Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז בהמלצתכם, ירדתי מהסוניק הקודמת שראיתי, ועכשיו ראיתי אחת אחרת, קילומטרג' נמוך 23 אלף קילומטר

אבל בבדיקה של קומפיוטסט (שנעשה בהזמנת חברת טרייד אין) הרכב נמצאו התקלות הבאות :

X לתקן זווית היגוי

X לחיצות בפח - פגושים פגומים

X לפרק גלגלים לבדיקה

X צמיגים יבשים

X מצבר ישן

X החלפת הילוכים לקויה - לתיקון (אין אחריות לתיבת הילוכים אוטומטית).

אני יודע שהמצבר הוחלף ונדמה לי שהרכב היה ב UMI ואמרו שמעביר הילוכים תקינים אבל לא סגור על זה...

כן חבר שלי שם לב שהרכב בזמן האצה ממהירות קבועה (מעבר ממהירות קבועה להאצה ואז מאיטים שוב להורדת הילוך) שומעים "נקישה" מהמנוע.. די עדינה (אני לא ממש שמעתי, אבל הוא כן אמר ששמע)

האם שברולט סוניק הוא רכב פגום עם מלא בעיות ? השוק מאוד חלש ואפאחד לא קונה את הרכב הזה.. האם זה לא סתם סטיגמה ? יתכן והמכון בדיקה הגזים לטובת חברת הטרייד אין על מנת שתוריד במחיר הטרייד ? האם לוותר מראש על רכב עם בעיות בהחלפת הילוכים אוטומטים ? או שאין צורך להתרגש מזה ובבדיקה אולי במכון אחר יגלו אחרת ? או ללכת ל UMI ?

מרגיש בגדול ממש מתוסכל מחווית הנסיון לרכוש יד 2-3 מאנשים פרטיים, יש תחושה של חוסר גילוי נאות, רמאות והסתרה.. גם כשהיא נעשת ב"חן" או עלק "תמימות".

אשמח לכל המלצה לרכב אמין בלי בעיות כמו הסוניק שסטטיסטית מאכזבת, עד תקציב של 80 אלף. עליתי לסכום זה על מנת למזער בעיות ולקבל רכב חדיש יותר ונקי יותר.. שכנראה בגזרת שברולט לא קיים :\ רכב צריך להיות בסגנון הסופר מיני, בטיחותי ואמין, עם ביצועים טובים וזריזות עם תצרוכת דלק מעולה.

עריכה אחרונה על ידי jakebuckel
פורסם

קראתי את השרשור הקודם שלך, אם אתה לא מפחד מסטיגמות ואיטלקיות אני ממליץ לבחון את הפיאט בראבו, מנוע קטן וחזק 1.4 טורבו, ראיתי שחשוב לך סחיבה בעליות ועקיפות, הבראבו עושה את זה בכבוד, תצורת האצ׳בק אם כי מעט ארוכה ביחס לסוניק, איפשהו בין הסוניק למאזדה 3 האצ׳.

בשיוט בין עירוני הרכב חסכוני יחסית למתחרות בגודל (ממוצע 1-15, אם תתאמץ תוציא גם יותר טוב)

הטיפולים והחלפים מעט יקרים יותר מהמאזדה וקיה הסטנדרטיות שתמצא על הכביש,

הגיר רובוטי 6 הילוכים, ההעברות מורגשות אבל זה משהו שעדיף שתרגיש לפני שתפסול, לי אישית זה לא מפריע.

הרכב מהנה לנהיגה, ועם התקציב שלך תשאר עם הרבה עודף, בראבו שמורה ובגרסא המאובזרת תוכל למצוא בסביבות ה50-55 שנתון 2011.

הבראבו היא משפחתית קטנה עם קצת פלפל, בגדול

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לגבי הסוניק אם רשמו בעיה "

X החלפת הילוכים לקויה - לתיקון " לא לחשוב אפילו לקנות את הרכב ?

הפיאט ברבו נשמעת מעניינת, היא גם נראת דיי טוב ולמעשה אין לי שום סטיגמה ישראלית כלפי כלום.

כן חשוב נושא החלפים והאמינות, לא מעוניין לשלם סכומים גדולים בתיקונים וכ'ו.. אבל אם הרכב אמין בצורה בלתי רגילה אז זה שווה.

בכמה קילומטר ניתן למצוא ב50K ?

פורסם

הבדיקה של הסוניק נראית בסדר גמור - סתם כסתחים.

אתה לא תמצא בדיקה לרכב משומש שלא כתובים בה משפטים לקוניים שהמטרה שלהם למנוע תביעה כנגד המכון.

הסוניק רכב טוב - אמין, בטיחותי ונסחר במחירים מאוד זולים.

לא הייתי פוסל.

לבראבו תיבת הילוכים חד מצמדית לא נעימה לשימוש, יש לקחת זאת בחשבון.

