Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הנקודה השחורה שמתחת לT, זוהי לא גרסאת אקטיב. (זכור לי שציינת שזו אקטיב)

האם יש בקרת אקלים?

האם יש גג פנורמי?

ההימור שלי: דיינאמיק

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בהחלט אעשה זאת.

אני מקווה שיצא לי לטפל אצל שמשון. למקרה שלא, האם מוסך פיאט בחיפה מומלץ?

לקח לי הרבה זמן לקבל פוליסת ביטוח אבל בסוף יצאתי לדרך והנסיעה (+ הפקקים) מתל אביב לחיפה היתה תענוג.

תתחדש! אין לך מה לדאוג למחיר, הוא מעולה. אני מאמינה שהמוכר פרסם נמוך כדי למנוע יותר מידי כאבי ראש במכירה עצמה.

לגבי מוסך מורשה, בחיפה, התאכזבתי מהשניין הותיקים. יש את מישל בצ'ק פוסט, מוסך של סובארו וחדשים יחסית עם פיאט, אבל בחדרה יש את מוסך עדי שקיבלתי עליו לא מעט המלצות חמות מבעלי פיאט ואלפא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כן זו גירסת הדיינאמיק ע״פ התמונות

לכן המחיר צנח ב12 אלף

דיינמיק זה לא, הידיות שחורות ולא בצבע הרכב.

שנית, דיינמיק לא מוריד מהמחירון.

נראה כמו גרסת אקטיב הפשוטה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ואין גג פנורמי או בקרת אקלים.

יש חיישני רוורס שאני לא בטוח אם הם באים עם הרכב מהיצרן, התקנה מקומית או תוספת של הבעלים יד ראשונה.

פורסם (נערך)
לפי הנקודה השחורה שמתחת לT, זוהי לא גרסאת אקטיב. (זכור לי שציינת שזו אקטיב)

האם יש בקרת אקלים?

האם יש גג פנורמי?

ההימור שלי: דיינאמיק

גם לגרסת אקטיב יש נקודה שחורה. בנוסף לנקודה השחורה, גם הידיות שחורות.

ומה לא שחור? המרווחים בין החלונות של הדלתות הקדמיות והאחוריות. סמלת מצאו במה להתקמצן..

תתחדש על הרכב, אני עדיין מתרגל לאיבו אקטיב 2010 שרכשתי לפני פחות מחודש.

ניתן לגשת למוסך ולבקש עדכון תוכנה כדי שהשבתת המערכת תהיה קבועה עד להפעלת המערכת מחדש בלחיצה הבאה.

מה בדיוק מעדכנים? האם העדכון עולה כסף?

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

דווקא המשולשון האחורי כן עם מדבקה שחורה. להשלים את המדבקה בין החלונות זה באמת שטויות, למי שזה מפריע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

משולשון אחורי? דווקא אין משולשים בחלון האחורי, רק פלסטיק קטן. בקדמי יש משולש לפני המראה ושם יש מדבקה שחורה.

הקטע שחייב להשיג מדבקה באמת איכותית למטרה הזאת.

פורסם

מישהו יודע להגיד לי מה מקור החיישני רוורס, האם זה קשור לרכב במקור או תוספת מאוחרת?

איכות ההתקנה נראית טובה. הנה תמונה:

DSC_0519.jpg

פורסם

אגב, למקרה שזה יעזור למישהו בעתיד או למקרה שתהיינה לכם תובנות חשובות בנושא, זו הבדיקה של הרכב ממכון אדיר ביהוד:

DSC_0521.jpg

פורסם

מה בדיוק מעדכנים? האם העדכון עולה כסף?

מעדכנים את תוכנת העצור וסע, כדי שכיבוי המערכת יהיה כיבוי קבוע (עד להדלקה היזומה הבאה).

במצב לפני עדכון, כל כיבוי של המערכת מתבטל עם ההנעה מחדש.

אצלי זה עודכן ללא עלות.

עניין העדכון אינו קריטי כלל, אם מערכת העצור וסע לא מפריעה לך.

אני עדכנתי כי יש לי נסיעות עם המון עצירות קצרות שמתבצעות בשעות החום, ולכן אינני מעוניין שהמערכת תפעל, מול נסיעות אחרות ששם דווקא אני מעוניין שהמערכת תפעל.

פורסם

מעניין שביום הרכישה (לפני חודש) חיים ממוסך שמשון אמר שלא ניתן לבטל את פעולת עצור וסע מבלי שתתחדש בכל נסיעה. ואמר שישנה דרך לעשות זאת, אך תופיע נורת תקלה באופן קבוע בלוח השעונים.

לא מפריעה לי פעולת עצור וסע, אך אין לדעת מה יוליד יום, ואם יש עדכון תוכנה כמובן שאגש לעדכן.

• תוכן חדש...