Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mx5 מול Z3

Niro18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיגו הנ"ל היא רכב קבריולט נטול אופי ספורטיבי ולא רודסטאר כמו ה Z3 והמיאטה.

המיאטה NB ידנית היא רכב ספורט מאוד מהנה עם אחזקה נוחה.

זה רכב עם מספיק כח מעל ומעבר עבור בחור שזהוא רכבו הראשון.

קח בחשבון שמדובר ברכב עם הנעה אחורית ,כך שתצתרך להתרגל במיוחד בסיבובים

ובמיוחד בתקופת החורף.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

פותח השרשור,

לא אתן חוו“ד לגבי המיאטה כי אין לי איתה נסיון אבל להבנתי מרשמים של חברים פה שכן יש להם נסיון היא נשמעת עדיפה על פני ה-Z3 בגרסאות החלשות.

ה-Z3 כמו כל גרמניה יכולה לגלות אמינות או שתקרע לך את הכיס בתחזוקה, כל אחד והמזל שלו.

אפשר כמובן לבצע יישור קו מקיף כטיפול מונע אבל גם יישור הקו לא יהיה זול ולכן המיאטה עדיפה, היא גם תיהיה חדשה יותר וכנראה גם מהנה יותר.

הערה קטנה- בהנחה והוא הולך על שנתוני 2005 וצפונה במיאטה הבחור לא יצטרך להתרגל לכלום בחורף, יש בקרת אחיזה שתתרגל במקומו.

כל עוד בקרת האחיזה דולקת אין הבדל ממשי בין הנעה קדמית לאחורית, גם בחורף, בטח ובטח על הנעה אחורית שהיא לא בדיוק מפלצת קורעת צמיגים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה לכולכם

כנראה אלך על המיאטה עכשיו השאלה עכשיו אם שווה להשקיע עוד קצת בnc ידנית או אוטומטית (ברור שיש הבדל במחיר) או nb ידנית או אוטומטית ? ואם מישהו מכיר/שמע/יודע על אחת כזאת אז אשמח לפרטים

פורסם

נירו, ניראה לי אתה רחוק מאוד מהעולם הזה לפי השאלות שלך אולי כדי שתחקור קצת לפני?

אין מיאטה NC אוטומאט, וגם NB ידנית נסחרת כמו שאמרו לך בין 65-75 לאחת טובה.

קח בחשבון שהרכבים האלו אומנים אמינים אבל אתה תקנה רכב בן 11 והוא לא כזה זול לתחזוקה כמו שחושבים.

אגב אין כרגע אקזלמפרים יותר מידי מעניינים.

ליד ברכבים כאלה אין משמעות הכל שאלה רמת ההחזקה ואם אין לרכב שלדה.

אני ממליץ לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס בלי ידע לעולם כזה, זול זה לא יהיה, ולא התחלנו לדבר על ביטוח.

פורסם
נירו, ניראה לי אתה רחוק מאוד מהעולם הזה לפי השאלות שלך אולי כדי שתחקור קצת לפני?

אין מיאטה NC אוטומאט, וגם NB ידנית נסחרת כמו שאמרו לך בין 65-75 לאחת טובה.

קח בחשבון שהרכבים האלו אומנים אמינים אבל אתה תקנה רכב בן 11 והוא לא כזה זול לתחזוקה כמו שחושבים.

אגב אין כרגע אקזלמפרים יותר מידי מעניינים.

ליד ברכבים כאלה אין משמעות הכל שאלה רמת ההחזקה ואם אין לרכב שלדה.

אני ממליץ לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס בלי ידע לעולם כזה, זול זה לא יהיה, ולא התחלנו לדבר על ביטוח.

תשמע, אתה צודק שהידע שלי בתחום הזה הוא לא כל כך נרחב. אבל עם זאת אם תראה שרשמתי שאני מנסה ללמוד ובלי קשר לרצון למכונית משלך אני חושב שזה גם מאוד עוזר להבין על המכונית כשהיא אצלך ואתה מעורב בכל דבר שקורה איתה. מבחינת ב\התקציב אני יכול לנסות להתגמש ולראות אם זה רלוונטי בכלל כי לא בא לי ישר לוותר מבין ?

לפי מה שהבנתי ממך ומאחרים פה אם אני מבצע בדיקה טובה על ההיסטוריה שלו והטיפולים שעבר ורואה שהוא בסדר היא עדיין מכונית מעולה למרות ה11 שנה שהיא כל הכביש. מה אתה מציע לי לעשות עכשיו ?

פורסם
לבחור שמעלי, החזקת פעם אחד מהרכבים הנ''ל?

אתה נשמע נחרץ.

לפותח השרשור, מה התקציב שלך לקנייה, ומה התקציב ליישור קו?

נהגתי לפני שנתיים-שלוש כמדומני בדגם האחרון של Z3 (לפני שהחליפו אותו לZ4) וזו היתה חוייה משהו לא מהעולם הזה, אבל זה היה רכב של 250,000 ש"ח. אני מניח ש Z3 ישנות יותר לא נופלות בהרבה.

במזדה MX5 אמנם לא נהגתי אבל ראיתי אחת מבפנים מקרוב וגם יצא לי לשוחח עם אנשים שנהגו בה והם לא התלהבו במיוחד, במיוחד לא אחרי שנסעו גם ברכבים גרמנים.

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם

הדעה שלך, בגדול, רצופת סטריאוטיפים ונובעת מאמונה, התרשמות מאקזמפלר בודד אשר כנראה שמור ו/או משופר במידה החורגת מסטנדרט ואפס התרשמות מהמתחרה. אכן, ייעוץ מבוסס לתפארת (NOT).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נהגתי לפני שנתיים-שלוש כמדומני בדגם האחרון של Z3 (לפני שהחליפו אותו לZ4) וזו היתה חוייה משהו לא מהעולם הזה, אבל זה היה רכב של 250,000 ש"ח. אני מניח ש Z3 ישנות יותר לא נופלות בהרבה.

