ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
והאם אפשר קצת מידע על סמך ידע אישי כמו אם הרכב מהיר? שווה קנייה?מתאים לנהג חדש?צריכת דלק?ביטוח? וכ'ו... מבחינה אישית : הרכב נראה לי מאוד מעניין ואני די רוצה לקנות אותו , הוא מציג מפרט די חזק , אני משאר שההחזקה שלו לא כזאת יקרה , ואני יודע שאם אני יקנה אותו איזה סוג שיפוץ אני כבר יעשה לו אבל הדעה שלכם חשובה לי מאוד כי אני לא רוצה לקנות כמו שאומרים "חתול בשק" לכן חשוב לי מאוד שתגידו לי כל פרט מידע חשוב שאתם יודעים על הרכב הזה מדברים טובים עד הרעים . תודה לכל העוזרים מראש
הודעה אחרונה מאת Taipan, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 753 צפיות
רצוי תשובות על סמך ידע אישי על האוטו ( חוויות נהיגה , תחושת נסיעה , חוזק , גיר, אמינות , גודל הרכב וכ'ו ..... ) והאם לדעתכם הוא מומלץ לנהג חדש ?
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שהליסינג הפרטי נכנס לראשונה פחדתי ממנו והעדפתי שלא לגעת. היום אחרי כמה שנים טובות אני בטוח שיש כבר מספיק אנשים שיכולים לענות לי על הדברים שאני חושש מהם. אתחיל ואגיד שהדבר שהכי מושך אותי בליסינג הפרטי זה האפשרות להתקדם לרכב חדש כל 3 שנים , שאין לי בעיה לשלם את המקדמה ,ולהמשיך לשלם את הסכום החודשי באופן קבוע . בשביל שיהיה לי קל להסביר את עצמי ,בואו ניקח עסקה לדוגמה : מאזדה 3 2015 , מחיר הרכב 126K , בעסקה כידוע יש 3 שלבים: -מקדמה : 40K -תשלום חודשי קבוע ל36 חודשים :1337 ש"ח -קניית הרכב ב38K או החזרת הרכב, קבלת רכב חדש ולהמשיך לשלם את התשלום החודשי הקבוע. הבעיה או החשש שלי הוא לגבי הסעיף האחרון , את הרכב אני אמור להחזיר והוא שמשמש כמקדמה , אבל כי…
הודעה אחרונה מאת winnerm, -
מרצדס B קלאס
מאת v.ch- 0 תגובות
- 496 צפיות
ערב טוב ושבוע מבורך, מתעניין באפשרות רכישה של הרכב האמור לאבא, שנת 2008 או 2009, דגם מאוד לא נפוץ ולא בארץ ולא בעולם. רכב ירכש לתקופה של מעל 5 שנים לכן מאוד חשובה אמינת, עלויות אחזקה וכד'.הבנתי שמדובר במנוע 2 ליטר די פשט עם 8 שסטומים וגיר רצף, שילוב שאמור בתאוריה להיות די אמין. אבל די מגשש באפלה בגלל שלא מכיר את הרכב. באם יש לכם ידע לחלוק אז אשמח. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת v.ch, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
סופר מיני עד 55,000? 1 2
מאת גיא-צ-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, מתעלם מהשרשור הקודם שלא הכי קלע למטרתי. הסכום שאוכל להשקיע כרגע: 55,000. מחפש סופר מיני אוטומטית, מנוע 1400+ נכון לעכשיו, עושה 80% עירוני ו 20% כביש מהיר, לא ממש נוסע יותר מדי: כ 1000 ק"מ בחודש, ומדי פעם מתכוון לרמה"ג או הדרום. עברתי מיונדאי I20 ורוצה לדעת: 1. האם ישנן צרפתיות מומלצות? מבחינת איכות נסיעה, צריכת דלק, בטיחות ואמינות? 2. הומלץ לי על פיאסטה, במידה וכן, האם 1400 או ה 1600? הI20 הוכרזה כטוטאל לוס, התאונה הייתה מצד הנהג (יצאתי מזה ללא פגע תודה לאל). האם הפורד תקלע למטרה? 3. אני כאן כדי לצאת מהקופסה הזו ולשמוע את ההמלצות שלכם - לפי הקריטריונים שאני מחפש. לא חייב להיות הרכבים האלו, אבל כן הייתי רוצה לדעת מה ה "אידיאל" שאוכל להג…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
