Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אחרי קריאה לא מעטה באינטרנט והתלבטויות לגבי רכישת סופר-מיני, צומצמו האפשרויות ל 3 רכבים.

אני מתלבט בבחירה של אחד מהרכבים הבאים :

פיג'ו 207, אוטו' 1600 שנת 2009, 55,000 ק"מ ב - 37k

יונדאי GLI i20, אוטו' 1400 שנת 2010, 44,000 ק"מ ב - 5Ok

פורד פיאסטה , אוטו' 1400 2010, 50,000 ק"מ ב - 48k

בהיבט של אמינות, צריכת דלק, ועלות אחזקה, מה הכי משתלם ?

בתודה מראש לכל העוזרים !

עריכה אחרונה על ידי Ben_G
פורסם

אני הולך על הרכב שאתה מתחבר יותר אליו,אף אחד מהם לא חיסכוניות במיוחד או יקרה מאוד לאחזקה,מבחינת אמינות כניראה שיונדאי והפורד יהיו עדיפות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני הולך על הרכב שאתה מתחבר יותר אליו,אף אחד מהם לא חיסכוניות במיוחד או יקרה מאוד לאחזקה, מבחינת אמינות כנראה שיונדאי והפורד יהיו עדיפות.

תודה רבה על ההתייחסות :)

באיזה אופן האמינות של פיג'ו יותר נמוכה מיונדאי ופורד ?

האם יש איזשהו יתרון לפורד על יונדאי או להפך ?

פורסם

ה207 אחלה של רכב, אבל יש צדק בדברי יוליאן, למרות שבעיות הגיר הידועות של פיגו לא באות לידי ביטוי בשנים האלה, המנוע של הקונצרן בשנים האלה (vti 120 ושלל צורותיו) נחשב כלא אמין במיוחד, אני החזקתי את הרכב וחוץ מצריכת שמן היסטרית לא היומלי בעיות חריגות אבל לפי סקר הרוב, המנוע בעייתי, יתרה מזאת, 37 ל2009 זה יקר מאוד גם אם הרכב עשה 15 אלף ק״מ, לא בגלל שהוא לא טוב אלא בגלל שהשוק שלו על הפנים, אתה יכול לקנות אותה גם ב30 עם קצת סבלנות.

עוד חסרון הוא שעל הנייר 120 כס, אבל הגיר מסרס, לדעתי אם תריץ דיינו בגלגל לרכב הזה הוא יוציא 80.

מה הכי חשוב לך ברכב? מה יהיו הנסיעות שלך? אולי יש עוד רכבים שלא חשבת עליהם

עברתי לסקייטבורד

פורסם (נערך)

יואלין, תודה רבה על העלאת סוגיית האמינות.

sjerby, תודה רבה על התשובה :) , והנכונות לכוון לרכב מתאים.

מבחינת מה שחשוב לי ברכב :

- שהמחיר יהיה בין 40-50K ׁ(ואם פחות אז עוד יותר טוב)

- אמינות של הרכב, שלא יבקר במוסכים יותר מדי

- עלויות הטיפולים

- צריכת דלק

- אוטו' 1300 -1600 (חובה בגלל הבת זוג), עם בגאז' סביר

הנסיעות שלי :

פעם ביום -הלוך חזור לעבודה : ת"א-הרצליה

3-4 פעמים בשבוע הלוך חזור ת"א-חולון

והתניידות בת"א במידת הצורך

עריכה אחרונה על ידי Ben_G
פורסם

אני לא אומר שה207 תגרום לך לבלות במוסכים,פשוט היונדאי הוכיחה את עצמה בתנאים מאוד קשים-> צבא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...