ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 541 צפיות
מחפש רכב חסכוני בדלק ככל שהייה ללא חשיבות מראה , נוחות , אבל כן שיראה אמינות . התקציב הוא עד 40K ואין חשיבות למחיר הטסט (דיזל או משו) הכי חשוב לי (לפי סדר יורד) אמינות צריכת דלק נוחות מראה לביינתים בדקתי C1 , 107 , ספארק , בשל גילי הצעיר (19) אני לא יכול לעשות נסיעת מבחן רק ידני בבקשה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 967 צפיות
שלום לכולם. מתכוון לקנות סקודה אוקטביה ראיתי שיש גם מנוע 1.2 tsi וגם 1.4tsi מה ההבדלים? מה מומלץ? יש הבדל באבזור? רקב2011 יש מנוע 1.4 או גם ב2010? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צהריים טובים יקירים. בימים אלו מכרתי את הסובארו b4 3.0r שלי - היית תקופה יפה ומענגת בכבישים הנכונים, אך למשפחה, עם שתי בנות מתחת לגיל שנתיים הסיפור לא היה נחמד.. פתח הטענה צר בתא המטען שלא איפשר להכניס את האופניים של הילדה, עגלה שבכדי שתיכנס היית חייבת בפירוק גלגלים וכו.. חוץ מזה שהיה את עניין הדלק שמאוד הכביד, בעיקר מפני שלפחות פעם בשבוע יש לי נסיעה למרכז ועוד 2-3 נסיעות לאופקים (נקודת מוצא מב״ש). ביומיים האחרונים הלכנו אשתי ואני והסתובבנו בכמה וכמה סוכנויות רכב, מאוד קורץ לנו לרכוש ג׳יפון, בעיקר כי פתח ההטענה ענקי, הגישה לרכב נוחה והמראה חביב. העסקה שהכי דיברה אלינו היא היטי של סקודה, עם מנוע 1.2tsi וגיר dsg7, רמת גימור הגבוהה ביותר (אלגנס) וגג פנורמי נפ…
הודעה אחרונה מאת sh33p, -
-
שלום, החלטתי ללכת על הדגם הנ"ל ואני רוצה להתחיל לחפש רכבים כאלה עם קילומטראז' נמוך. רציתי לדעת מה מומלץ לבדוק ברכב כזה (אם יש משהו ספציפי) ואם יש לכם המלצה למקום שבודק באיזור תל אביב. תודה, אורי
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 692 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות רכב אוטומט, תקציב כ25 אלף, אפשר לנוע קצת לכל כיוון. הנסיעות הן בעיקר נסיעות שלי לבד בבין עירוניות- ירושלים- מודיעין- יהודה ושומרון, כך שצריך רכב שמתאים לסוג נסיעה כזאת. מה שחשוב לי: אמינות אחזקה חסכונית (דלק וטיפולים) עדיף כזה שנעים לנסוע בו. קיבלתי 2 הצעות ספציפיות: הצעה 1: פולסקגוון פולו 2006, יד 2, 143,000 ק"מ, מנוע 1400, טסט לשנה ב26 אלף שח הצעה 2: טויוטה קורולה, 2003, יד ראשונה (מאישה מבוגרת), מנוע 1600, 125,000 ק"מ, ב25 אלף ש"ח הטויוטה נשמעת יותר אמינה, מצד שני- זה 2003... או שאולי יש רכב אחר מומלץ. אשמח מאוד לעזרה והכוונה! רכב ראשון, אז אני קצת הולכת לאיבוד... תודה אושרת
הודעה אחרונה מאת loko152, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, רוצה לקנות יונדאי איי35 שנת 2012. מצ"ב הבדיקה שלו. מחיר הרכב הוא 9000 ש"ח פחות מהמחירון. אשמח לדעתכם המלומדת האם האוטו שווה את הכסף? תודה!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 922 צפיות
אני מעוניין לקנות s-max שנת 2012 ואני מתלבט האם ללכת על מחיר גבוה וקילומטראז' נמוך או ההפך? 80 אלף שח עם 110K קילומטר או 100 אלף שח עם 60K קילומטר. התקציב שלי הוא 100 אלף שקל. אני נוסע בערך 15K בשנה. חשבתי גם על האאוטלנדר, איך הוא ביחס לsmax, אני צריך רכב עם 7 מקומות תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
אז נכון שיופי הוא עניין של טעם וזה משתנה מאדם לאדם אבל בא לי לשמוע את הטעם שלכם לאוטו בתקציב של עד 35K רצוי שגם יהיה חסכוני בדלק וכשאני מדבר על חסכוני אני לא מתכוון ל 1 ל-19 אלא בסביבות 1 ל-10 בערך
הודעה אחרונה מאת sharif111, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 639 צפיות
