Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, מנוע 1.2 tsi ותיבה dsg בעיתי בכל הואגים? (פולו? פאביה?) אני מתכוון מה שנכנס בתקציב ובערך שווה לאיביזה...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

טוב אחרי קריאה מרובה פה בפורום על כל ה TSI-ים הבנתי שאני יורד מזה לחלוטין וכנל רכב משפחתי קטן (כמו ריו 5 דל).

החלטתי ללכת לכיוון של הקטוגריה של הפיקנטו (בערך) אבל כמובן באוטומט.

הסתכלתי על סוויפט/מיקרה/קורסה/i20/ ועוד כמה שאני לא זוכר...

בסופו של דבר מה מומלץ?

מזכיר שהכי חשוב לי אמינות וטיפולים זולים (סטודנט), צריכה טובה ועם זאת שיהיה קצת כוח למנוע.

לדוגמא הסתכלתי על המיקרה, יש לה 80 כ"ס ומומנט של 11/4000, כשלפינקטו העגלה שלי יש 9.7/3500, אני מבין שיש עוד דברים שמשפיעים על ההתנהגות והכוח של הרכב אבל מבחינת נתונים יבשים..

אשמח שתעזרו לי לקבל החלטה, כי כמו שאני מכיר את עצמי אני אתייאש מכל החיפושים ואשאר בסוף עם הפיקנטו...

תודה!

פורסם (נערך)

היי,

למרות שלצערי לא הייתה פה היענות לגבי ההתייעצות, רציתי לנסות שוב, הפעם ממוקד בסוזוקי סוויפט 2012.

הבנתי שהרכב אמין ללא ספק וגם צריכת דלק טובה מאוד.

מישהו יכול לתת לי קצת יותר מידע?

לדוגמה לגבי הגיר (4 הילוכים) איך הוא?

אילו דברים לשים לב כשאני מחפש סוויפט?

והאם מישהו יודע מה ההבדל בין דגם GLX לבין GLX-I?

שוב תודה רבה!

(אגב אשמח אם אחד המנהלים יוכל להחליף את הכותבת מאחר ירדתי מעניין האיביזה)

עריכה אחרונה על ידי alex_Mol
פורסם

מדוע אתה מפחד כל כך מTsi/Dsg?

בבעלותי איביזה 1.2 2011 ואין שום בעיות, הכל פועל תקין. והגיר יחד עם המנוע? תענוג, פועל כל כך טוב שאתה לא מבחין בהעברות ההילוכים והמנוע גמיש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא להחליף לפיקנטו אוטומטית? הידנית שלך היא עם מנוע 1.0, זה באמת עגלה מתה. גם הגיר הידני שם זבל ולא מחולק טוב לכח של המנוע. האוטומטית היא 1.25 ונוסעת סביר לגמרי. לא מטוס אבל שיפור משמעותי.

או שאתה צריך רכב גדול יותר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

iAmital, מאחל לך רק תקינות ועד 120 לאיביזה ששלך, אבל על כל אחד כמוך ראיתי שיש עוד מלא עם אותן הבעיות (ולא רק באיביזה).

לגבי פיקנטו אוטומטת, יש לכמה חברים שלי והיא לא כזאת חסכונית לצערי. ולפי מה שראיתי הסוויפט בערך אותו מחיר כמו אוטומט רק עם מנוע יותר טוב,חזק וחסכוני. צודק? טועה? אשמח לתגובות...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע כי אני לא מכיר את צריכת הדלק בסוויפט, אבל כרכב השכרה הפיקנטו הידנית עשתה בנהיגה מאומצת 1:9, והאוטומטית 1.25 עשתה באותו סגנון נהיגה לחוץ 1:11 בערך, ככה שנפח המנוע משפיע לטובה. אני חושב שיש בפורום כתבה על הפיקנטו האוטומטית, רשמו שם צריכה אמיתית בנהיגה רגועה.

פורסם

לפי כל מיני מקורות הבנתי שהסוויפט יותר טובה מהפיקנטו בצריכה, גם קצת הגיוני כי המנוע יותר חזק גם.

פורסם
iAmital, מאחל לך רק תקינות ועד 120 לאיביזה ששלך, אבל על כל אחד כמוך ראיתי שיש עוד מלא עם אותן הבעיות (ולא רק באיביזה).

לגבי פיקנטו אוטומטת, יש לכמה חברים שלי והיא לא כזאת חסכונית לצערי. ולפי מה שראיתי הסוויפט בערך אותו מחיר כמו אוטומט רק עם מנוע יותר טוב,חזק וחסכוני. צודק? טועה? אשמח לתגובות...

אילו בעיות? אני אשמח שתפרט, משום שקונצרן שלם עושה שימוש במנועים והגירים הללו, ולא נראה לי שהיה מחזיק מעמד עם אמינות כזו.

פורסם

אני מצאתי פה מלא פוסטים של אנשים עם בעיות גם במצמדים של ה dsg וגם בבעיה של השרשרת תזמון והמותחן במנועי ה tsi (במיוחד 1.2). אם לא נתקלת באחד מהם ממליץ להריץ חיפוש ואולי למנוע תקלות בעתיד (טפו טפו טפו ;) )

פורסם

יכול לתת חוות דעת על מיקרה ידנית - מאוד חסכונית ונותנת תמורה טובה לכסף, אבל היא לא הרבה יותר "אוטו" מהפיקנטו. האוטומטית (רציפה) אמורה להיות חסכונית לא פחות, אבל היא כבר ממש עגלה. +1 לפיקנטו אוטומטית. אבל הכי טוב יהיה אם בת הזוג שלך תתרגל לידני.

מTSI+DSG הייתי נמנע, ברור שרוב המכוניות האלה נוסעות טוב ללא שום תקלה, אבל גם 0.5% של מנועים וגירים שמתפרקים זה המון!

פורסם

כן גם לחבר שלי יש מיקרה ידנית והוא מבסוט אבל המטרה באמת להיפטר מהידני. המנוע של הסוויפט למי מה שראיתי הכי חזק מבין האוטומטיות פיקנטו/מיקרה/סוויפט

פורסם
אני מצאתי פה מלא פוסטים של אנשים עם בעיות גם במצמדים של ה dsg וגם בבעיה של השרשרת תזמון והמותחן במנועי ה tsi (במיוחד 1.2). אם לא נתקלת באחד מהם ממליץ להריץ חיפוש ואולי למנוע תקלות בעתיד (טפו טפו טפו ;) )

אצל רוב הרכבים החלקים הללו הוחלפו ללא עלות כלל ואין בעיה עם זה יותר.

פורסם

נכון iAmital, אצל חלק מהרכבים הוחלפו ואני באמת מקווה שאין יותר בעיות, אך אני אישיתי קראתי פה בפורום על מס' רכבים שהיו צריכים החלפת מנוע! בכל אופן מעריך את ההתמדה והאמונה שלך ברכבים אלו, אך אני סטודנט ורוצה רכב שיתן לי שקט, רק טיפולים וזהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם המחיר של הסויפט והפיקנטו הידנית זהה, אתה יכול לבדוק מי מציעה את החבילה הכי טובה מבחינת נוחות ואבזור ולפי זה לקנות. לפי היגיון הסוויפט תהיה נוחה יותר מאחר והיא גדולה יותר.

בכל אופן לא הייתי מנסה איביזה עם DSG7, ולו רק בגלל הילת ה"מכוניות חד פעמיות" שיש לVAG בשנים האחרונות והיבואן הלא סימפטי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...