Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 208 או ניסאן אקו-מיקרה?

Lexus12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

אחי מחפש לרכוש לעצמו רכב חדש. הדרישות לא גבוהות, בעיקר נוחות נסיעה סבירה (בהתחשב במחיר), צריכת דלק הגיונית וסחירות עתידית (מאחר וכרגע סטודנט, אך צופה להשתדרג בעוד כשנתיים-שלוש) ובמחיר של 70-80 אלף ש״ח. רכב חדש בלבד.

כרגע המועמדות שעלו הן הניסאן מיקרה 1.2 אוטומטית (יד ראשונה 0 ק״מ) או הפיג׳ו 208 ידנית.

הלב (שלי ושלו) אומר 208, יותר אוטו ופחות הרגשה של פח על 4 גלגלים, אך הוא מודאג מהאמינות (בעיקר) והסחירות העתידית של הרכב. החזקנו בעבר 206cc שעשתה צרות בצרורות (בעיקר חיישנים וחשמל) וגרמה לנו לקלל את היום שקנינו אותה (היא אמנם לא הייתה חדשה, אבל הייתה עם נתונים טובים על הדף , מטופלת ושמורה).

לדעתי האישית הפיג׳ו תהיה יותר סחירה בעתיד, שכן היא אינה נפוצה בציי הליסינג (בניגוד לניסאן) ועל כן השוק יהיה פחות מוצף.

נשמח לשמוע מבעלי ניסיון עם הרכבים הללו.

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי הולך על ה208. אך אחד הקריטריונים החשובים לו, לדבריך, הוא נוחות נסיעה. לכן, כדאי שיזמין נסיעות מבחן ויראה מה יותר נראה לו.

שיהיה בהצלחה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...