הוט האצ' ראויה
מאת ialwi-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש ספורטיבית קטנה,תהיה גם רכב שני למשפחה בת 4 נפשות. טווח המחירים הוא באזור ה100K(כמה שפחות יותר טוב) גיר ידני-חובה נוחות-סבירה פלוס (בכל זאת רכב שני למשפחה) והכי חשוב הנאה מנהיגה. 1.הרגע הזה שאתה מרגיש שהאוטו יעשה כל דבר שתבקש ממנו(במהירויות נורמליות ושלא נצטרך להגיע ל150 קמ"ש בשביל לשחק על המגבלות) 2.אחיזה גבוהה אך זנב שובב . 3.צריכת דלק סבירה + 4.אמינות. 5.שתהיה פלטפורמה טובה ללמוד. הרכבים העומדים על הפרק בנתיים הם: 208GTI משומשת כמובן- אבארת500-התנוחת נהיגה מאד מפריעה miniS-הבנתי שאחזרקה שלה מאד יקרה. ורעיון קצת יותר זול הוא איביזה1.2+תוכנה לניהול מנוע+קוליאוברים. למישהו יש עבר עם מכוניות אלה?או יש רעיון אחר יותר משתלם?…
הודעה אחרונה מאת Avia, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש למישהו מושג מה ההבדל בין שני הדגמים בפורד פוקוס? טרנד וטרנד X ? מה נחשב "למפואר" יותר? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
אני עומד להחליף את הפוקוס מנוע 2000 שלי ורציתי לשנות קצת כיוון מבנזין לדיזל ראיתי את היונדאי אלנטרה דיזל ידנית שיחסית באה מאוד מאובזרת בהשוואה למחיר שלה רציתי לדעת מה המחלות ילדות שלה האם היא יקרה לטיפול ועל השוק שלה אני אפילו לא ישאל. חיפשתי וחיפשתי מידע עליה ואין כלום ממה שאני יודע זה שהיא חולקת את אותו מנוע עם היונדאי טוסון דיזל שגם עליה אין מידע. אשמח אם תיתנו לי איזה שהוא אינפורמציה לגבי הרכב. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום בעוד 9 יום יגמר לי המלווה בוקר ואני מעוניין לרכוש רכב. השאלה שלי היא איזה רכב כדאי לי לרכוש בתור רכב ראשון ? אני מחפש רכב בעל המפרט הבא: תקציב לרכישה - 40,000 ל 50,000 ש"ח ידני/אוטומט - לא משנה נפח מנוע -בין ה 1,000 ל 2,000 (אפשר יותר ואפשר פחות תלוי באיכות של האוטו) קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - מיני או מנהלים או משפחתי קטן ( בכיוון של סיאט , מאזדה וכ'ו..) תת דגם.(מומלץ, לא חובה) - רצוי ספורט רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - לא משנה אבל רצוי מפואר שנתון(מאיזה שנה הכלי) -בין 2000 עד השנה שמסגרת התקציב מאפשרת חדש/משומש - משומש מספר מקומות ישיבה - 2 עד 5 קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) - מ 0 עד 130…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
ניסאן מיקרה 2011-2012 1 2
