Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הלכתי היום לבדוק פג'ו 206+ שנת 2011 עם 58,000 קילומטרים, יד שניה.

הרכב עבר לשברולט סרפייד כבר באוקטובר והועמד למכירה בסוף פברואר.

הסטוריית הטיפולים רק עד אמצע 2013, בשנתיים האלה ראיתי טיפול, קיט מזגן, הוחלפת מפוח מזגן, כבל קלאץ וגם הייתה תאונה מאחור שלא מתוארת בפירוט אבל מוצגת יפה בבדיקה.

בשנתיים האחרונות הבעלים שהשגתי ב 144 אמר שלא עשה כלום למעט החלפת שמנים פעם אחת.

לגבי מחיר, המחירון הוא 37, ואחרי מיקוח ארוך ורציני הסכימו ל 28,500 כולל טסט ל 13 חודשים, אבל הרכב צריך טיפול גדול לישור קו.

ועכשיו לבדיקות:

בדיקה ששברולט עשו לפני שקנו את הרכב:

Scan_Pic0002.jpg

הבדיקה שעשיתי היום והקומפרסיה:

Scan_Pic0003.jpgScan_Pic0004.jpg

הלכתי מיד למוסך מורשה שם יועץ השירות אמר שהחלפת מחזירי שמן שבין המנוע לגיר (כך הבוחן אמר לי, וניתן לראות שמדברים על הנזילות בשני המכונים), והחלפת בית טרמוסטט ופלאנג' ינועו בין 2000 ל 2400 ש"ח. השאר אמר שלא סביר שלא תקין.

יועץ השירות אמר לי שעיקר הבעיה ברכב זו הפחחות (הלחמה בכנף שמאל ותיקון בכנף בימין, והחלפת טמבון אחורי).

מה דעתכם על הרכב? עוד לא דיברתי עם UMI מאז הבדיקה, לקחתי זמן לחשוב.

פורסם

ההחלמות בכנף פוגעות משמעותית בבטיחות הרכב - אני הייתי מוותר. מה גם שמדובר בבדיקה מטעם המוכר וסביר שבדיקה מטעמך תהיה פחות סלחנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבדיקה השניה היא בדיקה שעשיתי היום ב מממ חיפה, אני בחרתי את המכון. העלתי את הבדיקה שלהם כדי להשוות.

במוסך מורשה באמת התייחסו בעיקר להלחמות.

פורסם

איך הלחמות בכנף פוגעות בבטיחות הרכב?

אתם מתייחסים לסיבה שבגללה הלחימו את הכנף או העובדה עצמה שהכנף מולחמת פוגמת בבטיחות?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ההלחמה תתפרק בקלות אם תהיה תאונה נוספת מאחורה.

הכנף האחורית ברכבים של היום היא חלק מהשלדה האחודה של הרכב ותיקונים שכוללים ריתוך מחלישים מאוד את האיזור הזה.

אני הייתי נמנע בעיקר בגלל התיקון הזה.

פורסם

למה אתה נעול על ה206+? זה באמת רכב מיושן ולא מומלץ.

אם אתה בקטע של צרפתיות, למה לא קליאו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה אתה נעול על ה206+? זה באמת רכב מיושן ולא מומלץ.

אם אתה בקטע של צרפתיות, למה לא קליאו?

אני נעול על רכב ידני, ויש לי תקציב של 30K.

קליאו ידנית יש רק מ 2011, היא עולה 35K ומעלה והמנוע אפילו חלש יותר מהפג'ו.

ראיתי קליאו B אבל לרדת לשנת 2003 זה קצת קשה, במיוחד שאין הסטוריה בדרך כלל.

חוץ מזה ראיתי גרנדה, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה אין 1.4 כרגע.

גטס אין בחודשים האחרונים כלום חוץ מ GLF,

פאביה אין 1.4 מתחת ל 2010 (אחרת הייתי רץ לקנות).

206... 2 כריות אוויר, דגם 1.6 עם 6 לא מצאתי שמור, אולי אצא למרכז שבוע הבא לבדוק שוב.

אשמח למשהו מעניין אחר, רק לא מה 1.2 החלשים.

פורסם

המנוע חלש אבל בסדר בסך הכול, העברתי 3 שנים של נסיעות בינעירוניות עם המנוע הזה ואפשר להסתדר איתו אם נוהגים נכון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...