Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mito QV מול Polo GTI

arqv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידנית בלבד. פרט לכך היא יותר טובה משתיהן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בשינויים מינוריים אתה מתכוון גם למנוע 1.8 חדש עם 192 כ"ס, אז אתה צודק. באמת שינוי מינורי.

האלפא תמיד היתה הכי חלשה בחבורה, עוד כשיצאה. שבע שנים אח"כ כל המתחרות כבר מתקרבות או עוברות את ה-200 כ"ס ויורדות מ-7 שניות במיאוץ הקלאסי. ואלפא? היא מוכרת "נשמה".

אז הבנו, אי אפשר להגיד משהו רע על איטלקיה בפורום הזה. ממש המדינה האיסלאמית האיטלקית פה.

מה קשור מלחמת גרמניה / איטליה, אגב ההמלצה שלי היא לבחון בכלל רכב צרפתי אז עכשיו גם אוכלי הבאגט נכנסו לקרב?

להגדיר רכב בין 6 שנים כרכב כל חדש זה מצחיק, שלא לומר מטעה את פותח השרשור.

שינוי מנוע לא הופך רכב ל"חדש", מדובר לכל היותר על מתיחת פנים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
בשינויים מינוריים אתה מתכוון גם למנוע 1.8 חדש עם 192 כ"ס, אז אתה צודק. באמת שינוי מינורי.

האלפא תמיד היתה הכי חלשה בחבורה, עוד כשיצאה. שבע שנים אח"כ כל המתחרות כבר מתקרבות או עוברות את ה-200 כ"ס ויורדות מ-7 שניות במיאוץ הקלאסי. ואלפא? היא מוכרת "נשמה".

אז הבנו, אי אפשר להגיד משהו רע על איטלקיה בפורום הזה. ממש המדינה האיסלאמית האיטלקית פה.

+מליון!!!

יהרגו על קידוש השם גם כשהנציגה שלהם היא הבדיחה של הקטגוריה (מיטו תלתן ירוק).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה - לא קשור לקידוש השם ולא נעליים. המיטו היא לא מכונית טובה לדעתי - בעיקר בשל חומרים לא טובים מספיק בפנים ומתלה אחורי לא מסודר (בעיקר על רקע פונטו אבארט, שנותנת פרשנות עדיפה בדיוק בנקודה זו, על אותה הפלטפורמה). אבל לקרוא לרכב שהופיע שנה לאחר המיטו ועבר מתיחת פנים יחד אתה רכב חדש, לעומת המיטו כרכב בסוף חייו זו הטעיה. יש מספיק מה לומר בגנות המיטו - זה לא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מדובר בהפרש גילאים שאנשים ממציאים כדי לתמוך בתחושות הבלתי מבוססות שלהם.

מי אלה ה״אנשים״ האלה?

מה התחושות הבלתי מבוססות?

הבחור אולי טעה וישר פתאום יש פה ״אנשים״ שמחפשים לתמוך בתחושות שלהם.

די, תנוחו כבר.

פורסם
ידנית בלבד. פרט לכך היא יותר טובה משתיהן.

רומן, לפני כמה ימים גל שלח לנו ביקורת אוסטרלית (כן כן, אוסטרלית) בין הפיאסטה ST / פולו GTI החדשה וה-208GTI.

לא במפתיע - הפיאסטה הייתה עליונה בכל הקשור לדינמיות ותחושות של פעם. לאחריה הגיע דווקא הפולו GTI (ציפיתי שתסיים אחרונה) ואחרונה יצאה לה דווקא ה-208GTI. החבר'ה האוסטרלים ציינו שהפולו לא רעה בכלל (וטובה מבעבר), מגובה במנוע משובח (יכול להעיד על כך - אחרי שביליתי אמש כמה שעות בחברת A1 עם מנוע זהה) ובכללי היא חבילה מגובשת.

הייתי ממתין ל-GTI ורק לאחר מכן שולל / מתלהב...

בכל מקרה שיהיה, השילוב בין ה-1.8TSI וה-DSG7 עובד לא פחות מפגז. ה-A1 הרגישה חזקה באופן מהותי מה-ST (גם זו של גל, בעלת התוכנה והצנרת) / 208GTI והקופר S. המנוע הזה שרירן אמיתי (רק חבל שלפחות במקרה של ה-A1, כל השאר הרגיש "קטן" ורופס ביחס למנוע).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אף אחד לא מדבר בגנות ה-DSG7 ואופן עבודתו. כשהוא עובד, הוא עובד פגז. אני גם די בטוח שהפולו, על פניו, לא תיפול מהמיטו ולו מהעובדה שאני לא מבסוט מהמיטו. כל מה שאמרתי בשרשור זה שלהגיד שהפולו חדשה והמיטו ישנה זו טעות, וכבר קפצו עלי.

לגבי ה-208, אמנם נהגתי עליה סיבוב קצר בלבד, אבל מאד נהניתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, חלילה קופץ. רק מגיב בקשר לטענתך לכך שה-208GTI על פניו טובה יותר.

וד"א, גם אני נהנתי מה-208GTI. רק חבל שתא הנוסעים שלה מבולגן משהו ולא נוח במיוחד (מעבר לעובדה שהעיצוב לא לטעמי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכוונה ב"קופץ" ממש לא הייתה אליך. לגבי ה-208, ברגע שמתרגלים לדאשבורד המוזר, היתר סביר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ה 208 GTI מגיעה בדומה ל 308 עם מסך מגע ששולט על הכל (כולל מיזוג האויר)?

כי אם כן, מבחינתי האישית, מדובר בממשק איטי, מעצבן, מסורבל שהוא בפני עצמו (לא משנה אם מדובר ב 308 ליסינגטומטית או ב GTI) הוא דיל ברייקר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מי אלה ה״אנשים״ האלה?

מה התחושות הבלתי מבוססות?

הבחור אולי טעה וישר פתאום יש פה ״אנשים״ שמחפשים לתמוך בתחושות שלהם.

די, תנוחו כבר.

אני נח תודה רבה. מאז שקניתי את הבראבו אני כל הזמן נח, בדרך כלל יושב על כוס אספרסו עם יופיטר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ה 208 GTI מגיעה בדומה ל 308 עם מסך מגע ששולט על הכל (כולל מיזוג האויר)?

כי אם כן, מבחינתי האישית, מדובר בממשק איטי, מעצבן, מסורבל שהוא בפני עצמו (לא משנה אם מדובר ב 308 ליסינגטומטית או ב GTI) הוא דיל ברייקר.

היא לא

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
אני נח תודה רבה. מאז שקניתי את הבראבו אני כל הזמן נח, בדרך כלל יושב על כוס אספרסו עם יופיטר.

אני מבין שבפורומים מסויימים אני מכונה יופיטר?

להיט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...