Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכיישת רכב חדש ללא מקדמה עם תשלום חודשי קבוע? מי מכיר?

system_x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מתעניין ברכישת רכב חדש ללא מקדמה ועם תשלום חודשי קבוע?

נמאס לי מיישורי קו ורכבי יד שניה, בא לי חדש ואחריות... עכשיו השאלה איך אני עושה זאת ללא מקדמה?

יש מישהו שהתנסה? יש המלצות לחברות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול ללכת לכל יבואן ולקבל 100% מימון לחמש שנים בריבית אפסית. כל מתווך גוזר את הקופון שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי חברה שמרכזת הרבה מותגים של רכבים, יש להם אתר http://www.new-drive.co.il אך מעניין אותי אם מישהו מכיר, שמע, התנסה?

המטרה לקחת רכב בתשלום קבוע של עד 1000 ש''ח ל 36 חודשים ואחרי 36 חודשים להחזיר את הרכב ולקחת חדש.

עם הק''מ שאני עושה זה יכלול בערך 2-3 טיפולים רגילים מבלי להגיע לטיימינג כלל, כמובן שייתכן החלפת בלמים וכו' אך לא משהו חריג, נוסע בערך כ 10-15 אלף ק-'מ בשנה.

אחרי 3 שנים ובמגר האחריות להחזיר את הרכב ולקחת חדש באותו מסלול...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניו דרייב לא מציעים טיפולים, והתשלומים הקטנים גורמים לכך שבהרבה מהמקרים הקונה מוצא את עצמו בגרעון בסוף התקופה - נשאר בלי רכב וצריך להביא עוד אלפי שקלים מהבית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא הבנת את ההמלצה של zvit, אז תוכנית המימון הכי טובה נמצאת בבנק שלך.

כל התוכניות המפתות האלו זולות עד כדי חשד. רכב שעולה 120 אלף ₪ מאבד בערך 50 אלף ₪ מערכו בתוך 3 שנים. אז איך תשלם עליו 1000₪ לחודש כפול 36 ואפס מקדמה? אתה משלם פחות מירידת הערך!!

אז או שאתה קונה מכונית מיני ב-60-70 אלף ₪ בסכום הזה, או שאתה נשאר עם חוב בסיום העסקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול ללכת לכל יבואן ולקבל 100% מימון לחמש שנים בריבית אפסית. כל מתווך גוזר את הקופון שלו.

נכון מאד, מחזק.

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכנית הכי קרובה למה שאתה מחפש היא נטו ליס של שלמה סיקסט (גם לאלבר ואיוויס יש תוכמיות דומות) המקדמה היא כ-9000 ש"ח התשלום החודשי מתחיל מכ-1200 ש"ח לחודש לסופר מיני והוא כולל טיפולים וביטוח. העיסקה היא לשלוש שנים.

חברות כמו ניו דרייב מקטינות את ההחזר ע"י דחייה של יתרת התשלום לסוף התקופה (הלוואת בלון) כך שבתקופה הראשונה אתה משלם מעט מהקרן את הריבית על יתרת ההלוואה ואת ה"מקדמה" אתה משלם בסוף התקופה כלקוח שבוי - אין מתנות חינם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם סופר מיני יכולה להתאים - יש מחירים מעולים על הקורסה היוצאת.

7500 מקדמה ותשלום חודשי של 800₪ למשך 30 חודשים שבסופם אתה מחזיר את הרכב וזהו.

בלי בלון ובלי כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר שציינת אינו כולל ביטוח וטיפולים שמביאים את התשלום החודשי ל1200 ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכנית הכי קרובה למה שאתה מחפש היא נטו ליס של שלמה סיקסט (גם לאלבר ואיוויס יש תוכמיות דומות) המקדמה היא כ-9000 ש"ח התשלום החודשי מתחיל מכ-1200 ש"ח לחודש לסופר מיני והוא כולל טיפולים וביטוח. העיסקה היא לשלוש שנים.

חברות כמו ניו דרייב מקטינות את ההחזר ע"י דחייה של יתרת התשלום לסוף התקופה (הלוואת בלון) כך שבתקופה הראשונה אתה משלם מעט מהקרן את הריבית על יתרת ההלוואה ואת ה"מקדמה" אתה משלם בסוף התקופה כלקוח שבוי - אין מתנות חינם.

בסובארו לדוגמה, בסוף התקופה, אתה יכול לקחת מימון על היתרה.

או לשלם את היתרה כולה( במידה ויש כסף)

או לקחת רכב חדש.

הרי המטרה כאן, היא תמיד להישאר עם רכב חדש.

אז אוקיי, מצד אחד אתה שבויי לאותה החברה, אבל מצד שני, אתה עם רכב חדש.

אין לך כאב ראש של, עכשיו הלך הגיר, לך תמציא 6-7 אלף שקל( לפחות) על שיפוץ גיר.

או מסרק הגה, או כל חלק גדול אחר.

את הרכב אף אחד לא יקח ממך, מכיבן שאם אתה משלם את היתרה, הרכב שלך.

אז בסוף התקופה, אתה הולך לבנק, לוקח הלואה וממשיך לשלם +- את אותו הסכום ששילמתה עד עכשיו.

המצב היחיד שיכולים לקחת לך את הרכב, זה שלא עמדתה בתשלומים, ומכיבן שהרכב משועבד לבנק שנותן את המימון, הוא יכול לקחת אותו גם אחרי חודש חודשיים שלא קיבלו את הכסף

או ש.. יש לך אופציה למכור את הרכב בתיאום עם הגורמים הרלוונטיים..

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב גם בניו דרייב יש מקדמה ! כל פעם הם קוראים למקדמה בשם אחר אבל היא קיימת .... צלצל אליהם ותראה שיבקשו ממך סכום בתחילת העסקה .

פעם דיברתי איתם בגלל הסקרנות , הם ביקשו ממני מקדמה 12,000 שקלים לעסקה על קאיה קארנס חדשה , שאלתי למה מקדמה אם אתם מפרסמים שאין מקדמה ? אמרו לי זאת לא מקדמה זה חישוב תאריך עליה לכביש ובגלל שצלצלתי באוקטובר אם אמרו לי יש 9 חודשי עליה לכביש .... אמרתי לה שזאת המצאה כי חודשי עליה קיימים רק לרכב משומש לא כן ? מסתבר שאצלם זה קיים גם על רכב חדש .... צלצלתי שוב בינואר ואז שוב ביקשו מקדמה , שאלתי מה עכשיו ? חודשי עליה ? אנחנו בינואר ? אמרו לי לא דמי רצינות ועמלת פתיחת עסקה ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...