אני עוזר לחבר לרכוש רכב ויש דילמה. אני מבין שהמותג של פולו מוכר יותר שווה יותר מפיאט, אבל בסוף מדובר על רכבים שפונים לאוטו פלח שוק(אני חושב). עם ביצועים די זהים, ומציעים חבלה די זהה. עכשיו הפולו הרבה יותר יקרה מהגרנדה האם יש סיבה להבדלי מחיר פרט למותג, אז שיש משהו שאנחנו מפספסים? לרוב במחירים של פולו ניתן לרכוש גרנדה ועוד ישאר כסף ליישור כסף\פיצוחים. שכחתי לציין שנותנים 2002-2008
הודעה אחרונה מאת sapter, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים אני ואשתי מחפשים רכב כבר למעלה מחודשיים!! אנחנו די נואשים כי אנחנו לא מצליחים להתביית על משהו.. אנחנו נשמח אם תוכלו לעזור לנו.. התקציב עומד על 40-60 והדרישות הן: בטיחות (ילד בדרך..), אמינות (לא רואה מוסך), חסכוני, נוחות, מרווח ובגאז' גדול מספיק גם לילד נוסף (רוצים להחזיק ברכב לפחות 3-4 שנים) ואוטומטי כמובן בגלל אשתי. מתלבטים האם כדי לקנות משהו משפחתי בשנתון נמוך או לעלות בשנתון ולקנות משהו קומפקטי בסגנון ה סי אליזה/פיג'ו 301 וכו'.. אשמח להצעות ותגובות מפורטות כדי להקל על הבחירה..
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 901 צפיות
היי ושלום לכולכם, במספר חודשים האחרונים מצאתי את עצמי מחפש ומחפש אחר מכוניות ללא סוף במטרה למצוא לעצמי את הרכב הכי טוב שאוכל לקבל. התקציב לא גבוה, מדובר בערך ב10K. גם הדרישות שלי לא גבוהות (בעיקר נסיעות עירוניות, ביצועים סבירים ואמינות טובה), מחפש רכב שייתן תמורה גבוהה לכסף. אז הגעתי למסקנה שיש כל כך הרבה מכוניות שהתעניינתי בהם והתקשיתי למצוא מי יותר טובה מהשנייה אם בכלל. לכן פניתי אליכם כדי לקבל קצת פידבק בנוגע למספר מכוניות באותם השנתונים, בעיקר יפניות אך גם 2 קוראניות. אז ככה, אלו הרכבים שאני מתלבט ביניהם (אותם שנתונים, כמעט ואותם ביצועים בחלק מהם): - סובארו אימפרצה גראנד לאונה 1998-2001. - סוזוקי בלנו 1999-2001. - יונדאי לנטרה 1999-2000. - מאזדה 32…
הודעה אחרונה מאת Inaal Aaolam, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 561 צפיות
שלום לקחתי רכב רנו פלואנס חשמלית לבדיקה. מסתבר שהרכב עבר תאונה בעמוד האחורי. רשום בתוצאות הבדיקה תיקוני תאונה מימין תיקונים בעמוד/משקוף וסף ימין. הבדוק אמר שיש ששמו שם חומר מילוי. אני מבין שזה פגיעה בשילדה מה המשמעות של ירידת הערך והמשמעות הבטיחותית בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת OrenSharon, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 602 צפיות
אני גרה בנתניה ומתחילה לעבוד ליד הכנרת. זה אומר שאני צריכה רכב שיחזיק בנסיעה כזאת של לפחות פעמיים בשבוע, וכמובן יהיו גם נסיעות קטנות כמו חברים מכולת וכל השטויות האלה. 1. ידני. כי זה יותר חסכוני ויותר כיף. 2. שיהיה חסכוני! אני אמנם לא סטודנטית אבל חיה ברמת חיים מצומצמת כמו אחד 3. הוא לא חייב להיות יוקרתי ומפואר, אבל אני די גבוהה אז רצוי שיהיו לפחות מושב נהג יחסית נוח ומרווח, גם בגלל הנסיעות הארוכות שצפויות לי. 4. לא רוצה אירופאיות, אמרו לי שלהרבה מהן יש בעיות חשמל וגם חלפים יקרים. לא רוצה רכב שיראה הרבה מוסך. רק להיכנס ולנסוע. 5. בלי קילומטראז' גבוה מדי, או לפחות רכב עם מנוע שלא יתפרק לי. 6. לא יקרה. 25,000 זה הכי הרבה שיש לי לתת, וגם זה בקושי... המליצו…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם, 1. מבקש המלצות לרכב אוטומט עד 50K, לזוג, שנת 2010+, בעיקר נסיעות עירוניות, סופר מיני/משפחתי, לא מיני, הולך להחזיק ברכב לפחות 5 שנים. כמובן אמין, חסכוני, בטיחותי. 2. עדיפות לליסינג/פרטי?
