Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mito QV מול Polo GTI

arqv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק או פולקסווגן פולו GTI.

שני הרכבים במחיר זהה של 154,900 ש״ח, דומים במהותם אבל מעבר לזה שונים לגמרי.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

תודה מראש,

ניר

עריכה אחרונה על ידי arqv
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האלפא לדעתי תיהיה קצת יותר ייחודית, יפה, ומיוחדת על הכביש.

האינטריור שלה מאוד מיוחד, אמנם לא הכי איכותי אבל אם שומרים אין סיבה שמשהו ישבר.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן על הרכבים

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי אומר שתלך לסוכנות ותבקש נסיעות מבחן על 2 הרכבים ותראה למה אתה יותר מתחבר. זה הרבה יותר קל כשקונים חדש.

מבחינת עיצוב לדעתי הפולו יותר יפה (או שאולי האלפא יותר מכוערת) אבל זה כבר ענין של טעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במיטו במחיר הזה אין סאנרופ.

אגב אני בצעתי נסיעת מבחן עליה ולא התלהבתי בכלל.

הרכב היה משעמם לטעמי ואפור נורא ללא איכותי מבפנים.

בנוסף הכיסאות לא משהו בכלל לעומת המתחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהגתי על ה-A1 עם המנוע של ה-GTI, משמע ה-1.8TSI החדש (192 כ"ס).

בכל הנוגע לשילוב מנוע ותיבה, באם נסתמך על ה-A1, עדיף באופן מוחץ מזה של האלפא.

ה-A1 1.8TSI מושכת קדימה כמו קטר, בלי להסס, בלי להפסיק ובטירוף לא ברור. היחידת כוח הזאת נחושה להטיס קדימה את ה-A1, וגם ה-DSG7 עבדה למופת (בלי רעידות / הססנות והשהייה). שילוב מטריף בין מנוע פנינתי לתיבה מאוד יעילה.

קח בחשבון שבנהיגה לא רגועה במיוחד, ה-1.8 הזה היה צמא להפליא.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק או פולקסווגן פולו GTI.
;

תלוי מה אתה מחפש מהאוטו.

אם מראה חיצוני חשוב, הפולו הבנאלית והמשעממת לא תיתן יותר מידי "כבוד" או איזשהוא "אפקט הגעה".

אם ספורטיביות חשובה מעבר לכל, לא תקבל את זה במיטו, אבל אין לי מושג מה תקבל בפולו, עוד לא נהגתי בה אבל על סמך נסיון עבר ונהיגה בבנות דודות קרובות של הפולו GTI, ככל הנראה תקבל יותר ספורטיביות מהמיטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את התלתן לפחות תוכל לקבל להתרשמות ארוכה מהסוכנות.

לגבי הפולו - יותר מסובך.

הייתי מתחיל בנסיעת מבחן טובה בתלתן.

המיטו יפה מבחוץ לדעתי, אבל פנימית הרכב פשוט מאוד ולא הולם את תג המחיר שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שרשור שעתיד להפוך לעוד שרשור התכתשות בין חובבי איטלקיות לחובבי גרמניות.

תעשה לעצמך טובה, סדר לעצמך רשימה של סדרי עדיפויות בראש.

בדרך כלל, בתחום הרכב, ובעיקר בסגמנט של ספורטיביות, יתרון מסוים יבוא על חשבון יתרון אחר.

למשל, מבלי לקבוע שום דבר אלא סתם זורק רעיונות להמחשה - ספורטיביות תבוא על חשבון צריכת דלק, עיצוב על חשבון נוחות, אמינות על חשבון אבזור וכו'.

אז תעשה לעצמך סוג של רשימה, על מה אתה מוכן להתפשר ועל מה לא. הכוונה היא שאם תגיע למצב שבו 2 הרכבים די דומים בחווית הנהיגה מבחינתך, אבל אחד יפה יותר והשני מאובזר יותר, תוכל לקבל החלטה מושכלת.

