ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 865 צפיות
היי, מישהו כבר נסע על הדגם הסטנדרטי? כי כול הכתבות שראיתי היו על הדגם המפואר... האם המאזדה 2 החדשה אוטו' ,1.5(אקטיב?) עדיפה על הטויוטה יאריס סול? מדובר על רכב חדש 2015 מליסינג(תפעולי מעבודה) לפני כחודש בין ה יונדאי i20 inspire 1.4 אוטו' - ל - טויוטה יאריס סול 1.3 אוטו' , המלצתם על היאריס, כיום גם המאזדה 2 החדשה רלוונטית. צריך לקחת החלטה בתחחילת שבוע... תודה!
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 853 צפיות
שאלה כזאת: יש לנו ניסאן אלמרה 1996 ידנית ,175K קילומטראז' ,אוטו דיי חזק ,בלמים שחוקים ,ככה שטסט הבא נחוייב לשים בלמים חדשים. חייב לציין שהאוטו חייב לעבור טסט פעמיים בשנה ,ככה שזה עוד הוצאות. דוד שלי מוכר את האוטו שלו סוזוקי בלנו 2001 אוטומטית ,גם בסביבות 175K-180K ,הוא מטפל באוטו כמו שצריך אין בעיות בכלל. קיצר הוא הציע את האוטו ואני חיפשתי עליו באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי מידע.. כניראה כי האוטו ישן והפסיקו לייצר כאלה ב2002, אני לא מבין גדול במכוניות. אני יודע שזאת קנייה בטוחה מבחינת זה שאין בעיות כי זה דוד שלי והוא לא משקר ולכן אני בוטח בו ,וכמו שציינתי הוא אחד שמבין במכוניות מטפל באוטו כמו שצריך. *מה שכן הוא אמר שהוא מפחד לעשות עם האוטו נסיעות ארוכות כמו אי…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 819 צפיות
שלום רב, אני מעוניינת לקנות רכב אוטומט לצרכי נסיעות בינעירוניות, כ- 40-50 ק"מ ביום. חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק, בטיחותי ואמין מבחינת תקלות ומוסכים. כמו כן, חשוב שיוכל להתאים גם לתינוק. טווח המחירים 50-70 אלף. חשבתי על יאריס, אך רק מהדגמים החדשים כי אני לא מעוניינת בגיר הרובוטי. לפי מה שהבנתי מעיון פה באתר, מהמשפחה של המכוניות שאני מחפשת (i20, מזדה-2, יאריס וכו'), הרכב החסכוני עם הבגאז' הגדול ביותר המומלץ, לאחר היאריס הוא היונדאי. מצאתי i20 inspire 1.4 שנת (דצמבר) 2011 48000 ק"מ ב- 60000. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין הדגם הזה לבין ה GLI 1.4? האם הרכב שמצאתי מומלץ? איך הוא ביחס ליאריס אוטומט שנת 2013? תודתי הרבה לתגובות, מורן
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
הדרישות: רכב משפחתי לטיולים. שני ילדים. אולי +כלב. כסא נהג עם תמיכה טובה לגב (חשוב!). זריזות סבירה. מזגן טוב. העדפה ל- 4*4 כדי לנוע בשבילים (וביניהם) ללא חשש. לא מדובר על עוקר סלעים וטוחן מעלה עקרבים. זה לא אנחנו. אבל כן קצת OFF ROAD, מעבר למה שעושה מזדה ליסינג [למרות שאני מניח שאופתע מיכולות רכב ליסינג] המגרעות שמצאתי עד כה ב- XV: אין חלון גג מקורי; אין יציאת מיזוג מאחור. לא בדקתי בפועל את מערכת ה- MM החדשה של סובארו (מקורית. מעדיף מקוריות בכל מקרה). תא מטען קטן ביחס לספורטאז' למשל (שאגב יתרונותיו מרחב ומזגן פצצה, אבל הכסא לא מספיק נוח לי וב- 1.6 - המתומחר מעולה - הוא עצל לי מידי). תודה רבה נ.ב. כך או כך אני מדבר על גרסת פרימיום (חלונות, משענת יד מאחו…
הודעה אחרונה מאת RK, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום נשמח לחוות דעת שלכם לגבי הבדיקה אבל קודם קצת רקע: לאחר הרבה התלבטויות הוחלט ללכת על רכב מסוג מיצובישי לנסר 1800 שנת ייצור: 2011 דגם: לנסר 1800 ספורט ק"מ: 48924 יד: ראשונה פרטי כנראה שהרכב עמד הרבה זמן במגרש אצלהם מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת eliran769, -
