ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 634 צפיות
שלום אני מתלבט בקניית רכב משפחתי חשוב לי אמינות , סחירות ונוחות נסיעה בעיקר ישמש לאישה ושלוש ילדים. אני מתלבט בין : קיה ספורטג' 2013. או יונדאי x35 2013. או טויוטה ראב 4 2011-2012. עושה 15000 בשנה. רוב הנסיעות שלי הם בעיר : נוסע 90% בעיר 10% בינעירוני. מה אתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 2 תגובות
- 766 צפיות
הלכתי לראות הונדב אינסייט 2011 והתרשמתי מאיכות הרכב נןחןת הנסיעה זריזות תגןבה טצריכת דלק נמוכה .אשמח לצגובה מבעלי רכב כזה.
הודעה אחרונה מאת fiesta1997, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 646 צפיות
אני מתלבט על רכב, סיטרואן C5. העניין הוא, שהקנייה היא באירופה, כך שאופציה יותר רחבה לקנייה. אני מתלבט על C5, 2012, מנוע דיזל, ידני. הבנתי שיש 2 סוגים של מנועי דיזל. דיזל אחר רגיל, כאילו יותר ירוק. דיזל נוסף, משולב עם היברדי. האם מישהו מכיר את המנועים האלה?.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים. מתלבט בין 2 הרכבים הנ"ל.מדובר על 2 דגמים יחסית זהים מבחינה טכנית(מנוע 1600) ושניהם הדגמים המאובזרים ביותר(לא נמכרים בליסינג). המחיר של שניהם כמעט זהה (תתפלאו...אבל היונדאי יקרה יותר ב 2000 ש"ח),אבל על היונדאי אני יכול לקבל הנחת מבצע HOT של 7000 ש"ח ואז הקורולה יקרה יותר ב 5000 שח. מבחינת האיבזור-היונדאי הכניסו בדגם הזה איבזור מטורף שלא מבייש מכונית יוקרה ברמות הגבוהות שכלול במחיר,כגון: גג נפתח,מערכת מולטימדיה אנדרואיד מובניית שכוללת WAZE כולל מנוי לשנה חינם,הכל שם חשמלי(מושבים וכד')חיישנים שונים ועוד. אשמח לשמוע את המלצתכם איזה רכב לבחור מכל ההיבטים הקיימים,מניסיונכם. הנ"ל קצת דחוף,תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 574 צפיות
ערב טוב.. אני מעוניין לרכוש רכב משושמש עד 25 אלף שיהיה אמין בטיחותי וחסכוני על איזה רכב הייתם ממליצים ? חשבתי על יונדי גטס 2007 או הונדה סיוויק שנת 2002-99 שברולט אבאו 2008 או מאזדה 3 בקיצור אני לא הכי מבין ברכבים ואלה רכבים שראיתי שנראים לי טובים לסכום הזה אם מישהו מכיר רכב אחר יותר טוב מהן אני אשמח .. ועל איזה רכב הייתם ממליצים לי.. תודה
הודעה אחרונה מאת teaman, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 842 צפיות
שלום, כתבתי את הפוסט באחד השרשורים, אבל מעלה גם כאן כנושא נפרד- ראיתי היום במתחם הרכבים של גלילות, יונדאי i10. העסקה הייתה נשמעת לי משתלמת, לכן אשמח לעצתכם שאני לא מפספסת חתול בשק: מדובר ביד 1 מליסינג, ידנית, שנת 2011, 108 אלף ק"מ, מנוע 1100 המחיר שהוצע 32,000 ש"ח (מוכן לרדת ל30,000). החברה מתחייבת לטפל בכל סעיפי התקלות שעלו בבדיקה, כמו גם אם יעלו תקלות נוספות אם אעשה בדיקה משלי. בנוסף יש אחריות לשנתיים, על המכלולים הקריטיים (מנוע, בלמים, הגה, גיר, שילדה, הילוכים, חשמל, קירור ועוד). 1. האם נפח מנוע 1100 מתאים לנסיעות בינעירוניות מרובות? 2. הנציג הראה לי את טופס הבדיקה של הרכב, והיו שלושה סעיפים עם הערות: בסעיף "שלדת מרכב" מופיעה ההערה- "תקוני מרכ…
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 762 צפיות
שלום אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הנל. מדובר ביד 2 (שתיהן פרטיות), 160 אלף ק"מ, מנוע 1.4 75 כ"ס אוטומט. הוצע לי לרכוש את הרכב ב22,000 ש"ח, אבל עם מקום להתגמשות. הרכב צריך לעבור עכשיו טיפולים תקופתיים, כולל החלפת רצועת טיימינג, צמיגים ואולי עוד דברים. הוא היה נראה שמור, אבל רוצה לדעת אם שווה לי להשקיע את הסכום ברכב כזה שנמצא כבר עשר שנים על הכביש (מתוך הנחה שאתמקח על המחיר בהתאם לעלות הטיפולים, אני יודעת שטיימינג זו עלות גבוהה, אשמח לדעת סדרי גודל של שאר העלויות אם ידוע למישהו) האם יש רכב אחר בקטגוריה שהייתם ממליצים עליו? התקציב הוא עד 25 אלף פחות או יותר. תודה מראש ליטל.
