Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בודק את האופציות לרכב ספורט סדאן עד 90 אלף ש"ח, ולפחות מה-5 שנים האחרונות

חשוב שיהיה רכב אמין!

יש דברים כאלה?

פורסם

ידני לא, רובוטי עדיף שלא אבל ניתן להציע

לא הבנתי את השאלה בדבר הסגמנט. סדאן-ספורט זה לא סגמנט?

פורסם

לקסוס IS250

אינפיניטי G37

אלפא 159 2.2

סובארו B4 3.0 R

אלו רכבים בעלי DNA ויכולות דינאמיות מוצלחות, מעוצבות בחלקן, מפנקות ומאובזרות, לרוב גם מציגות מוניטין אמינות גבוהה

פורסם

B4 3r מעולה אבל יהיה קשה למצוא כזאת. קח בחשבון שצורכת אוקטן 98.

גולייטה 170 תוכל להתאים בהחלט לדרישות שלך.

פורסם (נערך)

אני בודק את האופציות לרכב ספורט סדאן

גולייטה 170 תוכל להתאים בהחלט לדרישות שלך.

איך ג'ולייטה מסתדרת עם הבקשה לרכב סדאן...?

מה לגבי גרסאות חמות של אאודי A4? מנוע 1.8 או 2.0 טורבו?

עריכה אחרונה על ידי Kreios
פורסם (נערך)

אני רואה שזה לא כל כך מה שאני מחפש. חוץ מהאלפא 159 לכולן עלות חודשית גבוהה. והאלפא קצת נדירה אבל בהחלט באה בחשבון.

אני אגדיר מחדש מה אני מחפש:

חשבנו לקנות למשפחה רכב חדש מהחברה אבל זה נראה לי בזבוז של כסף כשאפשר לקנות רכב ישן, ספורטיבי יותר ואמין כמעט כמו החדש. כרגע יש לנו לאנסר 2005 ואין תקלות, רק טיפולים שוטפים בזמנם. אבל אני לא רוצה ללכת על סתם קורולה. אז אני מחפש רכב סדאן משומש אך כזה שיתן ביצועים טובים ויהיה אמין וספורטיבי. אין לי צורך במנוע מטורף (2000 זה סבבה), ואני גם לא מעוניין ברכב יוקרתי.

מההצעות שלכם (מלבד האלפא) עלה לי רעיון ל subaro b4 2.0 r. מה דעתכם עליו?

ד.א: אני לא מצליח לערוך את ההודעה המקורית. למה את זאת אפשר ואת הראשונה לא?

עריכה אחרונה על ידי t0x1c
פורסם

אני כמובן לא מכיר את העלות של כל רכב. ביררתי לפי הדגמים שהצעתם וזה מה שמצאתי באינטרנט. הביטוח היה זול וצריכת הדלק הייתה גבוהה אך בעלות חודשית זה התאזן עם ירידת הערך שהייתה מצפה לי ברכב חדש. בסך הכל העלות החודשית הכוללת הייתה טובה מאוד לפי האתר ההוא.

פורסם

למה אתה מגביל את עצמך לסדאן בלבד..? פוסל על הסף כל מיני אפשרויות נהדרות (ליאון/ג'ולייטה).

בכל מקרה, לא יודע לגבי 'ספורט סדאן', אבל לגבי 'סדאן זריזה' - הייתי בודק הונדה סיוויק שאמנם יקרה במוסך, אבל לא אמורה לבקר בו בתכיפות ובנוסף צריכת הדלק שלה אחלה+, ואם חשקה נפשך בהרפתקאה אז VAGיות עם TSI-ים הם רכבים שכיף לנהוג בהם (בהשוואה למשפחומטיות, לא בהשוואה להוטהאצ'ס או ספורטיביות) - אבל פחות כיף ליפול על אלו שדורשים ממך החלפות גיר.

לחמותי יש ג'טה 2014 1.4 TSI, והרכב הזה הוא מרווח וחזק יחסית. היא עד כה בלי תקלות, נקווה שימשיך ככה. תכננתי בעבר לרכוש ממנה את הרכב כשיימאס לה, אבל היום לאחר סיפורי הזוועה בפורום אני פחות רואה את זה קורה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הביטוח וצריכת הדלק אינן ההוצאות היחידות על רכב - יש גם הוצאות אחזקה אחרות (טיפולים, תקונים ובלאי ) ובאלפא הן לא ממש זולות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פורד מונדאו טיטניום נכנס לשיקולים שלך?

2.0 טורבו עם 240 כ״ס ותיבה רובוטית הרבה יותר מוצלחת משל הפוקוס, לתקציבך יכולים להכנס אקזמפלרים משנת 2011 אשר מלאים באבזור ועל הדרך גם תרוויח רכב עם צריכת דלק שפויה יחסית במידה ותחליט להוריד את הרגל מהגז מפעם לפעם

פורסם

יש כמה ביד 2 בתקציב הנתון, בעיקר רמת גימור טרנד רובן עם קילומטראז' גבוה.

יש איזה שתי טיטניום - אבל יש לי הרגשה שהמחיר הנמוך הוא לא בלי סיבה, ויש לבדוק בשבע עיניים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...