- 3 תגובות
- 638 צפיות
שלום לפורום, שמי אסף (כותב מהיוזר של חבר עקב בעיות טכניות...) אשמח לעזרתכם בהתלבטות בבחירה בין שתי מכוניות פולו משומשות, שתיהן 1400 סמ"ק ידניות: 1. שנת 2005, יד ראשונה, פחות מ-100K ק"מ, ממוכרת מוכרת וידועים העבר והיסטוריית טיפולים של הרכב, ואני מכיר את המוסך שמטפל בו כמוסך אמין, מבקשת סביב 20000 ש"ח. 2. שנת 2007, יש 3, סביב 160K ק"מ, הדגם עם 80 כ"ס,לדברי המוכר ללא היסטוריה של תאונות ומטופל היטב ובמצב מצויין, רוצה ב-28000 ש"ח. הנסועה שלי נמוכה, סביב 5000-6000 ק"מ לשנה, כך שהק"מ הגבוה יתאזן בסופו של דבר. אני מתלבט האם ההבדל של שני שנתונים שווה את ההשקעה של עוד 8000-9000 ש"ח, ועל אחת כמה וכמה אם נשקלל את גורם אי הוודאות למשוואה... בתודה ראש!
הודעה אחרונה מאת ittaig, -
- 0 תגובות
- 461 צפיות
ריאלי למצוא אופל קורסה אוטומט במצב טוב בתקציב של עד 12 גג? מה לחפש? ממה להיזהר? מה כדאי לבדוק? הרכב מיועד לשימוש יומיומי לנסיעה לעבודה בלבד כמרחק של 20 קילומטר ביום למשך שנה וחצי שנתיים אולי בכלל עדיף לחפש רכב אחר בתקציב הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Yogev Cohen, -
- 2 תגובות
- 896 צפיות
ככל הנראה הולך לרכוש את האוטו הזה בשבועיים הקרובים. רציתי לדעת קצת יותר על האוטו למי שמכיר אותו/התנסה איתו איך הוא מבחינת דלק? הבנתי שהוא לא כזה כזה שתיין, אם זה 1-10 אז אפשר להתמודד עם זה. תקלות מוכרות? אמינות? לי אמרו שאחרת הסיבות שהפסיקו לייצר אותו ב 2005 וחזר לייצר אחרי 7 שנים ב 2012 זה בגלל שהוא "אמין מדי" שמעתם על זה? אם משווים אותו לוולוו S60-S80 ההוצאות על הוולוו גדולות יותר, הרבה חשמל וחיישנים ודברים כאלה. מבחינתי החיסרון היחיד שלו זה שהוא ארוך מדי. חוצמזה? לא מצאתי יותר מידי. אשמח לקבל חוות דעת על האוטו וכו'.. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת הנמר הסגול, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם, מתלבטים בין 2 הנ"ל (לא מעוניין במונדאו טורבו או מאליבו 2.4). החלק החשוב ביותר הוא בטיחות ואמינות, כמובן שחשוב שיהיו קלות ופשוטות לאחזקה מבחינת טיפולים וביטוח. צריכת דלק בין 1 ל 7 עד 1 ל 10 לא נורא. תקציב עד 60 אלף, ללא טרייד אין, מעדיף לרכוש מאדם פרטי, לא מפריע לי אם הייתה יד 1 ליסינג. השאלות שלי, למי שהתנסה ברכבים הללו: אמינות: מחלות מסויימות לאחת מהן? מרחב במושב האחורי: מי יותר מרווחת ל 3 מושבי ילדים? תא מטען - אני יודע שלמאליבו הוא קטן יחסית. פשטות באחזקה: מעריך שכל מוסך סטנדרטי יודע לטפל? עלויות טיפולים וחלפים, האם יש משהו יוצא דופן, טיפול גדול ויקר? (לדוגמא טיימינג וכד') ביטוח: הבנתי שלשתיהן חובה ומקיף באזור ה 40…
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב קטן, תיבת הילוכים אוטומטית. שימושי הרכב יהיו בעיקר נסיעות עירוניות, ללימודים ומידי פעם עבודה בערב, בתוך ירושלים, מדי פעם בינעירוניות(יש עוד 2 רכבים בבית שאפשר לנסוע איתם מידי פעם בינעירוני). הסתכלתי על ניסן מיקרה, יונדאי גטס, סוזוקי אלטו, סוזוקי ג׳ימני.. אך ללא החלטה. מה מומלץ? מבחינת דלק, מחירי טיפולים? מה מומלץ מבחינת נוחות, אמינות וכו׳? אפשר להציע דברים עם חריגה מהמחיר כלפי מעלה / מטה. המלצות, הסברים והצעות יתקבלו בברכה. תודה!
