Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו משפחה בת 3 נפשות הכוללת תינוק קטן, ולכן החלטנו להתרחב לרכב משפחתי שימשיך איתנו ל4-5 שנים הבאות, בתקציב של 80,000

כרגע אנחנו הולכים לקראת רכישת סוניק חדשה 1.4 לאור תנאי מבצע האטרקטיבים.

החשש שלנו הוא מהרזומה הפחות מוצלח של שברולט לאורך זמן (שמענו לא מעט תלונות על הaveo), ואנחנו מתלבטים האם לפנות לכיוון של רכב יפני (מאזדה 3 , סוזוקי sx4 שנת 2012)

מה דעתכם?

פורסם

אחרי שתשב בס וניק אתה תבין שאין זכר לאוואו,מבחינת בטיחות אין מה להשוות,אין טעם לקנות יד 2 השאר פה אתה מקבל רכב בטיחותי עם תא מטען ענקי ועם אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות,

אני אשמח לתגובות נוספות... במיוחד ממי שכבר יש לו סוניק / שברולט תקופה מסויימת...

גם תגובות שליליות יתקבלו בברכה :)

פורסם

אישית הייתי מעדיף מכונית מהטובות/בולטות בקבוצתה גם אם בת שנתיים(נסה לחפש מיד פרטית ועם נסועה נמוכה) מאשר מכונית עם "שוק"/תדמית בעייתית. מבחינה כלכלית רכב לאחר שנתיים סופג ירידת ערך גבוהה ועל כן זוהי החלטה נכונה גם לכשתרצה למכור.

על משקל עדיף להיות ראש לאריות מאשר זנב לשועלים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני עם סוניק 1.6 כבר כמה חודשים ו14K ק"מ דגם 5 דלתות,

הרכב מאובזר מאוד סה"כ צריכת דלק סבירה וזהו,

מבחינתי נוחות נסיעה גרועה (אני רוצה להחליף רכב בגלל זה) רעש מנוע נוכח בהאצה ולא נעים, גיר לא מי יודע מה מוצלח בהעברות הילוכים במהירויות נמוכות (למשל האצה ברמזור ללא עצירה מוחלטת, הגיר לא יודע מה להחליט).

חשוב לציין ששיוט ברכב הזה בכביש 6 נעשה בקלות הודות לגיר (6 הילוכים).

פורסם
ומה בדיוק הצריכת דלק האמיתית?

שמעתי שעירוני זה בערך 10 ק"מ לליטר

ובין עירוני בערך 14 קלומטר לליטר.

לא תשתתף ברכב הזה במירוצים שמתקיימים כל יום בכבישי הארץ. אבל ממקום א' למקום ב' תגיע בנוחות, בכיף, ובבטחה.

לסוניק יש שוק לא רע (לא כמו לקרוז). גם יותר קל למכור רכב יד1 מאשר יד 2 או 3, במיוחד אם אחרי ליסינג.

פורסם

היי רותם,

במסגרת התקציב הזה ההתלבטות שלך מובנת, ניתן לרכוש משפחתית משומשת כגון מאזדה 3, או טויוטה קורולה משנתונים 2010,2011.

אני מזמין אותך לבחון את המשפחתית הקומקפטית שלנו, סוניק סדאן, עם חבילת בטיחות מלאה, 6 כריות אויר, (5 כוכבי EURONCAP), תא מטען ענק של 502 ליטרים ( יותר משל טויוטה קורולה), ומערכת בלוטות'. כל זאת בתקציב של 80 אלף ש"ח.

יש לזכור שבקניה של רכב חדש אתה מקבל שקט נפשי, שכן הרכב מגיע עם אחריות לשנתיים.

מוזמן להזמין נסיעת מבחן בלינק הבא http://www.chevrolet.co.il/sonic/

פורסם

שלום

לגבי הסוניק יש לי שלוש שאלות:

1.הסוניק עם מנוע 1.4 ותיבת אוטומטית 6 הילוכים משנים 2011, 2012, 2013 בקבוצת זיהום מספר 6 או 7 לפי כל מה שרשום באתרים

איך הדגם של 2014 ירד לקבוצה זיהום 4?

2.האם תיבת ההילוכים עברה שיפורים לעומת השנים הקודמות, 2013, 2012 ?

התיבה לא עבדה טוב בהילוכים במהירויות נמוכות

3.האם בעיה של רעש בסיבובי מנוע מעל 4000 תופלה?

תודה

פול

פורסם
יש מבצע של מוטודיל על סוניק סדאן LTZ (מנוע 1600,הדגם המפואר) ב77 אלף, שווה לך לבדוק

המחיר 75000 שח אבל רק לצבע שחור

לגבי השאלות הטכניות שרשמתי למעלה יש תשובות למישהו?

פורסם

קח אותה להשכרה ליום שלם. סע לעבודה, סע בכביש משובש, סע בעליות, סע בכביש מהיר.

אם היא מתאימה לך, קח אותה דרך מבצע של 75 אלף ש"ח (צמצום הוצאות) ובעוד 5 שנים תחשוב על יום המכירה.

בכל מקרה היא לא תהייה שווה פחות מ-0, אז אתה לא יכול להפסיד יותר מ-75K.

• תוכן חדש...