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
- 0 תגובות
- 506 צפיות
ראיתי 4 רכבים שונים הבוקר. כולם היו גולף בין השנים 2006-2008. מעוניין לשמוע על מחלות ילדות של מנוע ה FSI 1.6 אשמח גם לדעת מה לבדוק במיוחד. ממה להיזהר? מטרת הרכב היא נסיעות משולבות, לפעמים טיולים משפחתיים. לא משהו מיוחד. חיסכון בדלק קשה לבקש, אבל היא לא שתיינית. ההתלבטות הגורלית היא בין 2006 עם 89K קילו' בלבד. מטופלת בקלדס אך יש משהו מוזר בתיעוד, נאמר לי שקלדס הפסיקו לטפל בפולקסווגן ונמחק כל התיעוד שהיה בעבר. תמוה משהו. אגב, כשאגיע ל 100K יש טיפול גדול ויקר? או שזהו מיתוס? והמתחרה היא 2008 עם 122K קילו'. מטופלת בצ'מפיון עם תיעוד מלא. בחור נראה אמין לחלוטין. תודה רבה לכם ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת jimny1.3, -
רכב חזק עד 60K
מאת Roy BN- 1 תגובות
- 491 צפיות
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות על רכב חזק(אסביר בדיוק למה אני מתכוון) יחסית שאוכל לעשות חיים איתו ולהינות מכל רגע... אבל עד 60K-65K שאני אומר חזק אני מתכוון ללפחות 120 כ"ס... לא פחות.. כי הבנתי שהמוכניות לא הכי משהו (מבחינת חווית נהיגה ומהירות). תודה ענקית מראשש !
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 650 צפיות
לאחר לבטים בין פאסט, סופרב ו B4. הבנתי שכרגע בתקופה הזו של החיים אני עדיין לא מוכן להשתעבד בשביל רכב. בטח לא בתנאי החיים האבסורדיים שקיימים במדינתנו. אשמח לייעוץ מקיף לגביי רכב קטן, חסכוני והכי חשוב אמין. הגיר הידני מועדף, מומנט, דלק ופחות בעיות. *טויוטה יאריס בשנתונים הנמוכים יותר יכולה לבוא בחשבון. *יונדאי גטס. מה אתם חושבים עליה? *פולקסוואגן פולו. חלקים יקרים. אך מעבר לזאת? אני פתוח להצעות של דגמים נוספים מומלצים. כמובן שחשוב ספר הטיפולים, קילו' נמוך ויד 1/2. תודה רבה חברים!
