Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לקבל חוו"ד רצינית על הרכב הנ"ל,

1. צריכת דלק - התרשמתי שנמוכה מאוד באופן יחסי

2. אמינות - לא יודע.

3. מחיר אחזקה - קיבלתי רושם שלילי בתחום הזה.

4. נוחות - לא יודע.

5. תמורה למחיר - לא יודע.

הוא מיועד למשפחה צעירה עד 2 ילדים.

אם יש לכם רעיונות לרכב משפחתי עד 2 ילדים שיותר טוב מהנ"ל (עד 50 אלף ש"ח) אשמח לשמוע גם.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

פורסם

1. יחסית

2. האמינות זה כמו להתחתן עם המוסך, מנוע+ גיר בעל אמינות שחברי הפורום חווים את זה על בשרם, המון שרשורים על בעיות אמינות.

3. אכן, אחזקה יקרה מאד ביחס לקטגוריה.

4. תלוי בך (נסיעה מבחן)

5. בדרך כלל מחירים יקרים.

כן , אך יתכן שתצתרכו בגא'ז.

ההעצה שלי היא כמובן לא לרדוף אחרי מוסכים, ניסאן מיקרה, סוזוקי סוויפט ,יונדאי I20, שברולט סוניק ויונדאי I25 (יונדאי I30, קיה סיד אפשרות לסטיישן) יהיו עדיפות יותר, השאלה היא מה אתה מחפש? סופר מיני או משפחתי?

פורסם

אני מחפש רכב שאוכל להסתדר איתו עם שני ילדים קטנים. הסופר מיני עם כיסאות מתקפלים עונים לי לדרישות וגם המשפחתיות הקטנות יחסית כמו שברולט סוניק וi25. הסוניק אפשרית במחיר אבל הבנתי שלא כדאי שברולט והi25 קצת מעל למחיר המבוקש.

שאר רכבי המיני יש להם תא מטען מאוד קטן חוץ מלפולקסווגן פולו וזה אותו מנוע וגיר כמו של הסקודה אז אני מבין שלא כדאי.

פורסם

I25 אתה יכול להשיג אפילו בפחות מ50 אלף ש''ח.

מה לגבי יונדאי I30 האצ'בק או סטיישן? נכנסת בול בתקציב שלך, (ויש לסטיישן תא מטען ענק ) .

• תוכן חדש...