Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

נזילת שמן מאיזור הטיימינג היה גם בגרנדה במשפחה, אבל שם זה לרכב עם כ95K ק"מ, מדובר היה במחזירי שמן והתיקון עולה כמו שחיים אמר כי הם מפרקים את הטיימינג ואצלך כבר בטח יחליפו לחדש.

לא מבין מה יש לשים פילטר סיני זבל ברכב הזה שבקושי עשה טיפול!, מה חסכו 10 ש"ח?? כי עלות ההחלפה עולה בפיאט גרושים.

כל עוד חיים לא העיר לך על מצב הרובוט/קלאצ' אז המצב טוב כי הם החלקים הבעייתים ברכב, כל השאר אין בעיות אמינות וגם כניראה לא היו צריכים לגעת בנוזל הקירור אז את רוב הסיכונים המכניים הורדת, מקווה שהתוצאות במכון יהיו טובות ושיהיה בהצלחה! :-).

עריכה: רגע, הרכב עבר עד היום רק החלפה אחת של השמן? מתי זה היה וכמה זמן/ק"מ הרכב עבר מאז עם המסנן החליפי? לא רוצה לדעת גם עם איזה שמן זה כי לפי המסנן אפשר להבין- רק ביגלל זה אתה צריך ליגרום לו להוריד עוד את המחיר כי למנוע זה בטח לא עשה טוב.

בכל מיקרה ממליץ לך ליקפוץ לשמשון אחרי הקנייה שיעשה טיפול טוב וינקה את המנוע מהשמן הזה וממליץ לך ליקנות שמן טוב ולהביא להם ותפנק את הרכב, אני משתמש בשמן הזה ואין לי תלונות והמנוע קצת יותר שקט, תיקנה שמן ברמות האלה ומיכל 5L מספיק ל2 טיפולים, אני מחליף כל שנה(נוסע רק כ10K).

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Valvoline-SynPower-5W40-5L

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן, הם ממש מסיימים.

הוא ציין שאי אפשר לדעת מה יהיה עם הגיר בעתיד אבל כרגע הכל בסדר.

הנוזל קירור ורוד (קראתי שזה מה שאמור להיות) זה בדקתי גם בעצמי מיד בהתחלה

פורסם

הייתי מוריד את עלות הטיימינג כי בכל זאת רכב שעשה פחות מ60k ויש נזילה אז מישהו צריך לקחת אחריות חוץ מזה שאמורה להיות אחריות עדיין לא?

ואם ימצאו עוד דברים בבדיקה יש להוריד אותם גם לפי דעתי

יש מי שיגיד שאין סיבה לריב איתו עד 1500 שקל וזה נתון לשיקול דעתך כי אני חושב שאחרי ששמת 40 אשח זה כואב להוסיף 1500

פורסם

את הטיימינג הוא יכול לבקש להוריד כי בכל זאת בידיוק הגיע הזמן להחלפה כי מחליפים כל 4 שנים, אז המוכר צריך להיתקזז איתו.

בעקרון לזכותו של פותח השירשור 3 סיבות שנותנות לו כוח מיקוח :-):

א: הרכב עבר רק טיפול אחד למרות שהרכב צריך החלפת שמן/מסנן כל שנה ולא רק לחכות ל30K + שימוש במסנן שמן לא מקורי+שמן לא ידוע.

ב: סימני נזילה מאיזור הטיימינג שכל קונה יבקש מימנו לתקן/להוריד במחיר.

ג: טיימינג צריך להחליף כל 4 שנים ברכב וכעת הוא בידיוק לפני החלפה+ הנזילה מאלצת אותו לעשות זאת באופן מיידי.

שיהיה בהצלחה ומחכים לעידכונים :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מסנן שמן מקורי לפונטו איבו במוסך מורשה עלה לי 60 ש"ח, גם מטפלים פעם בשנתיים וגם מנסים לחסוך שקלים בודדים?

לגבי החלפה של הטיימינג, יש מוסכים שאומרים פעם ב4 שנים ויש כאלה שאומרים פעם ב5.

הצמיגים החדשים שהורכבו על הרכב הם סיניים או לפחות של חברה חצי מוכרת? מה תאריך הייצור שלהם?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הצמיגים של צ'מפירו עם תאריך 0914

זהו חברים זה נגמר.

אני גרוע ממש במיקוח אז הורדתי אותו רק ל38750. אבל הייתי לי הרגשה טובה בקשר לרכב מהתחלה. תודה לכולם על הייעוץ.

פורסם

מזל טוב!! תיתחדש :-),

עכשיו רק תתאם תור למוסך ותיקנה לך שמן מנוע טוב ותעשה החלפה + טיפול הטיימינג והנזילה, תיבדוק עם המוסך אולי כדאי לעשות פלאשינג או לא כי אין לך מושג איזה שמן שמו ברכב כי גם במסנן חסכו ושמו חליפי סיני.

בנוסף אאל"ט תעשה החלפה של המי קירור (צריך בכ"ז בקרוב וחבל להגיע שוב למוסך וגן חבל לידאוג אם ומה הוכנס בעבר), ותיבדוק מה עוד צריך לעשות על הדרך ושיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת :-).

פורסם

בהחלט אעשה זאת.

אני מקווה שיצא לי לטפל אצל שמשון. למקרה שלא, האם מוסך פיאט בחיפה מומלץ?

לקח לי הרבה זמן לקבל פוליסת ביטוח אבל בסוף יצאתי לדרך והנסיעה (+ הפקקים) מתל אביב לחיפה היתה תענוג.

פורסם

איפה התמונות איפה, אנשים נתלו על פחות מזה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

וואו אני פשוט לא מכיר את הנהלים. יש לי רק שתי תמונות חיצוניות ואני לא ליד האוטו כרגע מה נהוג לצלם?

פורסם

השאלה שפרסמת הרגע עלולה לגרור באן ע"י האדמינים של הפורום.....

אני כמובן צוחק :)

תפרסם מה שבא לך, איך שבא לך, כמה שבא לך.

ובעיקר, תהנה עם הרכב, ותתחדש. יש כזו לאשתי והיא מאוהבת ברכב ברמות. גם אני ממש אוהב אותו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...