הודעה אחרונה מאת save, -
-
רנו פלואנס דיזל חדשה 1 2
מאת oooR- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, אבא החליט שהוא רוצה לקנות רכב ידני חדש ואחת המועמדות שעלתה היא הפלואנס דיזל. מחיפושים בשרשורים רבים אחרים הגענו למסקנה שהרכב מתאים לנו כמו כפפה ליד והוא עונה על כל הדרישות. אבל אבא די אוהב להיצמד לסטיגמות בכל מה שנוגע לרכבים ונשאלת השאלה - מה בדבר האמינות? על המנוע אני שומע רק דברים טובים, אמין, חזק, נמרץ יחסית וחסכוני, הגיר ידני, אבל מה בנוגע לשאר המערכות (החשמליות בעיקר)? יש לרכב מחלות כלשהן או פאקים שצריך לדעת עליהם? ביומיום אנחנו מתניידים על אוקטביה 1.6 פלאנטרית שמציגה אמינות פשוט מוחלטת, אבל מה היא שותה דלק בצורה מטורפת ועקב כך גם הנסועה השנתית גם די מוגבלת מטעמי חיסכון (סביבות ה-15K. אני מאמין שעם רכב חסכוני יותר הנסועה תהיה בסביבות ה-20K עד 25K). …
הודעה אחרונה מאת dru, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 891 צפיות
שלום חברים. יש לי בעיה קטנה עם רכב שאני רוצה לקנות. הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2000 יד 4 .עשה 160000 ק"מ. הבעלים רוצה על הרכב 5000 ₪. הלכתי עם חבר לראות את הרכב...התרשמתי לטובה ,היא נראית שמורה. עשיתי נסיעת מבחן ,שום רעשים מוזרים מהמנוע ושום דבר חריג. אבל שפתחנו את מכסה המנוע ראינו שיש נזילת שמן קלה ,המוכרת אמרה שהיא פשוט עושה בדיקה כל שבועייים וממלאה שמן אם חסר.אציין רק שהאוטו עבר טסט ונשאר לו עוד חצי שנה בערך עד סיום הטסט. השאלה שלי היא איך האוטו עבר טסט עם נזילת השמן הזו? המוכרת אמרה לי שהמכונאי/מוסכניק אמר לה שזה לא יהווה לה בעיה. האם לסמוך על זה? היא פשוט נוסעת ככה כבר 8 חודשים ולא היו לה בעיות איתו . והאם פשוט לרכוש את האוטו ואז לעשות "יישור קו " ולרא…
הודעה אחרונה מאת vovgen62, -
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
האם יש מקום מומלץ ואמין שאני יכול לקחת רכב לבדיקה לפני הרכישה? כמו כן, מכייון שזה הרכב הראשון שאני רוצה לקנות(אין לי כל כך נסיון בזה), אשמח להמלצות לדברים שכדאי לבדוק?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 455 צפיות
אהלן! למרות שרכשתי רכב לפני כחצי שנה (סיאט איביזה שנת 2000 - רכב מצוין) אני מעוניין להתחדש במשהו טוב משנים טובות, אז הציעו לי טריידאין על הרכב שלי מכמה חברות, החברה שהכי תפסתי ממנה (יחסית) היא טרייד מוביל בגלל המגוון רכבים הגדול שלהם, הם הציעו אלטו 2010 ופי'זו 206 2008 וכו' רכבים שהם עד 25 אלף לפי מחירון ולא כולל הורדה על הטרייד אין. על איזה רכב הייתם ממליצים לי? אני לא נוסע הרבה ואם כן אז בעיר. מחפש רכב ידני ונוח, וכמובן עמיד בתחום המכני. תודה חבר'ה
הודעה אחרונה מאת AND1, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב משפחתי קומפקטי אוטומט ויש כמה דגמים ששמתי עלינם עין מודל 2013-2014 פולקסווגן גולף קיה סיד/ריו, טויוטה אוריס חשוב לי נושא האמינות והסחירות ושיהיה חסכוני בדלק ושלא יבקר הרבה במוסך *לציין שלגבי הגולף היה ברשותי גולף מודל 2003 מנוע 2000 אוטומט שאני נכוותי בעלויות צריכת הדלק המאוד זללנית ועלויות האחזקה בצ'מפיון הייתה שחיטה* מסרטונים שראיתי באינטרנט אומרים כולם שהפח של הגולף מאוד חזקה(גרמני) לעומת הקיה שיש לה פח קרטון אני מתלבט בין הרכבים האלה שהם פחות או יותר אותו גודל כולם. