Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 25 אלף

Ariel Spiegel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני גרה בנתניה ומתחילה לעבוד ליד הכנרת. זה אומר שאני צריכה רכב שיחזיק בנסיעה כזאת של לפחות פעמיים בשבוע, וכמובן יהיו גם נסיעות קטנות כמו חברים מכולת וכל השטויות האלה.

1. ידני. כי זה יותר חסכוני ויותר כיף. :)

2. שיהיה חסכוני! אני אמנם לא סטודנטית אבל חיה ברמת חיים מצומצמת כמו אחד :)

3. הוא לא חייב להיות יוקרתי ומפואר, אבל אני די גבוהה אז רצוי שיהיו לפחות מושב נהג יחסית נוח ומרווח, גם בגלל הנסיעות הארוכות שצפויות לי.

4. לא רוצה אירופאיות, אמרו לי שלהרבה מהן יש בעיות חשמל וגם חלפים יקרים. לא רוצה רכב שיראה הרבה מוסך. רק להיכנס ולנסוע.

5. בלי קילומטראז' גבוה מדי, או לפחות רכב עם מנוע שלא יתפרק לי.

6. לא יקרה. 25,000 זה הכי הרבה שיש לי לתת, וגם זה בקושי...

המליצו לי על מנוע דיזל שמחזיק יותר זמן, מצד שני אמרו לי להתרחק מאירופאיות (פג'ו, רנו, סיטרואן, פולקסווגן, פיאט...) כי החלפים שלהם יקרים מאוד ויש להם בעיות חשמל. כנ"ל על האמריקאיות..

אשמח לעזרתכם, אני מבולבלת לגמרי וכל אחד אומר לי משהו אחר לגמרי ואני כבר לא יודעת למי להאמין כי לכל אחד יש אינטרס למכור ת'רכב שלו. מחרפן!!!

תודה ושבוע טוב! :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך זה בעיקר יונדאי גטס או אקסנט.

אקסנט נעימה יותר בנסיעות בין עירונית אבל פחות חסכונית, השאלה היא מה הקילומטראז' השנתי שצפוי לך.

אפשרות אחרת שתיכנס בדוחק היא דייהטסו סיריון מ-2006. חסכונית, מרווחת ואמינה אבל כבר בת 9 וחשוב לזכור את זה - קשה לצפות לאמינות מושלמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את מייק, קחי לך גטס ידנית מהדור השני, 2006 ומעלה.

הנה אחת עם קילומטראז' לא נמוך במיוחד אבל ברמת גימור GLS עם ABS ו-2 כריות אוויר:

גטס.jpg

ומה שהכי חשוב זה שיש לו ספר טיפולים מלא.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה מ-א-ו-ד חשוב לבדוק שטיפלו ברכב כמו שצריך מעבר לארץ הייצור שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...