ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם, רוצה להתייעץ איתכם בנוגע למחשבה שעלתה לי היום לראש. יש לי פיקנטו 1.0 ידנית שנת 2013 (4.13) אני יד 2, צצה לי המחשבה היום אולי להחליף לאיביזה 1.2 אוטומטית. הסיבות שבגללם אני רוצה להחליף הם: 1) הבת זוג שלי הוציאה רשיון לאחרונה ולצערי מתקשה מעט עם הגיר הידני 2) הפיקנטו ממש ממש חלשה, בעליות במיוחד עם מזגן מרגיש כמו עגלה רתומה לסוס. 3) צריכת דלק על הפנים (במיוחד בתקופה שהבת זוג שלי נוהגת בעיר כל הזמן) חוץ מזה אני באמת מרוצה מהאוטו, טיפולים זולים, אמינות, אבזור... אשמח לשמוע לדעתכם בנושא, במיוחד לאור שאין לי שום מידע בכלל אודות האיביזה (אמינות, טיפולים, איכות, תקלות מיוחדות שיש לרכב...) תודה רבה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי, הרכב אמור להיות מאוד דומה, בכל זאת - מה השינויים שיש? משהו מהם מומלץ יותר? בפרט, יש הבדל במרווח בספסל האחורי? תודה
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
אהלן חברים כמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי באתר אז מצטער אם יהיה משהו לא בסדר. אז כמו הכותרת אני מחפש את הרכב הראשון שלי וההתלבטות היא בין שני הרכבים הנ״ל. אשמח לדעת מה אתם ממליצים לי מבחינה כלכלית,תחזוקה, ביצועים בשטח וכ׳ו. דרך אגב הב.מ.וו אני מתכוון שנת 97 והמאזדה או בין השנים 2003-2005 או הצורה החדשה בשנים 2006-2008 תלוי אם אמצא במחיר שפוי. תודה לעוזרים זה ממש דחוף וחשוב
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 5 תגובות
- 724 צפיות
שלום לכולם, אחד החלומות שלי הוא קנייה של AUDI TT והחלטתי שאני הולך על זה. הבעיה היחידה שהדבר היחיד שבתקציב היא ה- AUDI TT שנת 2000, עכשיו, אתם בטח כבר יכולים להבין את הבעיה... שנת 2000... המכונית כבר 15 שנים על הכביש ועברה 6-7 ידיים. הבעלים טוען שהחליף את הגיר לפני כמה חודשים, ובנוסף לזה החליף גם את הקלאטץ' ולמכונית יש בסך הכל 150 אלף קילומטר כי זו לא הייתה המכונית העיקרית שלהם. סך הכל זה יוצא 55-60 אלף שקלים... האם זה שווה? האם אני לא קובר את עצמי בטיפולים? תודה ענקית מראש!
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני בודק את האופציות לרכב ספורט סדאן עד 90 אלף ש"ח, ולפחות מה-5 שנים האחרונות חשוב שיהיה רכב אמין! יש דברים כאלה?
