Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בעוד 9 יום יגמר לי המלווה בוקר ואני מעוניין לרכוש רכב. השאלה שלי היא איזה רכב כדאי לי לרכוש בתור רכב ראשון ?

אני מחפש רכב בעל המפרט הבא:

תקציב לרכישה - 40,000 ל 50,000 ש"ח

ידני/אוטומט - לא משנה

נפח מנוע -בין ה 1,000 ל 2,000 (אפשר יותר ואפשר פחות תלוי באיכות של האוטו)

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - מיני או מנהלים או משפחתי קטן ( בכיוון של סיאט , מאזדה וכ'ו..)

תת דגם.(מומלץ, לא חובה) - רצוי ספורט

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - לא משנה אבל רצוי מפואר

שנתון(מאיזה שנה הכלי) -בין 2000 עד השנה שמסגרת התקציב מאפשרת

חדש/משומש - משומש

מספר מקומות ישיבה - 2 עד 5

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) - מ 0 עד 130,000 ק"מ

דרישות של צריכת דלק - חסכוני

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) - הרכב צפוי לנסוע בין ה 5,000 ל 15,000 בשנה

מה הצרכים מהרכב - רכב שיהיה מהנה בנסיעה שלו , שאני נותן לחיצה אני מרגיש את הכוח שלו , קל לתמרון , יפה מבחינה חיצונית והכי חשוב לא פיאט!

נ.ב: השאלה מפורסמת גם בפורום fxp לכן היא מנוסחת בצורה כזאת אבל אני חושב שהיא טובה, היא נותנת את ההסבר הכי טוב שאני יכול לתת לגבי הדברים שאני מחפש ברכב.

פורסם

פיאט בראבו מוגדשת ואם יש לך מזל אז אחת ידנית. אה, בעצם אתה לא אוהב פיאט...

מאזדה3 ספיריט. החבר'ה הצעירים אומרים שהיא נראת טוב (אני כבר זקן ולא מבין בזה), הביצועים סבירים במונחים ישראלים, האמינות אמורה להיות בסדר אם לא תקנה אחת שחוטה, יש מקום לעוד כמה חבר'ה מאחורה, צריכת הדלק לא מדהימה אבל גם לא תשחט אותך.

תנהג בזהירות ואל תתקרב לאלכוהול. שיהיה לכולנו קיץ צונן ורגוע.

פורסם

אני עם Doc Slow , שורה תחתונה מאזדה 3 ספיריט היא הפשרה הכי טובה:

היא כנראה לא תכניס אותך לבור כלכלי, כל עוד תביא רכב במצב טוב,

היא יפה, יש לה ביצועים יותר טובים משאר המשפחתומטיות, יש לה היגוי ושלדה טובה, היא צריכה להיות אמינה.

פורסם
אני עם Doc Slow , שורה תחתונה מאזדה 3 ספיריט היא הפשרה הכי טובה:

היא כנראה לא תכניס אותך לבור כלכלי, כל עוד תביא רכב במצב טוב,

היא יפה, יש לה ביצועים יותר טובים משאר המשפחתומטיות, יש לה היגוי ושלדה טובה, היא צריכה להיות אמינה.

רציתי לשאול אותך מה דעתך על סיאט איביזה ספורט 1.6 ידני שנת 2009-2011 ועל רנו קליאו החדשה 0.9 טורבו ידני שנת 2013?

פורסם
פיאט בראבו מוגדשת ואם יש לך מזל אז אחת ידנית. אה, בעצם אתה לא אוהב פיאט...

מאזדה3 ספיריט. החבר'ה הצעירים אומרים שהיא נראת טוב (אני כבר זקן ולא מבין בזה), הביצועים סבירים במונחים ישראלים, האמינות אמורה להיות בסדר אם לא תקנה אחת שחוטה, יש מקום לעוד כמה חבר'ה מאחורה, צריכת הדלק לא מדהימה אבל גם לא תשחט אותך.

תנהג בזהירות ואל תתקרב לאלכוהול. שיהיה לכולנו קיץ צונן ורגוע.

רציתי לשאול אותך מה דעתך על סיאט איביזה ספורט 1.6 ידני שנת 2009-2011 ועל רנו קליאו החדשה 0.9 טורבו ידני שנת 2013?

פורסם (נערך)

שלילי

סיאט איביזה: בשנתון הזה וברמת הגימור הזאת מכוער, לא חזק, חרוש, ופנים רכב עלוב

קליאו: נגד בגלל בעיות אמינות צפויות (טורבו, רנו .. לא מומלץ) וסחירות גרועה

בתאכלס יש לך 2 אפשרויות:

פורד פוקוס 2 ליטר ומאזדה 3 2 ליטר. (5 דלתות שניהם)

אני אישית יותר אוהב פורד, אבל לפי הדרישות שלך עדיף מאזדה 3. (הפוקוס הרלוונטיות לך דיי מכוערות)

שני אלה נותנות באופן יחסי כל מה שאתה רוצה:

שניהן מהנות להניגה (במיוחד הפורד),

שתיהן לא עגלות (אתה לא תטוס כשאתה נותן גז, אבל הם יהיו יותר מהירות מכל אופציה אחרת שלך),

הן דיי קומפקטיות בגרסת 5 הדלתות, ולכן קלות לתמרון

המאזדה 3 מאוד יפה, הפוקוס טיפה פחות.

ושניהן לא פיאט

ושניהם הם לא בור בלי תחתית (כלומר אמינות צפויה טובה)

אין לך משהו אחר. זה 2 האפשרויות שלך. כל רכב אחר שתפזול אליו או שלא יתאים לך או שיהיה בור ללא תחתית.

עצה חמה שלי , ברכבים האלה ספציפית, אל תתקרב למכוניות עם קילומטר 160,000-170,000. זה הקילומטר שהגיר שובק.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם
שלילי

סיאט איביזה: בשנתון הזה וברמת הגימור הזאת מכוער, לא חזק, חרוש, ופנים רכב עלוב

קליאו: נגד בגלל בעיות אמינות צפויות (טורבו, רנו .. לא מומלץ) וסחירות גרועה

מראה זה משהו סובייקטיבי, וזה נתון לשיקול דעתו של כל אחד.

בעניין הקליאו, על סמך מה החלטת שיש בעיות אמינות צפויות ואם כן, איזה בדיוק? על מה אתה מסתמך? אותו דבר הסחירות.

החסרונות העיקריים של הקליאו שציינו פה כמה פעמים הם נוחות שלא כולם מרוצים , תא נוסעים קצת מצועצע ובידוד רעשים לוקה בחסר במהירויות גבוהות.

בעניין האיביזה , יש מגוון רחב, כל מיני גרסאות, ואם כבר, אז עדיף לך לחפש את הFR המאובזרת.

עוד אופציה היא הפאביה ספורט, במחיר דומה.

מעבר לכך גם המאזדה וגם הפורד לא יהיו חסכוניות, בערך 1:10 , ואמינות של רכב יד שנייה תלויה באיך שהיא תוחזקה, בהנחה שאין לה מחלות ילדות.

אז אם אתה מחפש רכב יד שנייה, בדוק אותו טוב וטוב ודרוש היסטוריית טיפולים לפני שתחליט לרכוש, אף מותג לא יכול להבטיח לך אמינות מוחלטת.

• תוכן חדש...