Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5008 או 3008 החדשה האם משהו ניסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום רב,

אבי מעוניין להחליף את הרכב שלו כיום נוהג בסובארו אוטבאק,ראיתי שיש מבצע לחבר במחירים חסרי תקדים על הרכבים הנ"ל.

האם יש למשהו טיפים או תובנות מהרכבים האלה? איך הם בצריכת דלק? איך הם לאורך זמן? האם יש תקלות סדרתיות בגלל שזה צרפתי?

אשמח לקבל עזרה מאנשים כמה שיותר מהר כי המבצע עומד להסתיים.

יונתן

פורסם
יש פה סרטון חוות דעת

106K ל 2008 זה באמת מחיר מפתה...

אני מדבר על 3008 או 5008 ולא 2008.

האם יש לך משהו מבחני דרכים? או ניסיון עם הרכב האלה מהשנים האחרונות?

מדובר על רכב חדש!

פורסם

חיפשתי ג'יפון, עד מחיר 175K.

אחרי סקר שוק של כל הג'יפונים עד המחיר הזה, ומספר נסיעות מבחן, ניסגרתי על הפיג'ו.

רכב מאוד מהנה לנהיגה! חזק! ומעוצב (לדעתי) פשוט יפהפה!

מפה לשם,

אני מחר הולך להזמין את ה - 3008!

לגבי אמינות, אני לא יכול להגיד הרבה.

אבל עד כמה שהבנתי, המנוע תוכנן ע"י ב.מ.וו, והגיר תוכנן ע"י חברה יפנית שאני לא זוכר איך קוראים לה.

נשמע שזה אמור להיות אמין, אבל נראה בעוד כמה שנים. :-P

פורסם

הגיר הוא של אייסין.

שים לב שבמבצע חבר הוא נמכר ב-135,000 ו-140,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי יש 3008 2011, אוטו מאוד מהנה לנהיגה,

צריכת הדלק בסביבות ה1 ל10-9.

תקלות סדרתיות - ידועה תקלה על שרשרת התזמון - נפוץ בגרסאות הקודמות, לי אישית לא קרה.

קרוב משפחה רכש את ה5008 2014, מאוד מאוד מרוצה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

התקלות שהיו בעבר נפתרו עם קיט מותחנים חדש. בנוסף ב-3008 החדשה כבר יש מנוע אחר, אז המנוע הפיק 156 כ"ס ועכשיו 165 כ"ס.

פורסם

גם אני חשבתי לקנות את ה-3008 אפילו ביד שניה ורציתי לדעת מאיזה שנים ״נפתרו הבעיות והתקלות״ שהיו נפוצות על מנת שלא אפול.

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים בנתיים זה קצת ירד מהפרק מעדיפים יפני מאשר צפרתי ולקחת סיכון למרות המחיר המפתה של חבר :)

• תוכן חדש...