתה רוצה את היונדאי סע עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המושבים מאוד שונים,אם אתה רוצה את היונדאי סע עליה.

הקטע שאני רוצה את הרכב ידני אבל רק בירושלים ובתל אביב מחזיקים ברכבי הדגמה כאלה.

אומנם נסעתי באוטומט 1000 סמק אבל עדיין אינני מעוניין לחשוב איפלו לקנות רכב שלא ראיתי איך הוא זז על גיר ידני והאם הגיר שלו מתאים לי..

אז רציתי לדעת האם הקיה והיונדאי זהים בחלק הזה של הרכב ואז אני אקבל אינדקציה יותר טובה לגבי היונדאי..

• תוכן חדש...