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
מעוניין בהמלצה לרכב עבור אישתי, נסיעות עירוניות קצרות לעבודה וחוגים של הילדים. שוק מכוניות יד השנייה אכזב אותי עד כה (סוחרים סמויים, אנשים שמוכרים במחירי מחירון, אנשים שעושים בעיות בפגישה וכו"). התקציב עד 60,000 ש"ח ובדיוק לפני יומיים, ynet פרסמו כתבה על המכוניות החדשות הכי זולות בארץ בתקציב של 60,000 ש"ח. הבעיה שאישתי חייבת רכב אוטומטי וראיתי במחירונים השונים של היבואנים כי התוספת לדגם אוטומטי נעה לרוב בעוד 10,000-8,000 ש"ח - אם נוסיף לעלות הרכב הסופית ביטוחים, אני די עובר את התקציב. האם יש הנחות בפגישה מעבר למחיר המחירון שנרשם באתר? האם אני אוכל להגיע לעלות סופית של רכב אוטומטי חדש ב- 60,000 ש"ח? אגב, יש המלצות מאיזה דגם להתרחק ואיזה עדיף? המחירים …
הודעה אחרונה מאת bayoni, -
-
שלום לחברי הפורום ה- 306 הושבתה אחר כבוד היום (שנת 2001 , 120,000 ק"מ) - שירתה אותי באופן מופלא. אני מחפש להחליפה ברכב דומה מבחינת הגודל תקציב משוער- עד 40,000 ש"ח +- נסועה נמוכה יחסית ( רכב שני במשפחה) - 1500 ק"מ בחודש הסתכלתי על ה- 308 (שנים 2008, 2009) וחוות הדעת אינן חד משמעותיות (גיר ,חשמל וכד') האם היא מחליפה טובה? האם יש המלצות לאופציות אחרות במחיר זה? מחפש רכבים עם ק"מ נמוך יחסית (ליסינג לא ממש רלוונטי) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת search, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מראש רוצה להתנצל על האיכות הירודה, אני מצטרף את רישיון הרכב והיא הועברה אלי מהבעלים של האוטו בSMS ומהטלפון שלי למייל שלי לטובת עריכה (הסתרת פרטים אישיים של הבעלים) ובחזרה לאתר להעלאת תמונות. כנראה שכל זה קצת שיבש את איכות התמונה - לא שהיא הייתה 100% איכותית מהצילום שבעל הרכב עשה. עכשיו אחרי שחפרתי לכם על השתלשלות האירועים, הייתי רוצה שתנסו להבין מה כתוב ולנסות לענות למה רשום שם קילומטרז בטסט אחרון 753 ק"מ. האוטו בסה"כ עשה 107 אלף. ולא נראה לי הגיוני שהרכב "עמד" ואז בשנה עשה קילומטרז. אני כבר לא כ"כ יודע מה לחשוב, האם זאת יכול גם טעות דפוס 'פשוטה'? נ באמת שאני שוב מתנצל על האיכות הירודה- תצטרכו באמת להתאמץ קצת כדי לקרוא. אבל אל דאגה, את הריש…
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
שלום חברים לפני חצי שנה קנינו הונדה סיוויק 2008 ES והיא מדהימה ! אבל תמיד רצינו רכב גדול מוגבה ומפואר . אני ואבי בדקנו כמה כמו ניסן קשקאי ,ספורטג' CRV . מאזדה CX5 לא באה בחשבון !. לבסוף ראינו את היונדאי סנטה פה הצורה השלישית . אשמח לחוות דעת . 2.4 בנזין . 2.2 דיזל יש עדיפות גבוה .
