Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף חדשה יד שניה - מה התסריט הגרוע?

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב ושבוע טוב לכולם,

עד לפני כמה שבועות אמא שלי נהנת מהגולף השניה או השלישית שלה.

למרות שהיא מאוד אוהבת את הרכב היא החליטה שאין לה צורך ברכב כזה יקר, והחליטה לרדת לפולו חדשה\פאביה חדשה (היא מעדיפה פולו בגלל שיש לה זכרונות טובים מVW).

היום ראיתי בלוחות שיש גולף חדשה (ינואר 2015, עם 6K ק'מ) ממש חדשה, דגם 1.2 הטרנדליין ב120 אלף (מחירון בערך 140 אלף).

הפולו תעלה בערך 110 אלף ואני מאמין שאת הגולף אפשר קצת להוריד.

שורה תחתונה- יום אחרי שהפולו החדשה תיהיה אצלנו המחיר שלה ירד אוטומטי ב10-15K ככה שזה בדיוק ההפרש לגולף שבלוח.

מה אתם חושבים על העסקה של הגולף? מה יכול להיות? הפחד שלי זה שבמודעה רשום: "לא לסוחרים" ומצד שני רשום "אפשרות לתוספות הבאות בתוספת תשלום: מערכת מולטימדיה, מצלמה אחורית, מערכת ניווט, דיבורית BT." שזה בד"כ סוחרים רושמים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...