הודעה אחרונה מאת victory, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, הייתי היום בסוויץ' מי שמכיר ראיתי יונדאי i10 inspire 2011 אוט', יד שניה, 80 אלף קילומטר. מחיר הרכב אחרי כל ההנחות 41 אלף. עשיתי נסיעת מבחן הרכב נראה ומרגיש תקין לגמרי. אני מעלה לפה את טיפולי הרכב האחורנים והבדיקות על מנת שתעזרו לי בהחלטה הסופית האם הכל נראה תקין. אם יש לכם הערכות כמה יעלה תיקון של הבעיות שיצאו בבדיקה? תודה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בס"ד שלום רב, אבי מעוניין להחליף את הרכב שלו כיום נוהג בסובארו אוטבאק,ראיתי שיש מבצע לחבר במחירים חסרי תקדים על הרכבים הנ"ל. האם יש למשהו טיפים או תובנות מהרכבים האלה? איך הם בצריכת דלק? איך הם לאורך זמן? האם יש תקלות סדרתיות בגלל שזה צרפתי? אשמח לקבל עזרה מאנשים כמה שיותר מהר כי המבצע עומד להסתיים. יונתן
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב קטן עם גיר רגיל כי אני רוצה שיהיה חסכוני בדלק וגם עם גיר ידני הוא יותר אמין יותר ביצועים וגם אני אוהב ידני.התקציב שלי הוא 15 אלף ומקסימום אם הרכב יהיה שווה את זה עד25 אלף,אני מתלבט בין שלושה רכבים פיג'ו 206שנתונים 2006-2008,יונדאי גטס מעל שנת 2007 או פיאט גרנד פונטו שנתונים 2007-2008 שזה הרכב הכי יקר מבין השלושה. 1) אני רוצה שתמליצו על איזה רכב יותר כדי לי ללכת ובמיוחד שתסבירו למה. 2) איזה יתרונות וחסרונות יש לכל רכב לאומת הרכבים האחרים שברשימה. 3) אם יש לכם איזה רכב אחר בתקציב הזה להמליץ לי (שיהיה עם גיר ידני,שנתון לא מתחת ל 2005)
הודעה אחרונה מאת Arthur28s, -
-
Mito QV מול Polo GTI 1 2
מאת arqv-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק או פולקסווגן פולו GTI. שני הרכבים במחיר זהה של 154,900 ש״ח, דומים במהותם אבל מעבר לזה שונים לגמרי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש, ניר
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 696 צפיות
שלום, מצורף למייל טופס בדיקה, ברצוני להבין האם יש פגיעה בשלדת הרכב? תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 650 צפיות
אהלן, אני צריך לבחור רכב ואני לא יודע בדיוק לאן לכוון, לכן חשבתי שאולי אשמע כאן כמה רעיונות מעניינים אני אנסה לפרט כאן כמה שיותר פרטים: התקציב עומד על עד 130,000 כאשר עדיף שיהיה כמה שיותר חסכוני, אני הולך לסוע כ32,000 ק"מ בשנה כשרק 10% מהם יהיה נסיעה עירונית. עדיפות לרכב מיני שיראה טוב עם הרבה איבזור וכמה שיותר צעיר שתפו כל מה שעולה לכם לראש בכיף.. הכיוון שלי כרגע הוא MAZDA 2 עם הדגם של PURE WHITE אשמח לשמוע חוות דעת ועוד הצעות אומרים שאני צריך להתחשב גם בעלות של חלקי חילוף (סיאט פולקסוואגן) אבל האם זה יהיה משמעותי בשנים הראשונות?
