Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפי היסטוריית הטיפולים של הרכב, הטיפול האחרון שלו נעשה ביולי 2013, עם 67,000 ק"מ.

הרכב מאז עשה 7 ק"מ, כשאנחנו רגע משנתיים.

מדובר על פיג'ו, אם זה רלוונטי.

מהן ההשלכות? האם יש לי ממה לדאוג?

מצבר ידוע שיוחלף.

תודה רבה.

יונדאי I20 שלי, קיה סול של אבא

פורסם

המנוע עצמו כנראה לא . אבל כל מה שקשור לצנרת קירור ומים ועשוי גומי. כל מיני צינורות שרשוריים שפיגו כל כך אוהבים. אטמי שמן וכל מה שנסדק בשמש הישראלית . לבדוק גז במזגן . משאבת מים, רצועת מכלולים, צינור מפוח ועוד דברים מגומי.

פורסם (נערך)

תודה רבה שוב על התגובה.

אני לא בטוח אם אני בכלל ציני, אבל יש משהו שלא נפגם בכל זה?

הרמת הגבה שלי מוצדקת בנושא או שאלו דברים שחברה אמורה לטפל בהם לפני מסירה בכל מקרה?

או שאני צריך להיות מודע אליהם ולדרוש?

אגב, לקחתי אותו לנסיעת מבחן. ממש קצרה, אבל נראה שהוא מתנהג נחמד.

ולא, לא היה גז לחלוטין במזגן. אני לא יודע אם זה רדיאטור מזגן, פילטר אויר, גז או מדחס.

עריכה אחרונה על ידי גיא-צ

יונדאי I20 שלי, קיה סול של אבא

פורסם

בקיצור קח את הרכב למוסך משלך וקבל הצעה ליישור קו . בדיקת מכון לא בודקים מזגן וגם לא מצב צינור של מיכל ווישרים וכו. עם תוצאות הבדיקה תחזור אליהם ושיתקנו מה שדורש טיפול. זהו תנאי הכרחי לביצוע העסקה . אתה משלם להם הרבה אז שלפחות תהנה מהאוטו.

פורסם

אתה קונה ממקום מסודר?

בטוח שאין סיכוי שהתעסקו עם הק"מ?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...