מאת Invis-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב כבר כמה שבועות וכבר איבדתי את עצמי לגמרי בתוך כל העסק הזה. זה רכב ראשון שלי שאני קונה ונתקלתי בניסאן מיקרה 2011-2012. אני אישית התלהבתי ממנה לגמרי - הבנתי שהבעיה העיקרית בה זה הבידוד רעשי מנוע שזה לא כזה קריטי לי ברגע שאני אשמע מוסיקה. האם יש לכם עוד נגרעות של הרכב הזה? התקציב שלי סביבות 45+- אלף, מוגבל לצערי לאוטומט, קילומטראז כמה שיותר נמוך, מיני/סופר מיני. חשוב לי מראה צעיר, חסכון בדלק, אמינות, עלויות תיקון נמוכות, שנתונים 2010 צפונה. האם הניסאן מיקרה עונה על ההגדרות שציינתי פה? אם יש עוד רכבים שלדעתי יתאימו לי אשמח לשמוע עליהם אבל לדעתי כבר עברתי על כל האופציות. הרכבים שלא אהבתי הם סוזוקי ספלאש/אלטו, פג'ו 107. ועוד שאלה,…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בן 21 , גר בנצרת עילית(אפשר להבין ת'צורך ברכב) משתחרר מצה"ל בקרוב ( אוג' 12 כבר פז"ם עולם) יש לי בערך 21 אלף שח להוציא על קנייה של רכב( לא כולל ביטוח) בגדול מה שחשוב לי ברכב: - חיסכון בדלק (!!), כבחור שאין למשפחה שלו הרבה כסף, ורק משתחרר מהצבא, לא יהיה לי הרבה כסף לבזבז על דלק - אחזקה זולה- טיפולים/חלקים שזול להחליף וטסט זול וכו - הילוכים- קיוויתי שתתנו לי פלוסים ומינוסים, אני מאוד מתלבט האם לקחת אוטומט, רובוטי או ידני בכלל - מרווח- שלא יהיה צפוף כמו פיקאנטו או i10 אבל שלא גם לא יהיה גדול בכלל, סה"כ רוצה להתחשב בחברים שישבו מאחורה בגדול די נסגרתי פונטו גרנדה 2007-2008, שנשמעת לי די מתאימה לצרכים ולמחיר, ופנדה אם היא לא הייתה כ"כ מכוערת…
הודעה אחרונה מאת יונדב, -
-
MG 3 במבצע חבר 1 2
מאת offer24-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, מתלבט לגבי הרכב הנ"ל ידני בגירסת הבסיס במבצע חבר בחודש הקרוב.המחיר 56900. מישהו מכיר או התנסה עם הרכב? רכב שני במשפחה,מיועד לנסיעות קצרות כ 20-30 ק"מ ביום. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
היי שלום לכולם . האם מישהו יכול לעזור לי ? אני רוצה לקנות את הגרסה הידנית 0.9 , האם זה יתאים לצרכים שלי . נסיעות בן עירוניות קצרות . לנתבג כמקום עבודה ולשדרות ללימודים היציאה מרחובות . בעיקר נסיעות בן עירוניות רגועות למדי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Xsender, -
שלום רב, אני יודע שההשוואה הזאת עלתה לא פעם וקראתי את כל השירשורים. ועדיין, תהיתי אם לאורך השנים חוות הדעת השתנתה מעט. אני מתלבט בין שלושת המכוניות שבכותרת, טווח מחירים 70-90K. את הSMAX הורדתי בעיקר בגלל המימדים החיצוניים הגדולים (מדי) בשביל חניות בתל אביב. חשוב: מרווח, בעיקר במושב האמצעי, אמינות וסחירות (צריך את הרכב לשנתיים-שלוש ומעוניין להפסיד עליו כמה שפחות) עד עכשיו נהגתי על טויוטה רובבוטית 2008 והסתדרתי מצוין עם הגיר. האם עלי לצפות להתנהגות שונה מהותית מהפיקאסו? עמיחי
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
- 2 תגובות
- 747 צפיות
שלום, אני זקוק לעזרתכם. אני מתלבט בין שני המכוניות שירוקו או סיאט לאון . התקציב שלי הוא בסביבות ה 130K. אם אני קונה שירוקו אני אלך על ה 1.4T עם 120 כוח סוס שנת 2013-2014 אם אני קונה לאון אני הולך על חדשה מהחברה Seat Leon FR+ שזה יוצא 130 אלף שקל והיא עם מנוע 1.4T 120 כוח סוס. מה אתם ממליצים ? אני ממש אוהב את הצורה של השירוקו ופחות אוהב את הצורה של הלאון אבל אבא שלי אומר שכדאי לי ללכת על רכב חדש מהחברה. מצד שני כאשר אני קונה רכב חדש מהחברה ישר שאני שם אותו על הכביש יורד הערך ובנוסף סיאט לאון היום יש המון(גם שירוקו) אבל נראה לי שהערך של הלאון יורדת בהרבה יותר מהר מה שירוקו. יתרון נוסף הלאון שיש לי אחראיות ל 3 שנים ולשירוקו יהיה לי שנה או שנתיים תלוי בשנתון.