Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mx5 מול Z3

Niro18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים כמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי באתר אז מצטער אם יהיה משהו לא בסדר.

אז כמו הכותרת אני מחפש את הרכב הראשון שלי וההתלבטות היא בין שני הרכבים הנ״ל.

אשמח לדעת מה אתם ממליצים לי מבחינה כלכלית,תחזוקה, ביצועים בשטח וכ׳ו.

דרך אגב הב.מ.וו אני מתכוון שנת 97 והמאזדה או בין השנים 2003-2005 או הצורה החדשה בשנים 2006-2008 תלוי אם אמצא במחיר שפוי.

תודה לעוזרים זה ממש דחוף וחשוב :-D:-)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופן עקרוני אין מה להשוות לדעתי.. BMW Z3 הוא אוטו ספורט גרמני מושלם ואיכותי. מאזדה MX5 זזו בסופו של דבר מאזדה... רכב הרבה יותר עממי... ההבדלים באיכות ובביצועים לדעתי נופל מה BMW בכמה וכמה רמות. אמינות - אני לא יודע, יכול להיות שהמאזדה אמינה יותר, אבל שוב אין מה להשוות מבחינת חווית נהיגה ונוחות שלא לדבר על פוזה (אם זה מעניין אותך..)

מה שכן... לא הייתי מתקרב בשום מקרה לרכב משנתון 97 גם אם זה היה פראררי.. קרוב לוודאי שתקבל רכב שהוא יד עשירית עם בעיות ופוטנציאל תקלות מפה עד הודעה חדשה, בטח כשמדובר ברכב ספורט שחרשו עליו את האמא..

לעומת זאת, המאזדה MX5 הוא גם אוטו נחמד מאד ומתאים לדעתי יותר לצעירים ואם תמצא שנתון שמתקרב ל 2005 , עם נצתונים סביריםוהאוטו יעבור את הבדיקה בצורה סבירה - הייתי הולך על זה.

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם

לבחור שמעלי, החזקת פעם אחד מהרכבים הנ''ל?

אתה נשמע נחרץ.

לפותח השרשור, מה התקציב שלך לקנייה, ומה התקציב ליישור קו?

פורסם

מאסטר, על סמך מה אתה מבסס את מה שהרגע רשמת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פותח השרשור,

כשאתה מדבר על ה-Z3, לאיזה נפח מנוע אתה מכוון?

אם לא מדובר על הנפחים הבכירים של מנועי ה-6 צילינדרים מיותר להכניס את הבימר למשוואה, אתה תקבל רכב כבד ועצל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לבחור שמעלי, החזקת פעם אחד מהרכבים הנ''ל?

אתה נשמע נחרץ.

לפותח השרשור, מה התקציב שלך לקנייה, ומה התקציב ליישור קו?

התקציב נע סביב ה45-50 לפה ולשם אם אתה מבין והיישור קו אני לא סגור על זה כלכך אני מאמין שלא כל הרכב יצטרך על ההתחלה יישור קו ולאט לאט אני אעבוד על הכל מה אתה אומר ?

פורסם
פותח השרשור,

כשאתה מדבר על ה-Z3, לאיזה נפח מנוע אתה מכוון?

אם לא מדובר על הנפחים הבכירים של מנועי ה-6 צילינדרים מיותר להכניס את הבימר למשוואה, אתה תקבל רכב כבד ועצל.

הבנתי שנפח 1.8 לא בא בחשבון מכמה כי הוא כצל ואיטי ועוד כמה סיבות וכדאי לחפש 1.9.. זה מה שאתה מתכוון ? לא מכיר לעומק את המכניקה של הב מ וו אם כי אני ממש רוצה ללמוד ולהבין אני מתחיל לעבוד במוסך בסכום מועט אבל לא בשביל הכסף אלא כדי יותר ללמוד.. זה ענה על השאלה ?

