Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיטל מוטורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.

.

אהלן

סתם חשבתי לעצמי שבוע דשנה ככה אמכור תמאזדה ואקנה רכב חדש מהחברה

ראיתי את קפיטל מוטורוס ומתאים לי התשלומים

השאלה זה עם בחוזה יצטרכו ערבים של ההורים? כי זה בעיה אצלי...

אני בן 22 עם עבודה מסודרת

אשמח לתשובה

פורסם

למה אתה צריך לסבך את עצמך עם תשלומים וערבויות. גם אם אתה מרוויח משכורת מעולה, בסבירות גבוהה יבקשו ערבויות עקב גילך הצעיר (למעט אם אתה בן של איזה אישיות מפורסמת "וכבדה" פיננסית)

אל תשכח חוץ מהתשלומים הרגילים יש גם דלק, בלאי, מוסכים , ביטוחים וטסט, כל זה לא מופיע במודעה ומסתכם בהרבה אלפי שקלים.

מה רע ברכב משומש לצרכים שלך כרגע?

פורסם
למה אתה צריך לסבך את עצמך עם תשלומים וערבויות. גם אם אתה מרוויח משכורת מעולה, בסבירות גבוהה יבקשו ערבויות עקב גילך הצעיר (למעט אם אתה בן של איזה אישיות מפורסמת "וכבדה" פיננסית)

אל תשכח חוץ מהתשלומים הרגילים יש גם דלק, בלאי, מוסכים , ביטוחים וטסט, כל זה לא מופיע במודעה ומסתכם בהרבה אלפי שקלים.

מה רע ברכב משומש לצרכים שלך כרגע?

רכב חדש זה רק יתרונות

אני יודע מה קרה ברכב שלי הכל חדש אין בלאי וכיף לנהוג ברכב חדש פשוט

פורסם (נערך)

ככל הידוע לי, קפיטל מוטורס אינם גורם מימוני והם מתווכים בינך לבין בנק שנותן את המימון בפועל.

הבנק ידרוש לראות תדפיס עובר ושב 3 חודשים אחורה ו-3 תלושי משכורת. סביר שלאור גילך הצעיר תתבקש להחתים ערבות וכמובן שלא בהכרח יאשרו לך כל רכב.

לגבי זה שרכב חדש זה רק יתרונות - נכון ולא נכון. ברכב חדש יש ירידת ערך משמעותית (במיוחד בשנה הראשונה והשנייה) שעולה לא מעט. קח בחשבון שאם תחזיק את הרכב מתחת ל-3 שנים תאלץ להוסיף סכום משמעותי על מנת לסגור את ההלוואה (הסכום שתקבל במעמד המכירה יהיה רחוק מאוד מהסכום שתצטרך להחזיר לבנק בשל ההחזר החודשי הנמוך). עסקת מימון שמוצעת ע"י קפיטל היא מעולה לאנשים שמתכננים להחזיק ברכב שנתיים וחצי-שלוש (כמובן שזה לדעתי).

בכל אופן אני ממליץ לך פשוט להרים טלפון לקפיטל ולשאול אותם לגבי עניין הגיל. אני בטוח שאם תספר להם מהי ההכנסה שלך, מצבך הכלכלי ואת הגיל שלך הם יוכלו להעריך מה הסיכויים שלך לקבל מימון.

עריכה אחרונה על ידי Lexus12

Lexus CT200H

• תוכן חדש...