אחרי שעשית את זה, סע על שני הרכבים. תבדוק איך הם בתוך העיר, על השיבושים, במהירויות גבוהות, בפניות, איכות ההרכבה, איכות החומרים, קרקושים בנסיעה, תגובות הגיר והמנוע ועוד ועוד ועוד. כמובן לא לשכוח לבדוק איזה רכב גרם לך להתרגש יותר כשראית אותו, איפה הלב דפק כשנסעת עליו. בקיצור, לא לחשוב רק עם הראש, אלא לשאול גם את הלב מה הוא אומר. אחרי הכל, זה רכב ספורטיבי והוא אמור, בין היתר, לדבר גם ובעיקר ללב.

אחרי שעשית את זה, לדעתי כבר תדע להחליט בעצמך. כמובן שתהיה חייב לחזור ולעדכן אותנו מה החלטת + תמונות.

לא יודע להגיד לך איזה רכב הייתי בוחר כיוון ולא נהגתי על אף אחד מהם (בינתיים).

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבלי להרחיב יותר מדי, האלפא נמצאת כבר בערוב ימיה. הפולו יותר חדשה מחדשה.

לי יש בעיה עקרונית לרכוש רכב "זקן" אז אני אלך עם הפולו.

יותר חדשה מחדשה???

זו אותה פולו מ 2009 - המיטו אגב יצאה לשוק ב 2008, נכון שהיא עברה לאחרונה מתיחת פנים, אבל בגדול זה עדין אותו רכב.

החלפת מנוע ו/או פגושים לא משנים דגם ל"חדש".

לפותח השרשור, אם גיר ידני זו אופציה מבחינתך, הייתי שוקל את ה 208Gti - מכונית מאוד מהנה לנהיגה, מרשימה במראה ונותנת תחושה מאוד איכותית ומתקדמת בפנים שלה

עריכה אחרונה על ידי ROEY B

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמן שאתה מוציא כזה סכום על קניה של רכב חדש,אני לא חושב שכדאי לך להתייעץ במה אומרים אחרים.

כפי שאתה לבטח מבין.כל רכב שונה בתכליתו מרכב אחר.

אם אתה כבר מתכנן להוציא כזה סכום על רכב,כדאי שתבדוק טוב טוב מה מתאים לך ומה דרישותיך ברכב.

קח בחשבון שהפולו נראית כמעט כמו כל פולו למעט שינויים קלים,בעוד אלפא יש לה מראה שאי אפשר להשאר אדיש אליה.

תתאם לך נסיעות מבחן ותחליט בעצמך.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחידוד לעניין גיל הרכב - הפולו הוצגה במרץ 2009, המיטו הוצגה ביוני 2008. פחות משנה הפרש. שתיהן עודכנו ב-2014 תוך שינויים חיצוניים מינוריים והוספת מסך מגע בתוך הרכב (בגדול - מתיחה מקבילה כמעט לגמרי). על איזה הפרש גילאים לעזאזל מדובר כאן?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בהפרש גילאים שאנשים ממציאים כדי לתמוך בתחושות הבלתי מבוססות שלהם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשינויים מינוריים אתה מתכוון גם למנוע 1.8 חדש עם 192 כ"ס, אז אתה צודק. באמת שינוי מינורי.

האלפא תמיד היתה הכי חלשה בחבורה, עוד כשיצאה. שבע שנים אח"כ כל המתחרות כבר מתקרבות או עוברות את ה-200 כ"ס ויורדות מ-7 שניות במיאוץ הקלאסי. ואלפא? היא מוכרת "נשמה".

אז הבנו, אי אפשר להגיד משהו רע על איטלקיה בפורום הזה. ממש המדינה האיסלאמית האיטלקית פה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשינויים מינוריים אני מתכוון למתיחת הפנים של הפולו באופן כללי. הוספת המנוע ייחודית ל-GTI. מכל מקום, אני לא מחסידי המיטו, ולא תמצא אותי משבח אותה יותר מדי באף שרשור - ואתה מוזמן לחפש. פשוט לומר שהמיטו בסוף חייה והפולו חדשה, כאשר בפועל הן בדיוק באותו הגיל ובאותו מחזור מתיחות פנים זה לא נכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...