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ReifA, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, אנחנו משפחה בת 3 נפשות הכוללת תינוק קטן, ולכן החלטנו להתרחב לרכב משפחתי שימשיך איתנו ל4-5 שנים הבאות, בתקציב של 80,000 כרגע אנחנו הולכים לקראת רכישת סוניק חדשה 1.4 לאור תנאי מבצע האטרקטיבים. החשש שלנו הוא מהרזומה הפחות מוצלח של שברולט לאורך זמן (שמענו לא מעט תלונות על הaveo), ואנחנו מתלבטים האם לפנות לכיוון של רכב יפני (מאזדה 3 , סוזוקי sx4 שנת 2012) מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת adrigoal, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אחרי שירדתי להC4 הרגילה, הציעו לי היום בלובינסקי טרייד (סניף פתח תקווה), C4 2010 טורבו 140 כ"ס ב- 39,000. הרכב נקי מתאונות ונראה חיצונית ופנימית מצוין (נראה שעבר צבע מלא לא מזמן). הוא הרבה יותר מפנק ונוח מהדגם הרגיל. לקחתי את הרכב לנסיעה. נראה שיש בעיות רציניות בגיר ובמנוע (מנוע רועש, נקישות בגיר, העברה לא חלקה ולעיתים נתקע על הילוך 3 בעיקר בשילוב עם גז). גם הבדיקה לא נראית טוב לגבי הגיר והמנוע. איש המכירות אמר שהוא לא מתכחש לבעיה, ושאני מוזמן לקחת את הרכב לבדיקה בכל מקום שאחפוץ והם ישקיעו כל מה שצריך בלסדר את הרכב פיקס. שיתפתי אותו בחשש שלי שהתיקונים לא יהיו יסודיים, אלא שיטחיים והוא ענה כי הם יעשו כל מה שצריך בין אם במוסך המורשה הסמוך ואם צריך - גם במכון גירים…
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
שלום לכולם, בגדול הייתי בכמה מקומות ואשמח לשמוע את דעתכם על ההצעות או לקבל ממכם הצעות אחרות כמובן: כל המכוניות אוטומטיות, כמו שאתם רואים אני לא סגור על משהו מסויים (הייתי מעדיף סוויט \ יאריס \ סיריון אבל המחירים יותר גבוהים). יש לי 30,000 והייתי מעדיף להוסיף כמה שפחות. לובינסקי טרייד: רכב: C4 שנה: 2009 ק"מ: 102,700 ק"מ מנוע: 1600 הערות: מליסינג עם אחריות לשנתיים שלהם, ראיתי את הרכב הספציפי ומכסה המנוע שלו מקולף והוא אמר שהם צובעים אותו והגלגלים גמורים והוא אומר שהם מחליפים לסינים. מחיר: 33,000 רכב: C4 שנה: 2010 ק"מ: עד 100,000 מנוע: 1600 הערות: שנתיים אחריות, לא ראיתי את הרכב. מחיר: 38,000 שלמה סיקסט: רכב: קורס…
הודעה אחרונה מאת real_athlete, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לכאורה השוואה בין תפוחים לתפוזים, אבל מבין כל הרכבים, נראה לי שאלה האפשרוית הטובות יותר לקריטריונים שחיפשתי : - מקום מרווח יחסית ל 4 ילדים - אמינות - בטיחות - היצע גדול של רכבים משומשים עם ק"מ נמוך - (עניין של עקרון אצלי, לא לרכוש חדש.) פחות מעניינת אותי התדמית של הרכב, ביצועים או צריכת הדלק. גם ההפרש במחיר הוא לא משמעותי מדי עבורי. התקציב שלי הוא עד 135 אלף ש"ח. שתי בעיות שהבנתי שיש לשני הרכבים הוא המיזוג בשורה השלישית ושטח תא המטען המצומצם. מן הסתם, אעדיף את הרע במיעוטו. מה דעתכם? אשמח לכל התייחסות. תודה!
הודעה אחרונה מאת Rון, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם. אני שוקל לקנות סובארו B3 הדגם של 1500 סמ"ק. ראיתי שהמחיר שוק נמוך מאוד וממה שקראתי הרכב דווקא מפגין אמינות אבל קצת חלש... השאלה עד כמה חלש,ועד כמה זה מתבטא בתצרוכת הדלק.... תודה לעונים והמשך יום נעים
הודעה אחרונה מאת krasavchick, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים אני נוהג בפולו 2007 1400 ידנית שעשתה כבר קרוב ל-160,000 ק"מ ונראה לי שהגיע הזמן להתקדם נוסע כ-21,000 ק"מ בשנה, רובם בדרכים בין עירוניות, כולל עליות (לירושלים וחזרה) ויש לפעמים גם קטעים של זחילה מעצבנת בפקקים - לא תענוג עם גיר ידני. מעוניין לרכוש רכב חדש (תוהה האם גם 0 ק"מ מחברת השכרה בא בחשבון) התקציב הוא עד 100,000 ש"ח (עדיף פחות אם אפשרי) מה שחשוב לי: נוחות - אפשרות לכוון גובה מושב וגובה ועומק הגה, מזגן יעיל ושיכוך טוב של המתלים חיסכון - הרכב הנוכחי עושה בממוצע 14-15 ק"מ לליטר - מעדיף משהו חסכוני יותר אם קיים. תא מטען - נקודה כואבת ברוב הסופר-מיני שבחנתי בסבב הקודם. לפולו תא מטען סביר, כולל אפילו שקע 12V ונקודות עיגון למטען, חייב רכב עם תא מטען…
