Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סוזוקי בלנו 2001 אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה כזאת:

יש לנו ניסאן אלמרה 1996 ידנית ,175K קילומטראז' ,אוטו דיי חזק ,בלמים שחוקים ,ככה שטסט הבא נחוייב לשים בלמים חדשים.

חייב לציין שהאוטו חייב לעבור טסט פעמיים בשנה ,ככה שזה עוד הוצאות.

דוד שלי מוכר את האוטו שלו סוזוקי בלנו 2001 אוטומטית ,גם בסביבות 175K-180K ,הוא מטפל באוטו כמו שצריך אין בעיות בכלל.

קיצר הוא הציע את האוטו ואני חיפשתי עליו באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי מידע.. כניראה כי האוטו ישן והפסיקו לייצר כאלה ב2002, אני לא מבין גדול במכוניות.

אני יודע שזאת קנייה בטוחה מבחינת זה שאין בעיות כי זה דוד שלי והוא לא משקר ולכן אני בוטח בו ,וכמו שציינתי הוא אחד שמבין במכוניות מטפל באוטו כמו שצריך.

*מה שכן הוא אמר שהוא מפחד לעשות עם האוטו נסיעות ארוכות כמו אילת וכאלה.

השאלה שלי האם ההצעה שווה את זה?

תודה לעונים.

פורסם

לידע סוזוקי בלנו זה 1 הרכבים הכי אמינים שיש על הכביש המוסכים שונאים את הרכב כי אין להם עבודה פרט לטיפולים רגילים, אם הרכב במצב שמור ומטופל כמו שצריך אין סיבה שהאוטו לא יבצע את הנסיעה כמו שצריך, לבדוק חום מנוע, לבצע עצירה ולבדוק שמן מים

פורסם
לידע סוזוקי בלנו זה 1 הרכבים הכי אמינים שיש על הכביש המוסכים שונאים את הרכב כי אין להם עבודה פרט לטיפולים רגילים, אם הרכב במצב שמור ומטופל כמו שצריך אין סיבה שהאוטו לא יבצע את הנסיעה כמו שצריך, לבדוק חום מנוע, לבצע עצירה ולבדוק שמן מים

וואו עד כדי כך ?

טוב לשמוע.

עוד שאלה ,הבנתי שהאוטו ממש לא בטיחותי..

עד כמה זה נכון?

פורסם (נערך)

הבלנו לא יותר ולא פחות בטיחותית מהאלמרה שלך, וגם לא יותר או פחות אמינה בבסיסה. לדעתי אין לך מה להחליף אותו ישן אחד באחר - תיישר מה שצריך באלמרה ותצא מהראש של להחליף דברים לפני טסט, תעשה לפי הצורך. בלמים זה בטיחות, לא V בטסט. האלמרה, מכל מקום, נעימה ונוחה יותר מהבלנו וגם מהנה יותר, עד כמה שזה רלוונטי בסגמנט.

לגבי זה שהוא מפחד מנסיעות ארוכות - זה יכול לנבוע רק מחשש להתחממות. אם כן - אולי הוא לא באמת כזה מטופל כמו שצריך. אחרת אין שום סיבה לפחד מכל נסיעה - את הרכב לא מעניין (כל עוד הוא לא מתחמם או שיש לו בעיה חמורה אחרת) לאן וכמה הוא נוסע.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הבלנו לא יותר ולא פחות בטיחותית מהאלמרה שלך, וגם לא יותר או פחות אמינה בבסיסה. לדעתי אין לך מה להחליף אותו ישן אחד באחר - תיישר מה שצריך באלמרה ותצא מהראש של להחליף דברים לפני טסט, תעשה לפי הצורך. בלמים זה בטיחות, לא V בטסט. האלמרה, מכל מקום, נעימה ונוחה יותר מהבלנו וגם מהנה יותר, עד כמה שזה רלוונטי בסגמנט.

לגבי זה שהוא מפחד מנסיעות ארוכות - זה יכול לנבוע רק מחשש להתחממות. אם כן - אולי הוא לא באמת כזה מטופל כמו שצריך. אחרת אין שום סיבה לפחד מכל נסיעה - את הרכב לא מעניין (כל עוד הוא לא מתחמם או שיש לו בעיה חמורה אחרת) לאן וכמה הוא נוסע.

בוא אני אסביר לך את המצב,

חשבנו לקנות ממנו את האוטו ,ואת האלמרה למכור.

לבלנו יקח 5-6 שנים להגיע לגיל 20 ואז להתחיל גם לעבור 2 טסטים בשנה ,בינתיים ב5-6 שנים האלו ההורים שלי יחסכו לאיזה אוטו טוב מהחנות.

לדעתי זה יותר שווה.

נוחות זה עיניין אינדיווידואלי, לך יכול להיות נוח ולי לא ,ולהפך. כנ"ל על הנאה.

יום שבת אנחנו נלך אליו ניראה איך האוטו מכל הבחינות.

ההורים שלי לא רוצים 2 טסטים בשנה כי זה כאב ראש כל פעם לנסוע למוסך ,חוץ מזה תמיד לפני הטסט צריך לטפל בבעיות ותמיד המוסכניקים ימצאו בעיות באוטו כדי לקחת עוד כסף.

בנוגע למה שכתבת שאולי האוטו לא מטופל כמו שצריך באמת וכו' ,אני יודע שהוא בן אדם שאוהב שהכל מסודר והוא מטפל באוטו כמו שצריך ,פשוט כנראה לא לוקח סיכון לא יודע.

למרות שאני צריך שבעבר נסענו לחרמון והוא לקח את הבלנו ולא היו שום בעיות.. סתם ג'וקים בראש.

מה אתה אומר?

פורסם

אני אומר שאתה החלטת ומחפש חיזוקים חיוביים במקום לשאול עצות. שני טסטים בשנה זה אמנם מציק, אבל לא סוף העולם אם הרכב מטופל וטוב. אם הוא מטופל בתחזוקת שבר (רק לפני טסט ורק מה שצריך) אז גם טסט אחד בשנה לא יעזור, כי בסופו של דבר גם באוטו יפני תחזוקת שבר תביא לשבר.

בהצלחה במה שתבחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מבחינת כוכבי NCAP האלמרה והבאלנו דומים - 1.5 כוכבים. זה היה די סטנדרטי בסוףשנות ה-90, גם BMW סדרה 3 קיבלה ציון דומה. נדמ לי למיטב זכרוני הבאלנו שנמכרה בארץ היתה מצויידת קצת יותר מזו שנבחנה ב-NCAP (צוידה בשתי כ"א וב-ABS, לעומת העדר כ"א ו-ABS ברכב שנבחן)

שני הדגמים שעליהם אתה דן נחשבים אמינים. העניין הוא שבגיל 15-20 שנה האמינות תלויה ביחס שקיבל הפרט הספציפי שלך וגם בלא מעט מזל, כך שאני הייתי דבק בנבלה המוכרת ולא מסתבך עם נבלה לא מוכרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...