…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לי יש תקציב של 80K +- הדרישות הן: נוחות, בטיחות, תא מטען גדול, חסכון בדלק ובטיפולים ואוטומטית.: השאלה היא האם ניתן להשיג קיה סיד/ריו שנת 2013 בתקציב והאם היא עונה על הקריטריונים הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 530 צפיות
החלטנו שאנו רוצים לרכוש קיה סיד סטיישן/ יונדאי I30 סטיישן, למרות שאהבנו יותר את הקיה. התקציב בעיקרון 50,000 ש"ח, אבל אפשרות לעלות ל 60,000 ש"ח. ראינו שני רכבים מחברות ליסינג שונות: I30 סטיישן משנת 2012 מליסינג עם 85,000 קילומטר ב- 58,000 ש"ח עם אחריות לשנה על 10 מכלולים וטופל במוסך יבואן. I30 סטיישן משנת 2012 מהשכרה עם 96,000 קילומטר ב- 50,000 ש"ח עם אחריות על מנוע וגיר בלבד לשנתיים וטופל במוסך מורשה-לא יבואן. אם נקנה בפרטי נצטרך לרדת שנתון. כמו כן, בשתי החברות ליסינג שהיינו לא היה קיה סיד. האם כדאי לקנות את אחד הרכבים האלו או עדיף מפרטי? תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 874 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת כמה שיותר פרטים על הרכב הנ"ל ... אמינות , סחירות , נמכר מחירון או בהרבה פחות ? הבנתי שבדגמים האלה יש רק שלושה הילוכים בתיבה האוטומטית ? שווה בכלל לקנות כזה רכב ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם בחודשים האחרונים אני מחפש רכב בעל 7 מקומות. ידוע לי שה 2 מקומות אחרונים הם לילדים בלבד. עברתי על מספר רכבים וכתבות ביקורת באתרים שונים ומשום מה התמקדתי ברנו גרנד סייניק... אני שמעתי על כל סיפורי האמינות וההשמצות על קרסו אבל מנסיון של המשפחה עם מספר רב של רנו אני לא מוצא לנכון להתחשב בתלונות. למישהו יש ביקורת על הרכב מנסיון ? או שיכול להפנות אותי לרכב אחר עם נתונים ברמה של הסיניק ? כמובן אני מדבר על רכב חדש ועל מנוע הדיזל 1.5 שקיבל ביקורת טובה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Rון, -
-
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב ראשון אוטומט, התקציב שלי הוא 30 אלף ללא חריגות. מחפש רכב יפה וצעיר, אמין, חסכוני, מרווח,כי אני די גדול, וכמו שאמרתי אוטומט שנת 2006 ומעלה אני עדיין מתלבט בין פרטי לליסינג אבל עד אז אני מחפש דגם: שמתי עין על : מאזדה 3 פורד פוקוס מיצובישי לאנסר יונדאי אקסנט אני לא ממש מבין בשנים בהן המכוניות האלו טובות יותר או פחות. פתוח להצעות ולהמלצות
הודעה אחרונה מאת NoRespect, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 912 צפיות
מה אחוז ההנחה שאפשר לקבל בקניית רכב מהשכרה בפועל? תודה
הודעה אחרונה מאת liroy2015, -
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
חבר מעוניין לקנות ורוצה לדעת מחירים של טיפולים וחלפים לרכב כזה. מדובר על גירסת ה 2000 עם מנוע 156 כ"ס. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