הודעה אחרונה מאת Roy BN, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה למכור את הרכב שברשותי- סקודה סיטיגו (בצער רב) ולהשתדרג לרכב גדול יותר- סופר מיני/משפחתי. הבעיה היא שיש כל כך הרבה אופציות ואני לא ממש מצליח להבין מה יהיה נבון יותר לעשות מבחינתי. הדרישות שלי הן: 1. רכב אמין, חסכוני, בטיחותי ונוח (מושב+שקט) 2. שיעמוד בתקציב של 80K (+-) 3. אוטמטי. 4. מרווח מספיק לזוג+תינוק טרי 5. שנתון 2013 ומעלה. קיימת חיה כזאת...?! בבקשה אני אובד עצות בעניין ואם יש צורך בהתפשרות אז שיהיה בשנתון... כל השאר חשוב לי מאוד.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מכונית עד 10k 1 2
מאת fergos-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראיתי קצת שרשורים בעבר אבל לא הצלחתי למצוא תשובה חותכת בנושא. אשמח לעזרה. אנחנו גרים בדרום הרחוק ומחפשים רכב שני, אוטומט, שלא אמור לעשות הרבה ק"מ ביום יום, רק לעבודה וחזרה. היה טוב אם יהיה חסכוני ובטיחותי, ובעיקר - שלא יתחמם בקלות (וקל להתחמם אצלנו) ושיחזיק כמה שנים עד שיהפוך לפסל בחצר. יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת fergos, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
ראיתי שם רכב ואני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם? לא ממש מאמין לאמירה "אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה", כי בטוח מגרשים מכירים את הבודקים שמסביבם וזה לא יהיה אמין... יש למישהו נסיון איתם? https://www.facebook.com/pages/%D7%93%D7%A7%D7%90%D7%A8-%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/755181304556113 תודה
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה שלום. אשמח לעזרתכם ביתרונות חסרונות מחלות של הרכב. מדובר על a3 sportback 2008 1.8t , כמובן dsg6. הרכב עשה 93000קמ, 2בעלים קודמים. האם יש כלשהן בעיות שצריך לחשוש מהן? כמה התחזוקה בעייתית (אם בכלל) . ברכב יש תוכנת ניהול של שני e-tuners דאון פייפ, וטורבו מדגם ה2.0., יניקה cts אודה מאוד לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Master Chief, -
- 3 תגובות
- 642 צפיות
שלום, אני מתלבט בין הרכבים הנ"ל שהם בערך באותו מחיר ובאותו מצב 150K קילומטר פחות או יותר. יש לי שלושה כיסאות ילדים מאחורה ובכללי מבחינת אמינות, ביצועים,טיפולים וצריכת דלק. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ronico20, -
- 7 תגובות
- 745 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב חדש לאחר שרכבי הלך לעולמו שבוע שעבר בגלל נהג שנכנס בי. אני מחפש רכב משפחתי בתקציב 25K. מצאתי רכב טיפה מעל התקציב, וזה הרכב שבכותרת. אשמח לשמוע כל דבר לגבי הרכב הנ"ל כיוון שאיני מכיר אותו: יתרונות, חסרונות, נקודות חולשה, עלויות חלפים, צריכת דלק אמיתית ובעיקר עד כמה הוא מהנה לנהיגה. עפ"י בירורים שעשיתי באינטרנט, בניגוד לדגמי ה-1.6 מנועי בוקסר, המנוע הזה הוא רוחבי ולתיבת ההילוכים יש 5 הילוכים קדמיים (האם לא מעט מידי?) צרכיי בעיקר נסיעה לעבודה (15 קמ' ל-2 הכיוונים) ובסופש נסיעות בחלקו הדרומי של מישור החוף. נ.ב: רכבי הקודם היה בדיוק אותו הרכב רק עם מנוע 1.6 ותיבה אוטומטית, עד כמה יורגשו ההבדלים? (חוץ ממשחקי הקלאץ' וההילוכים? )