פורסם

ג'ייק בגלל שאין הרבה בראבו בשוק אז קשה לי לענות לך על השאלה, תגשש קצת ביד 2 ותראה פחות או יותר, מהשכרה\ליסינג אפשר לקנות 2011 ב40-42 עם 80 אלף ק"מ, פרטי אני מאמין 60 אלף ק"מ ב50, שוב זה תלוי מה מפורסם, לרכב אין בעיות מיוחדות אבל כמו שאמרתי התחזוקה היא טיפה מעל היפנית הממוצעת, (תושבת מנוע 1000 שקל, קלאץ3000+), ולרכב יש טורבו, מה שמצריך יותר תשומת לב שלך לטפל במקומות טובים ולהשתמש בשמנים איכותיים.

התיבה הרובוטית לא נוחה לכולם, ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולראות אם זה מתאים לך, בכללי, תמורה גבוהה ביחס למחיר

עברתי לסקייטבורד

פורסם
הבדיקה של הסוניק נראית בסדר גמור - סתם כסתחים.

אתה לא תמצא בדיקה לרכב משומש שלא כתובים בה משפטים לקוניים שהמטרה שלהם למנוע תביעה כנגד המכון.

הסוניק רכב טוב - אמין, בטיחותי ונסחר במחירים מאוד זולים.

לא הייתי פוסל.

לבראבו תיבת הילוכים חד מצמדית לא נעימה לשימוש, יש לקחת זאת בחשבון.

האם שווה לעשות בדיקה במכון הדרום ?

אבא שלי אומר לי לא להתקרב לרכב עם בעיות בגיר. לכאורה החלפת ההילוכים היה נשמע בסדר, אבל בהאטה מהילוך יש רעש נקישה או תקתוק, האם יש דרך להגיד למוסך "חבר'ה אני לא מתכוון לתבוע אתכם, תעשו לי בדיקה בלי מכלולי ביטוח, רק תגידו לי אם האוטו תקין באמת או לא, בלי הכסתחים" ? בכלל אם אני הולך ל UMI והם אומרים שהכל תקין, יתכן והם מתנערים מאחריות של הרכב ? (הרכב עוד במסגרת אחריות)

פורסם

מומלץ מאוד לעשות בדיקה מטעמך במכון שאתה סומך עליו.

לאחר הבדיקה, תלך למוסך שאתה סומך עליו ותבקש שיבדוק את הרכב לאור תוצאות הבדיקה.

לכל רכב שתבדוק כמעט יהיה מסומן לא תקין תחת מנוע ותיבת הילוכים.

זה לא יעזור מה תגיד לבוחן. אגב הרבה פעמים מה שהבוחן אומר בעל פה שונה משמעותית ממה שכתוב בדף

פורסם (נערך)

התיעצתי עם מישהו נוסף שמבין המון ברכבים והמליץ לי לרדת לחלוטין מהשברולט סוניק ולא בגלל הבדיקה, בגלל בעיית השוק, ובעיות שיש עם רכבי שברולט.

כן המליץ בחום על הפיאט בראבו ממש,

אני תוהה עד כמה מוזר זה הגיר הרובוטי ? מנמש מרגישים זריקה? בנוסף מדוע אין שום דבר מעל 2011 ? יש ממש מעט רכבים בYAD2 וכולם יד שניה שלישית....

עריכה אחרונה על ידי jakebuckel
פורסם

הרכב הפסיק להמכר בתחילת 2012, אתה לא בדיוק מרגיש זריקה, פשוט מרגישים העברת הילוך, כמו שתעביר בידני ותרגיש שהרכב עוצר את ההאצה לרגע בזמן ההעברה.

גיר רובוטי הוא בעצם ידני עם קלאץ אוטומטי, בערך, תעשה נסיעת מבחן ותרגיש אותו, אם אתה גר באיזור אריאל/נתניה ומעל גיל 24 אני מוכן לתת לך סיבוב על שלי להרגיש את הגיר

עברתי לסקייטבורד

פורסם

כן אני גיל 27 ותודה על ההצעה. אבל כל הרכבים שאני רואה הם רק באיזורי הצפון ואני יותר בכיוון רחובות.

אני שוקל לקנות רנו קליאו 2013, 1.2 טורבו.

אומנם ההוצאה כספית גדולה יותר, אבל אני סוג של מכיר את הרכב כי לאחי יש את 2015. הרכב מאוד נוח ומאוד זריז. החסרון היחיד זה שצריך להתרגל לשדה הראיה (הקורות מלפנים) אבל מלבד זה מרגיש כמו אוטו טוב. האם ירידת הערך של רנו היא מאוד אגרסיבית ?

פורסם

הקליאו מעולה, מבחינת ירידת ערך ה3-4 שנים הראשונות הכי קריטיות ולעתים כבר 50% מערך הרכב נופל, במיוחד כאשר לא מדובר ביפנית אמינה טיפוסית, אז סביר שעוד שנתיים ה2013 תמכר בסביבות ה55-60 (השערה בלבד), אם לא פחות, לא כי הרכב לא טוב, אלא בגלל שעם ישראל הולך עם העדר והעדר לא הולך עם הרגש, לגבי הקורות - תנהג על של אחיך ותחליט

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...