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. כיום אני נוהג במיצובישי לנסר 2010 מונעת בגז. רכב עגלה. מאוד נמוך, שמבחינתי זה חיסרון. הציעו לי לקחת בעבודה דובלו דיזל 1.3. איך הרכב הזה מבחינת נוחות נסיעה? אחסון כשהמושבים לא מקופלים? והכי מעניין, איך הוא מבחינת כח. הכוונה יותר לזמינות כח ומומנט. המהירות הסופית לא מעניינת. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
שלום אני גר באילת כך שלפחות 4 חודשים בשנה מושבי עור שחורים יכולים להיות בעיה. השאלה היא האם שילוב הבד במושבים אכן פותר את הבעיה. אולי מישהו כבר רכש את הרכב הזה ונסע בו בלחות של תל אביב ויכול לחוות דיעה (: בתודה מראש גידי
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אחרי כחצי שנה עם סקודה פאביה דיזל1.4 סטיישן שמאד אהבתי מוכר ומחליף בעקבות ירושה שקיבלתי. אז התקציב הוא 70 אלף פלוס מינוס. שתיהיה חיסכונית בדלק לפחות כמו הפאביה או יותר (ליטר דיזל ל18 קמ'). ידני או אוטומט לא משנה(בד"כ ידני יותר חיסכוני?) מעדיף ישיבה נוחה ומפנקת ועיצוב פנים מפנק בעיקר לנהג כי זה רוב הזמן רק אני ברכב. נוסע די הרבה כ 700קמ' בשבוע בממוצע הרוב בין עירוני. שיהיה רכב שקט אחרי הפאביה שהיא כמו טרקטור רוצה משהו שקט. מאוהב ברכבי סטיישן לוב ביג באטס. רצוי שתיהיה בעלת דרגת זיהום נמוכה. שיהיה רכב אמין שלא אוהב לבקר את המוסכניק למרות שהוא אחלה ועזר המון(יהודה אמסלם ראשלצ). אחרי חיפוש בפורום מצאתי רכבים אבל קצת שונים מכל הדרישות שלי. …
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 567 צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לכולם, עד לפני כמה שבועות אמא שלי נהנת מהגולף השניה או השלישית שלה. למרות שהיא מאוד אוהבת את הרכב היא החליטה שאין לה צורך ברכב כזה יקר, והחליטה לרדת לפולו חדשה\פאביה חדשה (היא מעדיפה פולו בגלל שיש לה זכרונות טובים מVW). היום ראיתי בלוחות שיש גולף חדשה (ינואר 2015, עם 6K ק'מ) ממש חדשה, דגם 1.2 הטרנדליין ב120 אלף (מחירון בערך 140 אלף). הפולו תעלה בערך 110 אלף ואני מאמין שאת הגולף אפשר קצת להוריד. שורה תחתונה- יום אחרי שהפולו החדשה תיהיה אצלנו המחיר שלה ירד אוטומטי ב10-15K ככה שזה בדיוק ההפרש לגולף שבלוח. מה אתם חושבים על העסקה של הגולף? מה יכול להיות? הפחד שלי זה שבמודעה רשום: "לא לסוחרים" ומצד שני רשום "אפשרות לתוספות הבאות …
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מתעניין ברכישת רכב חדש ללא מקדמה ועם תשלום חודשי קבוע? נמאס לי מיישורי קו ורכבי יד שניה, בא לי חדש ואחריות... עכשיו השאלה איך אני עושה זאת ללא מקדמה? יש מישהו שהתנסה? יש המלצות לחברות?