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי, אני רוצה להתייעץ לגבי שלושת הרכבים הנ"ל- הקנייה תבוצע באמצעות הלוואה ותשלום מקדמה. הרכב שאני מחפשת הוא אוטומט, קליל, חסכוני בדלק- שאפשר לנסוע איתו גם למקומות רחוקים. הבנתי שהאלטו מקרטעת בגלל המנוע הקטן.. ואני תוהה האם ההפרשים משתלמים- אלטו- 65, פיקנטו 79 ומיקרה באזור ה82 תודה
הודעה אחרונה מאת yev, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 589 צפיות
מתלבטת בין יונדאי i25 למאזדה 2 פתוחה להצעות אחרות פרמטרים חשובים:בטיחות, אמינות, תחזוקה זולה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 567 צפיות
היי, אני מתלבט בין שני פיאט פונטו מאלדן שנכנסות בתקציב של 35K, והנה הקאצ׳ שהורג אותי ואני כבר שבוע חושב על זה, האחת: היא 2012 עבר:השכרה 69K קילומטר, מחיר 35K השניה: היא 2010 מחבר שעובד באלדן וגם הרכב משם אבל עבר:ליסינג נהג יחיד עם 112K קילומטר, דורש 23k אשמח לעזרה כי חלק מהחברים אומרים עדיפות לשנתון וחלק מהחברים אומרים עדיפות לעבר של הרכב תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת danuzan, -
-
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום אנשים, יש לי התלבטות רצינית בין שלושה רכבים: * ג'טה 1.6 רובוטית * פלואנס 1.6 * פוקוס 1.6 רובוטית או אוטומט שנתונים 2010-2011 אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד לגבי צריכת דלק נוחות נסיעה ותחזוקה שוטפת תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת gavriel_ov, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניינת ברכישת מכונית יד 2 בעיקר לצרכי נסיעה לעבודה במיקום מרוחק . אני מעוניינת במכונית אמינה, בטיחותית וחזקה עם אבזור קל (בעיקר חלון גג/שמש) וסחירה. עד 80 אק"מ במחיר של עד 70 אש"ח . רוצה לרכוש בעיקר יונדאי i25 אוטומטית או משהו דומה כגון קיה ריו 1.4 סדאן או האצ'בק . עדיפות גבוהה לק"מ נמוך ,מרכב סדאן וגרסאות מאובזרות של הרכבים )אשמח גם לגרסאות ידניות של הרכבים הנ"ל). אני מתלבטת בין מס' רכבים שמצאתי : 1) יונדאי i25 , מנוע 1.6 אוטו' , גרסת פרימיום (מאובזרת) 2012, 87 אק"מ ,רכב מהשכרה, (צבע שחור). אבחנות לא תקינות ברכב לפי דו"ח בדיקה : א ) מערכת היגוי : נקישות יתר; ב) תיקוני מרכב , משמעות נמוכה : תיקוני מרכב וצבע דופן ימין, מעיכות פנלים, מעיכות /מעוך…
הודעה אחרונה מאת אבנט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הי, אני מחפש רכב חדש ידנית באיזור ה 70-80 אלף ש"ח. אני מתלבט בין: -פיג'ו 208 1.2 (70000)ש״ח 5 שנים אחריות -סקודה פאביה 1.2 TSI (80000)ש״ח 2 שנים אחריות -רנו קליאו 0.9 Turbo (80000)ש״ח 3 שנים אחריות מה שחשוב לי זה אמינות וחיסכון בדלק... אגב אני גר במעלה אדומים אז חייב שהיה מספיק כוח לעליות לירושלים ! תודה רבה (סליחה על שגיות כתיבה...עולה חדש)!
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב! מבקש חוות דעת האמת די דחופה לפני קנייה של פורד פוקוס ספורט 1600 סמ״ק ,צבע שחור, יד ראשונה ליסינג , מאויס, מחירון 76 אלף , ירדתי איתו ל 60 אלף, הרכב שמור מאוד והכל תקין , בדיקה בקומפיוטסט טובה , הרכב עם 96 אלף ק״מ, עבר טיפול 15 90 אלף, אשמח לדעת אם המחיר הוגן, דעתכם לגבי הרכב באופן כללי? וחוות דעת נוספת , אגב הדגם הזה עם רצועת טיימינג או שרשרת? תודה בר