פורסם

כמו שרשמו פה, מנועי ה-6 צילינדר, הם היחידים שמתאימים למי שמחפש Z3 מהנה לנהיגה.

קשה מאוד להשיג אחת כזו עם מנוע נורמלי ואם כן היא מתומחרת בצורה מוגזמת.

כדאי לך ללכת בכיוון של המיאטה.

יותר זול לתחזוקה, יותר מהנה לנהיגה, הרבה יותר חדשה.

פורסם (נערך)

פותח השרשור, פחות מנפח 2.2 חבל על הזמן, גם לא תהנה מהביצועים וגם לא תהנה מהאופי של ה-6 טורי.

עדיפות כמובן לנפח 2.8.

מצטרף לשלומי, המיאטה עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
כמו שרשמו פה, מנועי ה-6 צילינדר, הם היחידים שמתאימים למי שמחפש Z3 מהנה לנהיגה.

קשה מאוד להשיג אחת כזו עם מנוע נורמלי ואם כן היא מתומחרת בצורה מוגזמת.

כדאי לך ללכת בכיוון של המיאטה.

יותר זול לתחזוקה, יותר מהנה לנהיגה, הרבה יותר חדשה.

נגיד ואני אבחר מיאטה איזה שנה כדאי ? מעל 2006 או מתחת ? כי ההבדל במחיר גדול השאלה אם גם מבחינה מכנית ההבדל גדול. ומצד שני אתם אומרים שעדיף לוותר על הz3 כי קשה למצוא מכונית נורמלית במחיר הגיוני ? או כי היא קשה לתחזוק ?

לא שווה לנסות בכל זאת למצוא אחת כזו כי ההבדל בינה לבין המיאטה משמעותי לפי מה שהבנתי

השאלה מופנה גם לeden

עריכה אחרונה על ידי Niro18
פורסם

אה ותגידו עוד שאלה, מה דעתכם על הפיג׳ו 307cc בפרט ועל פיג׳ו הצרפתית בכלל (מהבחינה שכולה מבוססת על מחשב וכל תקלה קטנה שקשורה לחשמל צריך להחליף את המחשב

פורסם

בתקציב שציינת תוכל לקנות מיאטה 2003-2005 דגם NB אוטומטית. ידנית לא תכנס לך לתקציב. ידנית נסחרת באיזור ה- 65K+.

המיאטה זולה לאחזקה, אמינה, מאוד כייפית (ידנית), הייתה לי ואם לא היה חסר לי כוח לא הייתי חושב על למכור.

2006 ומעלה, דגם NC עם נתונים טובים ושילדה נקיה נסחרת באיזור ה-80K +.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
בתקציב שציינת תוכל לקנות מיאטה 2003-2005 דגם NB אוטומטית. ידנית לא תכנס לך לתקציב. ידנית נסחרת באיזור ה- 65K+.

המיאטה זולה לאחזקה, אמינה, מאוד כייפית (ידנית), הייתה לי ואם לא היה חסר לי כוח לא הייתי חושב על למכור.

2006 ומעלה, דגם NC עם נתונים טובים ושילדה נקיה נסחרת באיזור ה-80K +.

דבר ראשון תודה על העזרה אחי,

אני אלך לכיוון המיאטה לפי מה שאני מבין הz3 קשה למצוא מצב טוב ואחזקה קשה אז לא בשבילי נכון ליעכשיו. למה התכוונת שרשמת שהיה חסר לך כוח ? כוח לפטל בה או כוח במכונית עצמה ? אני אעדיף ידנית אז אולי אני אצליח למשוך את התקציב כי זה באמת הבדל גדול. איזה שנה היה לך ? וכמה כוח סוס היה לה ?

ועוד דבר אחרון מה אתה חושב על הפיג׳ו שציינתי למעלה ? ואם בכלל כדאי לשקול פיג׳ו שהכל אצלה מבוסס על מחשב

• תוכן חדש...