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 1 תגובות
- 510 צפיות
שלום ראיתי כמה רכבים שאני מתלבט בניהם או אחרים אם יש לכם רעיון אני זוג צעיר עם תינוק עגלה קטנה.סטודנטים (כך שמחפשים לחסוך בהוצאות..) שנוסעים כ700 קמ בחודש חשבנו על ידני רק כי זה יותר זול .. יונדאי גטס ידני 2008 - מתאים לנו מבחינת הגודל אשמח לדעת על צריכת הדלק שברולט ספארק 2011 -1.2 אשמח לדעת אם הגודל יתאים ? (המליצו לי עליו ..חבר שלי טען שהוא מסתדר עם עגלה ומקסימום הוא מקפל חצי מושב אחורי מושיב כיסא תינוק ולידו במקופל תיק ועגלה )
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז בהמלצתכם, ירדתי מהסוניק הקודמת שראיתי, ועכשיו ראיתי אחת אחרת, קילומטרג' נמוך 23 אלף קילומטר אבל בבדיקה של קומפיוטסט (שנעשה בהזמנת חברת טרייד אין) הרכב נמצאו התקלות הבאות : X לתקן זווית היגוי X לחיצות בפח - פגושים פגומים X לפרק גלגלים לבדיקה X צמיגים יבשים X מצבר ישן X החלפת הילוכים לקויה - לתיקון (אין אחריות לתיבת הילוכים אוטומטית). אני יודע שהמצבר הוחלף ונדמה לי שהרכב היה ב UMI ואמרו שמעביר הילוכים תקינים אבל לא סגור על זה... כן חבר שלי שם לב שהרכב בזמן האצה ממהירות קבועה (מעבר ממהירות קבועה להאצה ואז מאיטים שוב להורדת הילוך) שומעים "נקישה" מהמנוע.. די עדינה (אני לא ממש שמעתי, אבל הוא כן אמר ששמע) האם שברולט סוניק הוא רכב פגום עם מלא בעיו…
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, לפי היסטוריית הטיפולים של הרכב, הטיפול האחרון שלו נעשה ביולי 2013, עם 67,000 ק"מ. הרכב מאז עשה 7 ק"מ, כשאנחנו רגע משנתיים. מדובר על פיג'ו, אם זה רלוונטי. מהן ההשלכות? האם יש לי ממה לדאוג? מצבר ידוע שיוחלף. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה חלפו להן 3 שנים ומחליפים לרכב חדש מהליסינג (עד עכשין היה פורד אדג'). לאחר סיבוב המתחרות העיקריות הן: volvo s60 t5 ברמת איבזור ביזנס, שברולט אימפאלה בגרסת הבסיס או vw passat ברמת האבזור הגבוהה ביותר (בלי תוספת לוח המחוונים הדיגיטלי.) אשמח לשמוע את דעתכם והנימוקים העומדים מאחוריהם. צריכת דלק וירידת ערך אינם רלוונטים. אם יש הצעות אחרות בסכום זה, אשמח לשמוע. הגג הוא 230k תודה מראש ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
קפיטל מוטורס
מאת Smiley96- 3 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
. . אהלן סתם חשבתי לעצמי שבוע דשנה ככה אמכור תמאזדה ואקנה רכב חדש מהחברה ראיתי את קפיטל מוטורוס ומתאים לי התשלומים השאלה זה עם בחוזה יצטרכו ערבים של ההורים? כי זה בעיה אצלי... אני בן 22 עם עבודה מסודרת אשמח לתשובה
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אחרי קריאה לא מעטה באינטרנט והתלבטויות לגבי רכישת סופר-מיני, צומצמו האפשרויות ל 3 רכבים. אני מתלבט בבחירה של אחד מהרכבים הבאים : פיג'ו 207, אוטו' 1600 שנת 2009, 55,000 ק"מ ב - 37k יונדאי GLI i20, אוטו' 1400 שנת 2010, 44,000 ק"מ ב - 5Ok פורד פיאסטה , אוטו' 1400 2010, 50,000 ק"מ ב - 48k בהיבט של אמינות, צריכת דלק, ועלות אחזקה, מה הכי משתלם ? בתודה מראש לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
