Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

מתלבט בין 2 הרכבים הנ"ל.מדובר על 2 דגמים יחסית זהים מבחינה טכנית(מנוע 1600) ושניהם הדגמים המאובזרים ביותר(לא נמכרים בליסינג).

המחיר של שניהם כמעט זהה (תתפלאו...אבל היונדאי יקרה יותר ב 2000 ש"ח),אבל על היונדאי אני יכול לקבל הנחת מבצע HOT של 7000 ש"ח ואז הקורולה יקרה יותר ב 5000 שח.

מבחינת האיבזור-היונדאי הכניסו בדגם הזה איבזור מטורף שלא מבייש מכונית יוקרה ברמות הגבוהות שכלול במחיר,כגון:

גג נפתח,מערכת מולטימדיה אנדרואיד מובניית שכוללת WAZE כולל מנוי לשנה חינם,הכל שם חשמלי(מושבים וכד')חיישנים שונים ועוד.

אשמח לשמוע את המלצתכם איזה רכב לבחור מכל ההיבטים הקיימים,מניסיונכם.

הנ"ל קצת דחוף,תודה מראש.

פורסם

קודם כל תעשה נסיעת מבחן על שניהם. הקורולה עם תיבה רציפה, שנותנת תחושה קצת שונה.

אני אישית מעדיף את היונדאי בגלל הנוחות, המראה וכמובן האבזור.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לי הקורולה הייתה נוחה יותר, תנוחת הישיבה גבוהה ועדיפה לטעמי.

מערכת המולטימדיה של הקורולה מאוד נוחה לשימוש ואינטואיטיבית. אם מדובר במערכת יונדאי קונקט החדשה אז לא יצא לי לנסות אותה עדיין.

אם אני לא טועה מבחינת אבזור היתרונות של היונדאי הם גג שמש ומושב נהג חשמלי.

לטויוטה נוספה לא מזמן בקרת שיוט עם הגבלת מהירות.

פורסם (נערך)

יש לאמא שלי i30 סופרים מודל 2013,אצלנו אין מולטימדיה והמושבים לא חשמליים, בנוסף משהו קטן שמרגיז זה שאין בקרת אקלים(למרות שבחול יש).

הגג נורא נחמד ואני אוהב לנהוג עם האור שמש באוטו, אבל המורשה הצליח לעשות משהו במנגנון החשמלי, ״לתקן״, ואז כל פעם שהיינו פותחים את הבגאז הגג היה נדפק בכנף האחורית, המוסך פתר את זה בצורה מאוד מקצועית ועם ציוד מתאים למוסך מורשה יבואן(לקפל את הכנף פלסטיק דרך חימום שלה עם פן של שיער) מה שיצר כנף עקומה וגלית ורק אחרי פעם שלישית או רביעית במוסך החליפו את כנף לגמרי..סיוט.

הגיר טיפה עצל וממליץ לקחת נסיעת מבחן לפני ההחלטה, בקורולה הקודמת הגיר 4 הילוכים מרגיש זריז יותר אבל את החדשה ״הרסו״ עם גיר רציף שאני שונא(מרגיש לי איטית ההתנהגות שלו).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה חברים.8)

אשמח לתגובות נוספות.

עניין הגיר הרציף -שמעתי לא מעט ביקורות שליליות עליו.

עדיין לא הבנתי מה בדיוק מפריע בו ואם הוא כל כך בעייתי-אז למה טויוטה ממשיכה בייצור שלו?

לשני הרכבים יש בקרת שיוט והגבלת מהירות.

פורסם

הוא לא בעייתי, לא מכיר בעיות אמינות איתם,

הוא פשוט לא גיר אוטומטי רגיל, לכן הרכב מגיב אחרת מגיר אוטומטי רגיל(לדוגמא לקיקדאון צריך להרים את הרגל מהגז וללחוץ שוב במקום פשוט להוריד את הרגל כמו באוטו אחר) וזה מורגש באופן כללי בתגובה יחסית עצלה מגיר(מאמין שיש קיצון לכאן ולכאן).

היתרון בא בחיסכון בדלק.

פורסם

אני לא הבנתי את התאוריה של להוריד את הרגל מהגז, רוצה להאיץ? תלחץ! ברכב עם גיר רציף, אוטומטי פלנטרי או רובוטי, הכל אותו דבר.

החסרון העיקרי של הגיר הרציף הוא תחת עומס, הוא שומר את המנוע בתחום היעיל שלו שבקורולה נמצא בסל"ד גבוהה כך שהרכב רועש ומרגיש "עסוק" מדי.

בכל זמן אחר הוא מתאים את עצמו לצרכים, בשיוט למשל הרכב מאוד שקט בזכות הסל"ד הנמוך.

אגב נוק נוק, אתה דיברת על ה-I30 אבל פותח השרשור מתבלבט בין קורולה ל-I35 שבה הגג הנפתח הוא חלון רגיל ולא פנוראמי.

פורסם

הכוונה להוריד את הרגל על הגז, בגיר רציף לא יקרה כלום הרכב " צף" בהילוך רק להרים את הרגל ולהוריד אותה מחדש נותן אקט של הורדת הילוך

• תוכן חדש...