Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני מחזיק בפיז'ו 206XR 1.6 אוט', האוטו מתוחזק ומתנהג בהתאם. אבל כבר נמאס לי מהאוטומט והחוסר יכולת לנצל את הביצועים של הרכב.

קצת פרטים על הרכב: 1.6, 130K ק"מ אומנם אני היד השביעית אבל זה לא מורגש בכלל.

חשבתי על האופציה להסב אותו לידני וכך להנות מהיישור קו שביצעתי לרכב וגם מרכב ידני. הבעיה שהעסק הזה לא זול ועלול לעורר בעיות עתדיות.

עכשיו האופציה של למכור ולקנות רכב אחר קצת יותר הגיונית וכך הגיעו שתי אופציות : 206XS או 206CC, מן הסתם ידניות.

השאלות שלי הן כאלו : האם הCC מתנהגת ומהנה כמו הXS? מישהו יכול לשפוך על הנסיון שלו עם רכב קבריולט בעל שני מקומות ואיך זה "לחיות" רכב כזה? (לא באמת מחשיב את המקומות מאחורה)

ובכלל כל עצה והמלצה יתקבלו בברכה, תודה.

פורסם

במקרה שלך הייתי משתדרג לXS שתיתן לך את התמורה הנכונה מבחינת ביצועים-אמינות-מראה.

באופן אישי, בשום פנים ואופן לא הייתי מחפש לי הרפתקאות עם CC שנהנת ממוניטין די גרוע כצרפתייה מזדקנת (עקב הגג החשמלי), מה גם שתוספת המשקל מגבילה אותך למנוע ה-2.0 ליטר על מנת לקבל ביצועים סבירים בלבד.

גם לא הייתי נכנס לפרוייקט הסבה ארוך יקר ועם סימן שאלה גדול לגבי אמינות כל העסק.

פורסם

+1לxs, מאוד מרוצה מהרכב אמינות עד כה (3 חודשים שהוט אצלי) בסדר עם תמורה מלאה לכסף.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עוד + ממני ל-XS 1.6.

שים לב שאתה רוכש רכב מאמצע 2001 והלאה, כי עד אז הם נמכרו עם מנוע 90 כ"ס. אחר כך המנוע השתדרג ל-110 כ"ס ואפילו צריכת הדלק השתפרה.

עריכה: טיפ- הדרך הכי מהירה לזהות את הגיל היא לפי גודל הגלגלים (בהנחה שלא בוצעו שינויים מהמקור); XS עם 90 כ"ס נועל "14, בעוד שאחיו עם מנוע 110 כ"ס גדל ל-"15.

פורסם

התוספת משקל כל כך משמעותית להתנהגות? אם אני מוצא cc שהגג עבר שיפוץ?

תודה על העצה של 110 כ"ס, אני מודע אליה כי אני מחזיק כרגע ב1.6 בריאה אוט' 110 כ"ס :)

פורסם

אני מבין את הדחף לרכישת הcc, על פניו היא צעירה, מגניבה עם אחלה פוזה, אולם כמות התקלות הפוטנציאלית פשוט לא שווה את זה. גם עם גג משופץ לא הייתי נוגע.

בנוגע למשקל - חד משמעית.

ה1.6 מרגישה כבדה וחלשה על השלדה, מה שמוביל לעלייה בתצרוכת הדלק (בגלל הצורך ללחוץ יותר, על מנת לספק קצב נסיעה סביר).

פורסם

היתה לי 206cc עם מנוע 2 ליטר בשנים 2005 עד 2011 (הרכב מודל 2001). אני מאוד אהבתי את הרכב. לא יודע איך הרכב עם מנוע 1600, אבל עם מנוע 2000 לרכב יש ביצועים חביבים מאוד. כמו כן, כשנוסעים עם גג פתוח זה מרגיש כמו אופנוע על ארבעה גלגלים מה שמעצים את התחושה הספורטיבית.

למרות כל סיפורי הזוועה לא היו לי בעיות חשמל בכלל וגם הגג לא עשה שום בעיה במשך 7 השנים שהחזקתי את הרכב.

מצד שני, האחזקה לא זולה והרבה חלקי חילוף היחודיים לדגם זה (למשל האגזוז וגומיות לשמשות) יקרים ביותר. אני אזכור את הרכב בגעגוע.

לא יודע להגיד אם זאת עסקה משתלמת או לא - היא כנראה לא - אבל זה רכב מיוחד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש הבדל ענק בין קניה של רכב "צעיר" יחסית ולהיות היד השנייה, לבין לקנות רכב בן עשור+ עם מספר דו ספרתי של ידיים.

פורסם (נערך)
היתה לי 206cc עם מנוע 2 ליטר בשנים 2005 עד 2011 (הרכב מודל 2001). אני מאוד אהבתי את הרכב. לא יודע איך הרכב עם מנוע 1600, אבל עם מנוע 2000 לרכב יש ביצועים חביבים מאוד. כמו כן, כשנוסעים עם גג פתוח זה מרגיש כמו אופנוע על ארבעה גלגלים מה שמעצים את התחושה הספורטיבית.

ה-1.6 כבדה ולא מרגשת, גם עם גיר ידני, גם כשהיא הייתה חדשה מהניילונים (רכב של חבר טוב).

במושב הקדמי קורת A עוטפת אותך, זה לא מרגיש כמו ברודסטר ובטח ובטח לא כמו אופנוע, אפילו לא קרוב.

תוסיף לזה מוניטין אמינות מפוקפק ומחיר חלקים מפולפל וקיבלת רכב לא מומלץ, אלא אם ממש ממש חייבים קבריולט והתקציב צנום.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

הייתה לי לפני כמה שנים CC שחגגה כמעט בר מצווה, למרבה המזל לא היו לי בעיות כלל עם הגג, אבל המנוע 1.6 לא מי יודע מה היה חזק... אצטרף להמליץ על הXS, פחות אופציה לבעיות במכלולים יקרים להחריד, כל הגג הזה יכול להפוך לסיפור חבל על הזמן.

חבל שלא יבאו 207CC GT, יכלה להיות חבילה מעניינת

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לא יודע מה עם כולם, כרגע אני נהנה מה-206CC שלי. אומנם אני היד השנייה, והרכב שמור, ואין לי הרבה ניסיון על הרכב(רק חודשיים)... אבל אני יכול להגיד שזה רכב מהנה מאוד. ה206 שלי היא עם מנוע 2.0 ככה שהיא מספיק סוחבת וזריזה בשבילי(אני נהג חדש עדיין, ככה שאני לא צריך יותר מזה, בכלל, זה אפילו מעל ומעבר).

בכ"מ, לי אין שום בעיות בגג החשמלי, הגג לא עבר שיפוץ, הרכב כבר 13 שנים על הכביש ומתנהג בסדר גמור.

פורסם

הביצועים של הרכב עם מנוע 2 ליטר הרבה יותר מסבירים. אפס למאה ב-8.6 שניות ומהירות סופית 200 קמ"ש זה לא מעט, במיוחד לרכב שיוצר בתחילת העשור הקודם ואין לו טורבו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם אתה רוצה פוזה - לך על ה CC, אם אתה רוצה ריגוש - לך על ה XS.

ההתלהבות הראשונית מהגג תרד יחסית מהר. אתה תגלה שזה עושה הרבה רעש, ובעיר חם מדי בשביל גג פתוח ולכן עדיף מזגן. נסה למצוא XS, ואם רוצה אפילו קצת יותר ביצועים - GTI.

• תוכן חדש...