[h=2]התייעצות ברכישת תומקאר[/h] אני רוצה לקנות תומקאר ורציתי לדעת כמה פרטים: 1. האם TOMGO זה דגם ישן של תומקאר ? 2. איזה מוסכים מוסמכים לטפל ברכב התומקאר? ואיזה יש באזור השרון? (רעננה, כפר סבא, הרצליה) 3. האם האחזקה של רכב התומקאר גבוה יחסית לכל רכב שטח אחר? 4. איזה חברה מבטחת את התומקאר?
הודעה אחרונה מאת Roey Dayan, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 621 צפיות
כפי שכבר כתבתי, אני צריך להחליף רכב בליסינג ורציתי לקחת את הגולף 1.4 TSI טרנדליין שמחירה ירד לתחום השפויי של המשפחתיות המקובלות בליסינג. אני גם מעוניין להגביל את שווח השימוש ולצערי, ברשות המיסויי המחירון החדש של הגולף לא מעודכן, כלומר אשלם שווי שימוש גבוה לפי המחיר הישן של 150,000. לכן, כנראה שארד מהגולף. מכיוון שאני מעדיף סטיישן, שמתי עין על סיאט ליאון 1.2 TSI סטיישן שמאובזר ברמה מרשימה ונותן תחושה יחסית איכותית של רמת הגימור וההקפדה ב VAG (די קרוב לגולף). אשמח לשמוע ממי שמכיר את הרכב על איכות הנסיעה, שקט בנסיעה, כח מנוע, התנהלות הגיר, צריכת דלק אמיתית, בעיות צפויות וכל דבר רלוונטי אחר. לא רואים הרבה רכבים כאלו על הכביש, כך שאולי זה מסתיר איזה שהיא בעיה? מכיוון…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי לכולם, הדרישות שלי מהרכב לא גבוהות, כמו גם התקציב שלי. אז רציתי לקבל קצת חוות דעת מאנשים שמבינים עניין ברכבים, על פיג'ו 106 מהשנתונים הגבוהים שלה, כלומר 98'-2000. אז ככה מהסקירה הקצרה שלי המחיר שלה הוא די בדיחה (כמובן שהרכב ישן), אמרו לי גם להיזהר מגרסת אוטומט כי הגיר בגרסה הזאת נוטה לייצר תקלות, ואמרו שהרכב בעל אחיזת כביש נפלאה ושכיף לא נורמלי לנהוג בו (למרות השנתון). כמו שציינתי הדרישות שלי לא גבוהות, והנסיעה שלי תהיה בעיקר בתוך העיר. אם ככה, יש לי כמה שאלות פשוטות. פיג'ו 106 במצב טוב עד כמה שניתן להשיג, שמורה ומטופלת בזמן (כמובן שאמשיך לטפל בה כמו שעון) תצליח לשרת אותי בנאמנות? אני מודע למצב הבלאי ברכבים הישנים, אבל השאלה שלי האם הקנייה משתלמת (עד כמה שניתן)…
הודעה אחרונה מאת Avia, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, אני מאד רוצה להחליף את הפוקוס שנת 2007 שלי למונדאו שנים 2010-2012. מהשירשורים שקראתיי פה ראיתי שיש כמה דגמים (טרנד, טרנד x, טיטניום) וכמה מנועים (2000 ו-2300, נכון?!) ומתיחת פנים ויצאתי מאד מבולבל. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלאגן. מה מומלץ, איזה דגם, איזה מנוע/גיר (רק שלא יהיה הגיר הזוועתי של הפוקוס החדשה). תודה
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
רכב תפעולי
מאת ramboosh- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש רכב תפעולי-חשמלי או בנזין לשימוש בקיבוץ.הכוונה לרכב גולף משומש
הודעה אחרונה מאת ramboosh, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
הי, מבקש חוות דעת על קאיה קרניבל דיזל שנים 2007-2010.
