Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין מספר מכוניות יפניות ישנות (טוב נו, גם 2 קוראניות) תקציב כ-10K

Inaal Aaolam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי ושלום לכולכם,

במספר חודשים האחרונים מצאתי את עצמי מחפש ומחפש אחר מכוניות ללא סוף במטרה למצוא לעצמי את הרכב הכי טוב שאוכל לקבל. התקציב לא גבוה, מדובר בערך ב10K. גם הדרישות שלי לא גבוהות (בעיקר נסיעות עירוניות, ביצועים סבירים ואמינות טובה), מחפש רכב שייתן תמורה גבוהה לכסף.

אז הגעתי למסקנה שיש כל כך הרבה מכוניות שהתעניינתי בהם והתקשיתי למצוא מי יותר טובה מהשנייה אם בכלל. לכן פניתי אליכם כדי לקבל קצת פידבק בנוגע למספר מכוניות באותם השנתונים, בעיקר יפניות אך גם 2 קוראניות.

אז ככה, אלו הרכבים שאני מתלבט ביניהם (אותם שנתונים, כמעט ואותם ביצועים בחלק מהם):

- סובארו אימפרצה גראנד לאונה 1998-2001.

- סוזוקי בלנו 1999-2001.

- יונדאי לנטרה 1999-2000.

- מאזדה 323 לאנטיס 1997-1998.

- יונדאי אקסנט 2001-2003.

- ניסאן אלמרה 1998-2000.

- דייהטסו שרייד 1998-2000 (למרות הגודל, גם הכנסתי לרשימה).

אז באמת שחרשתי את האינטרנט בחיפושים והגעתי למסקנה שאני פשוט לא יודע מה כדאי יותר ומה לא, מאחר והביקורות עבור כל המכוניות ברשימה היו טובות.

הייתי רוצה לדעת במה עדיף להתמקד, מבחינת אמינות (למרות שכל המכוניות ברשימה עם השנתון הישן לפי הביקורות נותנות אמינות די טובה), מבחינת מחירי הטיפול ויוקר החלפים וגם מבחינת שוק (שארצה למכור בעתיד). מה הכיוון שלכם ואיזו העדפה יש לכם לגבי אחת מהמכוניות? על מה הייתם ממליצים יותר להתמקד?

כן, נתתי ברשימה גם מכוניות משפחתיות וגם מכוניות כמו השרייד והאקסנט, לכן הגודל לא כל כך משנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה לנטיס היא הנפוצה ביותר ברשימה, מזדקנת בכבוד, וגם הטובה ביותר מבחינת אבזור ומפרט בטיחותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה לנטיס היא הנפוצה ביותר ברשימה, מזדקנת בכבוד, וגם הטובה ביותר מבחינת אבזור ומפרט בטיחותי.

תודה על המענה המהיר!

אתה מתכוון לדגם הישן של 1997-1998 נכון? לא הצורה החדשה יותר שנכנסה לתוך שנות ה-2000.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק מה שדניאל אמר, תמצא את הרכב השמור ביותר, לא כל כך חשוב מאיזה דגם.

לא ציינת איזה גיר. אכפת לך אם יהיה ידני?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך למיכאל, אם גיר ידני בא בחשבון, ואם תוכל לרדת קצת בשנתון, אני ממליץ על האימפרזה של אור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?570852

עשיתי לו את הטיפול האחרון והיא באמת שמורה ומטופלת, אך כמו שהוא רשם הקלאץ קרוב לסוף ימיו לכן יחד עם הקלאץ זה ייכנס לך בדיוק בתקציב.

בנוסף צריך לבצע 2 טסטים בשנה, מנסיון זה די קשה ושוחק, אבל לא ניתן למדינה לשבור אותנו !

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון לדגם הישן של 1997-1998 נכון? לא הצורה החדשה יותר שנכנסה לתוך שנות ה-2000.