הודעה אחרונה מאת alon30111, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כיום אני מחזיק בפיז'ו 206XR 1.6 אוט', האוטו מתוחזק ומתנהג בהתאם. אבל כבר נמאס לי מהאוטומט והחוסר יכולת לנצל את הביצועים של הרכב. קצת פרטים על הרכב: 1.6, 130K ק"מ אומנם אני היד השביעית אבל זה לא מורגש בכלל. חשבתי על האופציה להסב אותו לידני וכך להנות מהיישור קו שביצעתי לרכב וגם מרכב ידני. הבעיה שהעסק הזה לא זול ועלול לעורר בעיות עתדיות. עכשיו האופציה של למכור ולקנות רכב אחר קצת יותר הגיונית וכך הגיעו שתי אופציות : 206XS או 206CC, מן הסתם ידניות. השאלות שלי הן כאלו : האם הCC מתנהגת ומהנה כמו הXS? מישהו יכול לשפוך על הנסיון שלו עם רכב קבריולט בעל שני מקומות ואיך זה "לחיות" רכב כזה? (לא באמת מחשיב את המקומות מאחורה) ובכלל כל עצה והמלצה יתקבלו בברכה, תודה.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
קודם כל, הערכה אמיתית כלפיי הפורום הנוכחי. המון ידע איכותי ועזרה להמונים. כל הכבוד! החיפוש המדובר הוא אחר רכב שישמש כמשפחתי אך בשילוב של נוחות מקסימלית ומזעור הוצאות מיותרות במקביל. למשל ביואיק היתה באה בחשבון במידה ועלויות הטיפול וצריכת הדלק היו הגיוניות. אז אין מה לעשות אלא להתפשר במדינתנו הקטנה והיקרה. התקציב הוא 60K-70K. הרכבים שמצאתי לנכון לבדוק הם: פולקסווגן פאסאט: 2006-2009. אשמח לדעת ממה להיזהר? יש בעיות גיר? בעיות מיוחדות וכו'. צריכת הדלק לא גבוהה אך גם לא נמוכה. הרכב שווה זאת לדעתי. טויוטה קורולה: 2009-2011. רכב נוח יחסית, נסעתי עם אחד לצפון ליומיים. היה כיף. צריכת דלק מעולה. אשמח לדעת מהן נקודות החולשה של הדגם. מה לבדוק במיוחד…
הודעה אחרונה מאת eclipse20, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם! אני מחפש רכב בטיחותי, אמין (וזול) כרכב ראשון. אני מתלבט בין קיה פיקנטו, סוזוקי אלטו ומיצובישי לנסר. שנתון 2011. לנסיעות קצרות ללא ילדים. חשבתי לכיוון האלטו כי הבנתי שהוא גם אמין גם חיסכוני וגם זול, אבל אז החברה שלי אמרה שהוא נשי מידי ושאני צריך ללכת על הפיקנטו (למרות שהיא בעצמה קנתה את הפיקנטו לפני שבועיים). האופציה השלישית עלתה רק עכשיו אחרי קריאה בפורום. שלושת הרכבים נראים פחות או יותר באותו מחיר. הלנסר נראית יותר מרווחת משתי האחרות אז אולי זאת הבחירה העדיפה. אני זקוק לעצתכם כדי להגיע להחלטה סופית. תודה!
הודעה אחרונה מאת YotamBer, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה אני בעיקרון מעוניין להביא עוד כמה שנים EVO מחו"ל כי פה האוטו לא נמכר וגם הסוכנות לא מייבאת אותו בקיצור אין שוק לאוטו וצריך לייבא עכשיו יש חוק שאי אפשר לייבא רכב שגילו מעל שנתיים והבעיה שהם מפסיקים לייצר אותם השנה ויקח לי קצת זמן לחסוך השאלה שלי היא האם יש כל מיני יוצאי מן הכלל לחוק הזה?אפשר להגיש עתירה? או שיש לו פה שוק שאני לא מודע לו? אני מוכן לזרום אפילו על ראליארט
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לתקופה הראשונה של הרשיון אני אקנה רכב זול (ב5-10) רק עד שאני ארגיש יותר בנוח על הכביש, אבל בעיקרון יש לי תקציב של 200 (זהו הגבול העליון, עדיף זול יותר אבל אפשר להגיע עד ל200). בהתחלה חשבתי להביא מיני קופר S ידנית, אבל היא קצת נשית לטעמי ואני לא בטוח לגביה. הצעות?
