Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חדש לאחר שרכבי הלך לעולמו שבוע שעבר בגלל נהג שנכנס בי.

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב 25K.

מצאתי רכב טיפה מעל התקציב, וזה הרכב שבכותרת.

אשמח לשמוע כל דבר לגבי הרכב הנ"ל כיוון שאיני מכיר אותו:

יתרונות, חסרונות, נקודות חולשה, עלויות חלפים, צריכת דלק אמיתית ובעיקר עד כמה הוא מהנה לנהיגה.

עפ"י בירורים שעשיתי באינטרנט, בניגוד לדגמי ה-1.6 מנועי בוקסר, המנוע הזה הוא רוחבי ולתיבת ההילוכים יש 5 הילוכים קדמיים (האם לא מעט מידי?)

צרכיי בעיקר נסיעה לעבודה (15 קמ' ל-2 הכיוונים) ובסופש נסיעות בחלקו הדרומי של מישור החוף.

נ.ב: רכבי הקודם היה בדיוק אותו הרכב רק עם מנוע 1.6 ותיבה אוטומטית, עד כמה יורגשו ההבדלים? (חוץ ממשחקי הקלאץ' וההילוכים? :-P)

under construction...

פורסם

עפ"י בירורים שעשיתי באינטרנט, בניגוד לדגמי ה-1.6 מנועי בוקסר, המנוע הזה הוא רוחבי ולתיבת ההילוכים יש 5 הילוכים קדמיים (האם לא מעט מידי?)

איפה בדיוק עשית ברורים?

:turn-l:
פורסם

אפילו בדגם 2005, המנוע הוא בוקסר אורכי.

לצערי אשתי לא נוהגת על ידני, ולכן אני מחפש עבורה כזה, אבל אוטומט.

אם אהבת את ה-1600 האוטומטי, אז 2000 ידני יהיה שדרוג בכל הבחינות, כולל צריכת דלק.

פורסם

אם אתה מתעניין ברכב לעצמך, אולי תוכל לענות על מספר שאלות שעלו לי.

מה בדבר עלויות אחזקה?

האם התיבה הידנית וההנעה לכל הגלגלים לא דורשים טיפול מיוחד או חלקים מיוחדים?

האם יש 'מחלות' מסויימות לרכב?

דגשים מיוחדים לבדיקה?

under construction...

פורסם

הדגם נחשב אמין ביותר ולכן האחזקה לא צפוייה להיות יקרה.

תיבת הילוכים ידנית אמינה יותר מאוטומטית. מכלול ההנעה ל-4 גלגלים של הסובארו לא סובל מבעיות אמינות.

אין לי דגשים מיוחדים לבדיקה. כמו בכל דגם, התרחק רכב מוזנח. ודא בסטוריית טיפולים, כולל החלפת רצועת טיימינג בזמן ובאופן מלא (מותחנים, מש' מיים וכו').

פורסם

חפש רכב שמור ושטופל בזמן ואין בעיות אמינות מיוחדות.

מבחינת טיפולים המחירים מאוד דומים ל1.6 האוטו' למעט פעם בכמה אלפי קילומטרים (לא זוכר כמה) החלפת שמן בדפירנצאל בגלל ההנעה הכפולה (שלא קיים ב1.6 האוטו'). שאר הדברים דומים מאוד וזהים ל1.6

גילוי נאות, אני מתנייד ב1.6 אוטו' וחיפשתי 2 ליטר עד שירדה מהפרק פשוט כי לא מצאתי אקזמפלר טוב מספיק להחליף את הסובארו שלנו.

• תוכן חדש...