הודעה אחרונה מאת ramboosh, -
- 1 תגובות
- 634 צפיות
שלום חברים עזרתכם בבקשה אני מחפש רכב נוח ולא יקר מידי (עד 80 אלף) לנסיעות רציניות מידי יום חיפה ירושליים תל אביב חשוב שהרכב יהיה לי נוח (כמו צרפתיות אם אפשר ) , אמין (כמו יפניות) וחסכוני כמו TSI . לאחרונה שקלתי גם את האפשרות של רכב אמריקאי כמו שברולט מאליבו ולהתקין עלייה מערכת גז מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אפשר בבקשה המלצה לרכב מנהלים בתקציב עד 110000 ,מעדיף עם כמה שיותר תוספות פנימיות ,ולא זולל הרבה דלק,רוב הנסיעות בתוך העיר, תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 895 צפיות
היי, הלכתי היום לבדוק פג'ו 206+ שנת 2011 עם 58,000 קילומטרים, יד שניה. הרכב עבר לשברולט סרפייד כבר באוקטובר והועמד למכירה בסוף פברואר. הסטוריית הטיפולים רק עד אמצע 2013, בשנתיים האלה ראיתי טיפול, קיט מזגן, הוחלפת מפוח מזגן, כבל קלאץ וגם הייתה תאונה מאחור שלא מתוארת בפירוט אבל מוצגת יפה בבדיקה. בשנתיים האחרונות הבעלים שהשגתי ב 144 אמר שלא עשה כלום למעט החלפת שמנים פעם אחת. לגבי מחיר, המחירון הוא 37, ואחרי מיקוח ארוך ורציני הסכימו ל 28,500 כולל טסט ל 13 חודשים, אבל הרכב צריך טיפול גדול לישור קו. ועכשיו לבדיקות: בדיקה ששברולט עשו לפני שקנו את הרכב: הבדיקה שעשיתי היום והקומפרסיה: הלכתי מיד למוסך מורשה שם יועץ השירות אמר שהחלפת מחזירי שמן שבין המנוע…
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מחליף בקרוב(יולי) את הרכב שלי - יונדאי (ליסינג)i20 2012 כרגע האופציות(קבוצה 2 ,סופר מיני 2015) הן : יונדאי i20 inspire 1.4 אוטו' מאזדה 2 1.5 אוטו' dynamic טויוטה יאריס סול 1.3 אוטו' (מברר בנוסף עם הסקודה פאביה רלבנטי) חשוב לי בעיקר:נוחות נסיעה(בעיקר מקדימה),התנהגות כביש(זריז,לא עגלה),שווי מס. פחות חשוב:צריכת דלק(דלקן),טיפולים(ליסינג),מרווח מאחורה ובבגאג'. אחרי 3 שנים עם ה i20 : הוא סה"כ בסדר,לא אהבתי את התנהגות המנוע+גיר(איטי,השהייה בהילוכים),רועש בפנים,לא נוח בנסיעות ארוכות(דר"א הרכב עם כ 60,000 ק"מ בלבד,ללא תאונות רק קצת שריטות בפינות,אצלי 3 שנים,נהג יחיד,חוץ מטיפולים - לא היה במוסך,לבן,84-822-13,חוזר לליסינג(שלמה סיקסט) ביולי). מה …
הודעה אחרונה מאת ערן מ, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 880 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nglancer
- tan tan
- alex321
- fishmanl
- Yuvalino
- גולדן191
- memilavi
- Accent Coupe
- רק ידני
- לירון .ה.
- Morde
- avargel