אכן, למרות שכבר ראיתי גם דגמי 1999 שנכנסים בתקציבך. יש בשוק המון מכוניות מהשנים הללו, והרבה פחות קונים. גם א מישהו מבקש 12-13K על הרכב שלו, ומגלה שאין ממש קופצים - ישמח גם למכור ב-10K אם משיהו רק יואיל הופיע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש את הרכב עם הנתונים הכי טובים שתוכל למצוא. באופן כללי כולן די דומות.

אני מבין, ובגלל שהן כל כך דומות לכן פניתי אליכם, אבל לא עדיף להתמקד ברכב אחד מהרשימה ופשוט לדבוק בו עד שמוצאים את המתאים? קצת קשה לחפש באופן כל כך כללי.

בדיוק מה שדניאל אמר, תמצא את הרכב השמור ביותר, לא כל כך חשוב מאיזה דגם.

לא ציינת איזה גיר. אכפת לך אם יהיה ידני?

בהמשך למיכאל, אם גיר ידני בא בחשבון, ואם תוכל לרדת קצת בשנתון, אני ממליץ על האימפרזה של אור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?570852

עשיתי לו את הטיפול האחרון והיא באמת שמורה ומטופלת, אך כמו שהוא רשם הקלאץ קרוב לסוף ימיו לכן יחד עם הקלאץ זה ייכנס לך בדיוק בתקציב.

בנוסף צריך לבצע 2 טסטים בשנה, מנסיון זה די קשה ושוחק, אבל לא ניתן למדינה לשבור אותנו !

אכן גם גיר ידני בא בחשבון למרות שהוא לא מועדף, השנתון קצת מרתיע חייב להגיד למרות מצב הרכב.

אכן, למרות שכבר ראיתי גם דגמי 1999 שנכנסים בתקציבך. יש בשוק המון מכוניות מהשנים הללו, והרבה פחות קונים. גם א מישהו מבקש 12-13K על הרכב שלו, ומגלה שאין ממש קופצים - ישמח גם למכור ב-10K אם משיהו רק יואיל הופיע.

מספר חברים שנסעו ברכב (שנתון 97' 98') סיפרו לי שהוא די נמוך ולא נוח לנסיעה, אבל אולי זה קשור למצב הרכב שלהם? אנסה גם לחפש שנתון 99' שנכנס לי בתקציב, בכללי מחיר הטיפולים והחלפים של המאזדה גבוה יותר משאר המכוניות שציינתי? או שהוא בערך באותו הסכום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא החלפים המיועדים לדגם של 99' ומעלה יהיו כנראה זולים ומצויים יותר בגלל שהדגם מאוד נפוץ, הרבה יותר מהדגם שלעד 98'.

מחירי הטיפולים דומים.

אל תסתמך על שמועות תסע ובעצמך - ותחליט מה מתאים לך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לקרוא את השרשורים הקודמים שפתחת:

חיפוש.png

בתקציב שלך יותר חשוב איך תחזקו את הרכב ולא איזה רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר אמרו לך מס' אנשים, בתקציב הזה יותר חשוב להתמקד באקזמפלר הספציפי (טיפולים, בעלים, מצב) ולא בדגם ספציפי.

בנוסף, אציין שאני אישית לא הייתי מוכן להתקרב אפילו בצחוק לרכבים אוטומטיים מזדקנים - אבל אולי זה רק אני :o

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק את המודעה הבאה אולי הרכב באמת טוב (ושוב קח בחשבון שרכב מתיישן זה רכב מתיישן לא משנה איזה, וגם אם המנוע והגיר יחזיקו הרבה שנים יש לך גם חיישנים, בולמים, תושבות ועוד מלא דברים שיכולים לעלות לך הרבה כסף ולכן כדאי לך לחסוך עוד כסף (משהו כמו 15K ) ולקנות רכב צעיר הרבה יותר (אלטו, I10 גטס, פונטו וכו').

יונדאי.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...