הודעה אחרונה מאת מיץ פטל, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לפורום המכובד. אני מתלבט בעניין רכישת רכב רנו קוליאוס 2009-2010. מצד אחד, זה מנוע של ניסאן (עד כמה שהצלחתי ללמוד מהפורום הזה). מצד שני, זה רנו. ויש לי נסיון גרוע מאוד עם רנו מגאן 2005. וגם הבנתי שפלואנס יותר גרוע ממנו. יכול להיות שאני סתם נפלתי על מגאן לא מוצלח, אבל בשנה אחרונה החלפתי באוטו שלי כמעט הכל חוץ ממנוע. עד כמה רנו קוליאוס ממשיכה את המסורת המפוארת של רנו בעניין הקשר ההדוק בין בעלים של רכב למוסכים? ובהמשך לשאלת האמינות, אני מתכוון להתקין בקוליאוס מערכת גז. עד כמה מנוע שלו בננוי לזה? הבנתי שיש רכבים שהתקנת גז בהם לא מומלצת. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת עמיחי נ, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש טנדרון בסגנון ברלינגו פרטנר התקציב הוא עד 13 אלף אפשר עוד טיפה להתגמש המלצות חסרונות ויתרנות יתקבלו בברכה תודה רבה שבת שלום וחג שמח נירן
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
שלום לכולם, החלטתי להתחדש באאודי q5. לאחר שבדקתי ושקלתי מספר כיוונים השתכנעתי שזה הרכב שאני רוצה (שנת 2010). אבקש את עזרתכם, המלצתכם וההסברים שלכם בנוגע לתתי דגם. מה ההבדלים בין הדגם הרגיל למפואר? מה עדיף- בנזין או דיזל? מה ההבדלים העיקריים בין תתי הדגמים (טורבו וכו׳)? הרכב לא מיועד להכנס לשטח ולא לטחון קילומראז׳- פשוט בשביל לחוות פעם ראשונה ״על הגובה״... יש תקלות כרוניות לדגם הנ״ל? סורי על כל השאלות, מודה מראש לכל העונים!!!
הודעה אחרונה מאת 1mazouz1, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 540 צפיות
שלום לכולם, יש לי תקציב של 54000 ש"ח אני מחפש רכב בשנתון של 2010 - 2011. הרכבים שהצלחתי למצוא: פולקסווגן ג'טה : אמין אך יקר מאוד באחזקתו (בעל נסיון עם גולף 2003). שברולט קרוז : לא מכיר את הרכב, נראה מרשים רואה אותו הרבה על הכביש אך ממה שקראתי השוק לא משהו. מאזדה 3 : לא צריך לומר הרבה , לא מכיר אך שמעתי שאמין אך זולל דלק. רנו פלואנס: לא מכיר בכלל. אלה הרכבים שפחות או יותר אני מתעניין בהם, אשמח להכוונה מבעלי נסיון עם כל אחד מהדגמים. מה עלי לבדוק ברכבים אלה ? את מי מהם אוכל למכור בעוד שנתיים עם קצת כסף בכיס ? בקיצור נתתי לכם כסף תקנו לי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בזמן האחרון אני רואה שיותר ויותר אנשים רוכשים את האופל מוקה החדשה ששמה לעצמה תוית מעניינת למדי של 128,990 והנתוני היצרן "מרשימים גם לא פחות" עם מנוע טורבו של 1.4 ליטר בנזין שעושה 8.7 עירוני, 5.7 בינעירוני, 6.8 משולב. עכשיו מה זה הרכב הזה ג'יפ קרוסאובר או מה ? והאם שווה להחליף טויוטה קורולה 2008 בדבר הזה ?
הודעה אחרונה מאת מאיר234, -
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
מישהו אמין שאפשר לסמוך עליו?
הודעה אחרונה מאת master-car, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם צד את עיניי ביד 2 רכב לא נפוץ במחוזותינו פורד פוקוס ידנית 2012 1.6 (נראה לי כשגיעה במודעה , כנראה מדובר במנוע 2.0) טורבו דגם Titanium עם 180 כוח סוס. מה אתם יכולים לומר על רכב? אמינות? עלויות אחזקה? צריכת דלק? נוחות?
הודעה אחרונה מאת RS,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 407 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ldh_88
- winner
- ypz
- lanosforce
- amital4
- yakov 1
- Supertigre
- אלעדית
- itamar_by
- quizlette85117701
- gadik6
- TomerP