הודעה אחרונה מאת adam_219, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ההורים שלי מחפשים רכב חדש. משפחתומטית יפנומטית. אני רוצה למצוא להם רכב שאשכרה יהייה מועיל. מה זה אומר- הם גרים בטבריה ורוב הנסיעות זה מעלה-מטה, עבדה- קניות- בית. לפי דעתי הם צריכים רכב דיזל סביר כלשהו (הרעש פחות בעיה כנראה כי המזדה 3 שלהם גם ככה עושה רעש של טרקטור) הקרטריונים זה: אמינות וחיסכון. אני יוצא מנקודת הנחה שכל רכב דיזל שיש בארץ (מההיצע המטורף) יהיה גדול מספיק בשביל 4 מבוגרים ועם בגז' סביר. עכשו למה דיזל? כי לא צריך במקרה הזה מהירויות גבוהות, רק שיסחוב עליות בלי לקרוע את המנוע\ לשרוף דלק בטרוף כמו משפחתומטית 1.6 ממוצעת. הנסועה לא גבוהה (8-10K ק"מ בשנה) אבל הרוב זה כאמור במאמץ. האפשרות הכי טובה לפי דעתי זה אוקטביה- אבל דגם…
הודעה אחרונה מאת I.G, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 541 צפיות
שלום. לא הצלחתי למצוא בחיפוש מכון בדיקות כלשהו בבית שאן. יש לי משהו המלצה למוסך שמבצע כאלה בדיקות באיזור ?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 560 צפיות
פרסמתי בעבר שרשור לגבי רכב משפחתי והוצעו לי קיה סיד סטיישן או יונדאי i30cw. צריכת הדלק נראית לי גבוהה(1/10.5) ולכן אני מחפש כרגע המלצות על רכב במרכב סדאן(לא נראה לי שיש רכבים בתצורת סטיישן שיותר משתלמים מהנ"ל). אלה הן הדרישות: ספסל אחורי יכיל 2 בוסטרים וסל קל. בטיחותי חסכוני אחזקה זולה לא גיר רובוטי - היה לי פוקוס 2012 מליסינג והגיר היה זוועה הנסועה השנתית תהיה בערך 15000 ק"מ. אשמח לשמוע הצעות על דגמים ושנתונים שעונים על הדרישות.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 684 צפיות
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלקנות רכב לחמתי (בת 60). רכב קטן ב 25 אלף שח. מה שחשוב: 1. אמינות. 2. בטיחות. 3. צריכת דלק (נוסעת 15-20 אלף ק"מ בשנה) 4. עדיפות לאוטומט חשבתי על יונדאי גטס 2007-2008 אבל הבנתי שהצריכת דלק גבוהה. יש עוד אופציות מומלצות? אשמח לשמוע דעות. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת gil1981, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 635 צפיות
הבנתי שהמערכות בינהן די זהות. אז מה כדאי?
הודעה אחרונה מאת roeylee, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! חבר מחפש לקנות רכב יד שניה, וזכור לי על חברה שמוכרת רכב כזה עם אחריות לשנתיים פגוש לפגוש. האם מישהו יוכל לומר לי אם ידוע לו על חברה שכזו? תודה!
הודעה אחרונה מאת בנתיים אוטובוס, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 481 צפיות
שלום מחפש מידע והמלצה לרכישה או אי רכישה של הרכב שבכותרת, עבור משפחה צעירה [חברים]. בהנחה ומצבו המכני טוב והוא מטופל בחברה לפי הספר, איך האמינות שהוא יפגין? עלויות טיפולים? דלק? מחלות? תודה!
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 792 צפיות
שלום רב, כאשר אני רוכש רכב מחברת ליסינג, מה ירידת הערך האמיתית שהליסינג ביצע? לפי מה שהבנתי זה 18% למרות שרוב החברות מתעלמות מכך ומנסות למכור את הרכב מעל למחיר המחירון. האם אני צודק?..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
שלום, לקחתי אותו לבדיקה. דברים עיקריים שצויינו: מנוע בוצי, הבוחן אמר לי שצריך לקחת את המנוע לשטיפה ובנוסף שמים לו תוסף לדלק שמנקה את המנוע ואחרי 1000 קילומטר מוציאים את כל החומר ואז הכל נקי, אבל לפי מה שאמרו לי חברים, במנוע בוצי לא נוגעים, תגידו לי את דעתכם. נזילת שמן מהמנוע נקישות בהיגוי/מתלה קדמי בולמי זעזועים להחליף בלמים להחליף צמיגים להחליף תיבת הילוכים אוטומטית- קפיצה בהעברת הילוך כוח
הודעה אחרונה מאת natco,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 446 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ofer-1973
- WideFocus
- snir
- שחר 1
- asix
- sperial
- אביתר א.
- David32
- Johnathan
- NickName1
- chilcom
- davemustaine87