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, אחי מחפש לרכוש לעצמו רכב חדש. הדרישות לא גבוהות, בעיקר נוחות נסיעה סבירה (בהתחשב במחיר), צריכת דלק הגיונית וסחירות עתידית (מאחר וכרגע סטודנט, אך צופה להשתדרג בעוד כשנתיים-שלוש) ובמחיר של 70-80 אלף ש״ח. רכב חדש בלבד. כרגע המועמדות שעלו הן הניסאן מיקרה 1.2 אוטומטית (יד ראשונה 0 ק״מ) או הפיג׳ו 208 ידנית. הלב (שלי ושלו) אומר 208, יותר אוטו ופחות הרגשה של פח על 4 גלגלים, אך הוא מודאג מהאמינות (בעיקר) והסחירות העתידית של הרכב. החזקנו בעבר 206cc שעשתה צרות בצרורות (בעיקר חיישנים וחשמל) וגרמה לנו לקלל את היום שקנינו אותה (היא אמנם לא הייתה חדשה, אבל הייתה עם נתונים טובים על הדף , מטופלת ושמורה). לדעתי האישית הפיג׳ו תהיה יותר סחירה בעתיד, שכן היא אי…
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
- 2 תגובות
- 752 צפיות
היי, אנחנו מחפשים רכב למשפחה, בדקתי כמה דגמים ואופציות ברשת ומניסיון של חברים בסוף בחרתי ללכת על בטוח. הלכתי לבקר היום 2 מזדות 3 הצ'בק 5 דלתות שתיהן גרסאות COMFORT. -הראשונה 2009, פגשתי את המוכר הסתבר שהוא סוחר וטען שהוא אמר לי בטלפון, כמובן שהייתי שם לב לדבר כזה..הוא לא אמר. אבל נגיד שככה הם עוברים את משוכת החשש הראשוני. מדובר על רכב שנראה מעולה, שמור ביותר, ק"מ מאוד נמוך. לטענתוו הרכב חזר מטרייד אין. כלומר, אני מניח שמישהו החזיר אותו לחברה ואתו סוחר השיג אותו במחיר טוב מהחברה. הוא גמיש במחיר מאוד (מחשיד אבל מפתה). יתרונות: ק"מ מאוד נמוך, יד 1, מאוד מושך חיצונית (צורה חדשה וצבע מועדף) ופנימית ברמה גבוהה (כמובן שסוחרים דואגים לטפל בו לפני). חסרונות: לא סומך על…
הודעה אחרונה מאת davi_jones, -
שלום רב, לאחרונה ההתלבטויות לא עוזבות אותי, אבל הנה לאט לאט מתחילים להיסגר על דרישות. אז ככה, הרכב הוא ל2 נהגים, לי שאני בחור גבוה ולאמא שלי. הדרישות הן כאלה : 1. גובה, הרכב חייב להיות גבוה וזאת בשל בעיות גב אצל אמי. 2. אמינות, אמינות ושוב אמינות. 3. גג נפתח, סאנרוף (פנורמי שלא נפתח לא מתאים). 4. בקרת אקלים מפוצלת. 5. שנת 2010 ומעלה, מתחת לזה לא יתקבל. 6. לא חוטפת ירידה מוגזמת במחירון (לדוגמה : פג'ו 3008, טראקס וחברים נוספים.) 7. רק אחרי שיש את כל אלה יהיה נחמד שיהיה גם נחמד לנהוג עליו ולא יחסר כוח. 8. כל השאר בונוס. חשבנו על CX-5 שנת 2012 ברמת גימור LUXURY, אבל קשה למצוא אז אנו מנסים להרחיב את החיפוש. חשבנו על CR-V 2010 אך יש רק אחת למכירה עם…
הודעה אחרונה מאת iAmital, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 490 צפיות
שלום לכולם. אני בדילמה בין שתי המכוניות שרשומות בכותרת. יש לגיסי מגרש ואבא שלי רכש ממנו את הספורטברק שנת 2011 שנראה מרשים מבחוץ אבל מצד שני לא כל כך אהבתי את הרכב מפני שהוא קצת כבד בניסעה שלו (לפחות בהתחלה) ואני מרגיש שלרכב היה קשה לסחוב כי הבודי שלו כבד. וגם הבנתי שהרכב הזה "בולע" דלק יחסית(אשמח לקבל תשובה בקשר לזה) . יש לי אפשרות להחליף ליונדאי ולוסטאר. מה את אומרים מבחנית הנסיעה של היונדאי כי הבנתי שזו תיבת הילוכים רובוטית וזה לא הכי מהנה. אשמח לדעת אם יש פה מישהו שיש לו יותר נסיון עם הספורטבק ובכלל להגיע להחלטה לגבי איזה רכב עדיף לרכישה וממה אני אהנה יותר. תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת lidorsr, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כיום יש לי מאזדה 2 שנת 2008 ורציתי לדעת אם משתלם יהיה למכור אותה ולהשלים את ההפרש לפולו 1.2 TSI שנתון 2010-2011. המאזדה 2 מרגישה לי זריזה אך הייתי רוצה יותר כוח ונוחות נהיגה טובה יותר כי במאזדה 2 מרגישים כל דבר. השאלה האם הפולו 1.2 עונה על הצרכים הנ"ל או להישאר עם המאזדה 2 וזהו?
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)