- 4 תגובות
- 849 צפיות
מחיר בסביבות ה-30K.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! צריך את עזרתכם להבין מה יותר כלכלי וכדאי - האם לקחת ליסינג מהעבודה או להישאר עם הרכב ולקבל החזר נסיעות/אחזקת רכב. כיום נוסע בפורד פיאסטה שנת 2013 ידנית 1.25, רכב נוסף מזדה פרמסי שנת 2004 (רכב משפחה במידה וילקח ליסינג הוא ימכר=25K). סה"כ בממוצע ק"מ שנתי הלוך חזור לעבודה הינו בסביבות 37,000, רק לעבודה ללא דברים אישיים/משפחתיים. 2 אופציות: הראשונה ללא ליסיניג ועם החזר נסיעות. שכר 22K, בנוסף החזר נסיעות של 3000 שקל בחודש. סוציאלי יורד 100% מהשכר(22K)- באופציה הזאת נשאר עם הפורד ונוסע איתו לעבודה(אחזקה חודשית כולל דלק וביטוחים וכו..בממוצע כ 2700) אופציה שנייה - לקחת ליסיניג (הזדמנות לרכב לקראת סוף חוזה של עובד שעזב,רנו מגאן סטיישן דיזל שנת 2013) בעלות של …
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 1 תגובות
- 632 צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב לשפר (מגנזיום איכותי, מסך די וי די, אולי חצאיות, שינוי הדאשבורד ) בסביבות 15,000 התקציב שלי הוא בערך 24000 אז בגלל זה אני שומר כסף לשיפוצים. הסיבה שאני רוצה גרמניות זה שאני מחפש נסיעה הכי שקטה שיש.... אשמח לכל המלצה דעה- גם לגבי הרכבים שרשמתי!! כרגע אני נוסע על הונדה סיווק 2003 והיא רועשת לי מידי....
הודעה אחרונה מאת Astra-G, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 480 צפיות
אהלן, שאלה של מתחילים: עברתי בסך הכל רכישה אחת לפני שנה של רכב, כך שהבדיקה היחידה היא "בדיקה לפני קניה" שאני מכיר. האם ישנן בדיקות אחרות, או נוספות שניתן לבצע? כאלו שיכולים להעיד "לעומק" מה מצב המנוע וגיר (אם ניתן) שבדיקה כזו אולי לא מכסה? אני מכוון לרכוש רכב כשהעדיפות היא מטרייד אין ולא מאדם פרטי (תלוי באחריות שמציעים לי), אבל גם אם כן... הייתי רוצה לדעת אם ישנן בדיקות כאלו, כיצד הן נקראות ואיך ניתן לבצע אותן. תודה!
הודעה אחרונה מאת גיא-צ, -
- 0 תגובות
- 471 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב עד 15K (אפשר קצת יותר אם צריך) עדיפות לרכבי טורבו דיזל וידני הכי חשוב אשמח להמלצות שלכם...
הודעה אחרונה מאת Aviran Navaro, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן, היום בשעה טובה מכרתי את ההונדה סיוויק שלי.... אני זקוק בדחיפות לאוטו אך חייב ייעוץ. אני מחפש רכב מפנק, סוחב וחזק שיהיו בו את הפינוקים שיש ברכבי מנהלים. צריך תא מטען אחורי ענק לעגלה. ראיתי היום מאזדה 6 פרימיום במצב מצויין, אני מודע לכך שהרכב שתיין, אך איני נוסע הרבה כך שזה לא מטריד. מה שלא אהבתי במאזדה כל כך, איכות פלסטיקה לא מהטובות ולא נראת מספיק טוב בעיניי. אני מחפש ברכב הבא סאנרוף, מושבי עור וכו'... יש לכם עוד רעיונות?
הודעה אחרונה מאת diveman, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 356 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- איציק נ.
- BioS
- outnex
- Aviady001
- Aviv.h
- Dor4U
- Shay Shd Dave
- ypz
- Fazer
- sperial
- Ash1
- bigfoot7375nadav