Z3 של 250K? מעניין.

אם ככה, כמה שווה z4 חדשה? איפשהו בין המון למלאנתלפים?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

שאלה חשובה.. בן כמה אתה?

כשאתה אומר למתוח את התקציב, עד כמה אתה מוכן למתוח?

מיאטות טובות ושמורות ימכרו מעל המחירון, כל מה שנמכר מתחת למחירון יש סיבה לכך.

הביטוח מאד יקר, במיוחד אם אתה נהג צעיר.

הייתי ממליץ לך ללכת על מיאטה, כל רכב שתקנה יצטרך יישור קו קטן כלשהו.

בהצלחה.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

אם מעולם לא נהגת או היית בעלים של מיאטה, וחווית נהיגה קצרה בz איך אתה זורק פה הצהרות באוויר אני לא מבין. אנשים בטעות עוד יקשיבו לך.

לפותח השרשור, מצטער על התגובה הישירה שלי אבל היא לטובתך, ממליץ לך לחפש מיאטה שמורה מהשנתונים 2003-2005.

יש אחת שמורה מאוד שלא מופיעה בלוחות ב70 אלף מבחור פדנט.

פורסם (נערך)
שאלה חשובה.. בן כמה אתה?

כשאתה אומר למתוח את התקציב, עד כמה אתה מוכן למתוח?

מיאטות טובות ושמורות ימכרו מעל המחירון, כל מה שנמכר מתחת למחירון יש סיבה לכך.

הביטוח מאד יקר, במיוחד אם אתה נהג צעיר.

הייתי ממליץ לך ללכת על מיאטה, כל רכב שתקנה יצטרך יישור קו קטן כלשהו.

בהצלחה.

כן אני נחשב נהג צעיר כמה בערך הביטוח יעלה יש לך מושג ?

המחירון של המיאטה מ2003-2005 זה 42K-52K ובין השנים 2006-2008 זה 68,700-91,600

נראה לך שמכוניות שעברו כבר ידיים יעלו בכל זאת מעל המחירון ? אני אכוון יותר לשנים המוקדמות אני חושב..

דרך אגב חוץ משינוי הצורה ולפי מה שהבנתי עשו שינוי קטן במנוע (אולי אני טועה) מה הסיבה של קפיצת המחיר הגדולה בין 2005-2006 ?

אני מבין שיש לך גם mx5 לפי החתימה ? איזו שנה ? ומה החוויות שלך ממנה בקשר לתחזוקה והנושא הכלכלי (בעיות שצצות וכ'ו ?)

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Niro18
פורסם

אני משלם חובה וג 2700 אבל אני מעל גיל 24 ביטוח עם מקיף לצעיר יהיה יקר אזור ה8.

לגהי מחירון אין קשר למחירון של מיאטות למחיר שהם נמכרות בפועל. כל מיאטה טובה נמכאת באזור ה20 מעל.

לא תמצא nb טובה בפחות מ70.

פורסם
אני משלם חובה וג 2700 אבל אני מעל גיל 24 ביטוח עם מקיף לצעיר יהיה יקר אזור ה8.

לגהי מחירון אין קשר למחירון של מיאטות למחיר שהם נמכרות בפועל. כל מיאטה טובה נמכאת באזור ה20 מעל.

לא תמצא nb טובה בפחות מ70.

אני מבין, ואם אני מוצא בפחות זה צריך להדליק לי איזה נורה אדומה ? מה לבדוק אצל מיאטות כשאני הולך לבדוק אותן לפני שליחה למכון ? ואיפה כדאי לשים אותן לבדיקה ? לפי התגובות אני מבין שלמרות המחיר שווה לקנות אותן הן מבחינת האמינות והן מבחינת הנאה. חיפשתי כבר שבוע מיאטות ואני בקושי מוצא כאלה שנראות לי שמורות מספיק ולא כאלה שקרעו להן את הצורה, עצות לאיפה כדאי לחפש עם סבירות שבאמת אמצא משהו ?

בנוסף אשמח אם אתה ספציפית (shandor) תסתכל בהודעות הפרטיות שלך ביקשתי שם שתשלח לי את הפרטים של הבחור שאמרת שמוכר, שאתה יודע שהיא שמורה יפה ולא יקרה יותר מידי..

תודה רבה

פורסם

אתה נשמע כמו בחור צעיר, שאינו מהתחום, ולכן אמליץ לך מה שהיו אמורים להמליץ לך לפני כמה וכמה הודעות:

רד מזה לבינתיים, שים על HOLD ותחזור לזה בעתיד.

תרכוש רכב דינאמי שתוכל להכיר את עולם הנהיגה דרכו, נניח 206XS. יהיה זול בכמה עשרות אלפי שקלים, יחסוך עוד כמה אלפי שקלים באחזקה שוטפת, ואני לא נכנס אפילו לעניינים של טעויות של נהג צעיר (תתקן אותי אם אני טועה, אבל אתה נשמע כזה) שיהיו הרבה פחות כואבות על רכב שכזה.

הוא יהיה פחות כיפי מהמיאטה, אין ספק, אבל מבחינת יחס כיף לשקל, כשמשקללים 'יכולת' של הנוהג בו (שוב, בהנחה שאתה צעיר, אולי אני טועה), אני מאמין שהוא מנצח.

(יש כמובן עוד מלא אקזמפלרים אפשריים, סתם זרקתי לאויר אחד)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...