ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 695 צפיות
שלום. מתלבט בינהם ורוצה להתמקד יותר... אמינות וחסכונית אלו הדגשים. לא משתלולל ולא זורק תחת (בדרך כלל). אני חושב על הקורולה והאלמרה בעיקר. המאזדות פחות חסכוניות. השאלה היא האם להכניס את סיוויק והאימפרזה גם לחשבון. התוואי הוא צפת והצפון עם כל עליותה וירידותה. זוג מבוגרים ושלשה ילדים בברכה
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם חזרתי מקודם מ switch וקיבלתי תוצאות בדיקה של יונדאי 2010 פרימיום. קראתי קצת את הפורום והבנתי מכל מיני מקומות שיש כמה דברים בטופס הזה שהם בגדר כסט״ח אבל שאר הדברים אני לא יודע. Switch מתחייבים שהרכב לא עבר תאונה, ונותנים גם אחריות של חצי שנה על מנוע וגיר. חוץ משפשוף בטמבון האחורי שנראה גם שהחליפו אותו מתישהו - הרכב נראה יחסית די שמור. הנה הטופס - תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת adamben, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 537 צפיות
שלום לכולם, הפכנו למשפחה גדולה יותר עד עכשיו הייתי מצליח להסתדר עם ילד אחד ביונדאי גטס, אבל עכשיו בא לעולם ילד נוסף והגיע הזמן להחליף רכב לרכב מרווח יותר... אין לי ממש מושג לאיזה רכב, אני מחפש רכב מרווח ושיהיה חסכוני בדלק כי אני נוסע 70 ק"מ ביום בממוצע... בנוסף אם אמכור את הרכב שלי אקבל עליו אולי 17 אלף... במקרה הטוב יש לי להוסיף 20 אלף... תודה על העזרה,
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתכנן לקנות רכב בחודשים הקרובים וכבר כמה זמן שאני מחפש את הרכב המתאים. מצמצום האפשרויות הגעתי לשני הרכבים בכותרת ואשמח לדעת את ההמלצות שלכם. השיקולים שלי הם: * רכב זול (הספארק עולה באיזור ה35-40 והאיביזהת 2010 ידני עולה באיזור ה40-50) * צריכה נמוכה (לפי ממוצע אתרים הסאפרק צורך בערך 15-16, הסיאט בערך 13-14 * אמינות (בזה אני לא מספיק מבין. מה מהם יותר יציב והאם חלקי חילוף יקרים יותר לאחד מהם?) * בטיחות (לפי מה שידוע לי השברולט כמו כל הופר מיני היא לא ממש בטיחותית.. איפה האיביזה לעומתה?) - בשורה התחתונה נראה שאני כן רוצה לבחור בשברולט כי הפאן הכספי פה מאוד משמעותי. אני עתיד להיות סטודנט אני מעוניין לסיים את כל התשלום על הרכב עוד לפני תחילת…
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 512 צפיות
שלום , אני מחפש רכב שישרת אותי ביומיום להגיע לעבודה, שנת 2007 ומעלה , ידני, חסכוני בדלק. אשמח להמלצות שלכם.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת nir9871, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני מעוניין לקנות רכב התקציב באזור ה60-70 אלף ש״ח. רק אוטומט. אשמח לקבל המלצות. תודה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
שלום חברים .. אני קצת חלש בכל עניין המכוניות, לא כ"כ מבין בזה .. אני חייל משוחרר ומחפש רכב ראשון עמיד(עדיף אוטומט) לנסיעות יומיות, לא זולל דלק ואמין . התקציב שלי הוא עד15000 ₪ . בעיקרון אני מתלבט בין שלושה רכבים : סיאט איביזה 1.4 אוטומט 75 כ"ס (2003-2007) פולו פולקסווגן 1.4 אוטומט 75 כ"ס (2000-2002) פיג'ו 206 5 דלתות שנתון 2000-2004 בערך... כל הרכבים אני מחפש עם סאנרוף .. אשמח לדעת על מה מביניהם אתם הכי ממליצים תודה רבה על העזרה !
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני כבר זמן רב מתלבט בין קניה של חדש בתשלומים ללא מקדמה לקניה של יד שניה. ההתלבטות היא בין איביזה חדשה מהניילונים כשהתשלומים הם 900 שקלים בחודש על הרכב.. יד שניה יהיה רכב ישן כנראה כי מה שחשוב לי כרגע זה ההוצאות החודשיות.. אין לי כסף לקנות רכב יקר במכה ומה שחשוב לי בעיקר זה לשרוד את החודש ושהעניין לא יחנוק אותי יותר מדי. גם אני לא מתכוון לנסוע יותר מדי גג 12000 בשנה לא יותר מזה. מה אתם ממליצים שאני אעשה?
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 552 צפיות
שלום, אני בת 26, ומחפשת רכב קטן יחסית וחסכוני בדלק שישמש אותי לנסיעות עירוניות אבל גם יסחב נסיעות מחוץ לעיר כשצריך. יש לי מגבלת תקציב של עד 20,000 ש"ח, עדיפות לאוטומט אבל לא חובה. אני ממש חסרת ידע בסיסי כי זה רכב ראשון, אז אשמח לדעתכם אילו דגמי רכבים מומלצים (עד יד 2) אני יכולה למצוא בקטגוריה עם קילומטרז' סביר ובלי הרבה ביקורים במוסך. תודה רבה ליטל.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום ליושבי פורום מכובדים. לאחרנוה חשבתי אני וחבר לרכוש אודי TT כרכב סופ"שים במשמורת משותפת ללא מזונות. השאלה איך הרכב משנתונים הנ"ל בימנו. איך הגיר? אנחנו מעדיפים ידנית. מה האמינות של מערכת האלדקס שלו? אני מבין שמנוע 1.8 טורבו הוכח כדי אמין ולא צריכות להיות בעיות, למרות שאי שם לפני 15 שנה הלך לאחי טורבו במנוע הזה של 180 כ"ס. איך הפלסטיקה מזדקנת? איזה עוד נקודות טורפה יש לרכב ועל מה לשים לב? תודה
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
מצאתי רכב שנראה לי נחמד, פיג'ו 206xs 110 כוחות סוס ידנית, יד רביעית עם 160K קילומטר. האוטו מטופל במוסך גבע ועושה רושם ששמור מבעלים איכותיים. העניין הוא שהרכב עבר טסט השבוע ולכן חשבתי אולי אפשר לוותר על הבדיקה שלפני הקנייה. אם זה קריטי ובלתי נמנע, איפה הייתם ממליצים לעשות בתל אביב?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 תגובות
- 807 צפיות
אשמח לשמוע התרשמות שלכם מבין 3 הדגמים הבאים עד 80K. הרכב יהיה רתום ל-4 כיסאות לילדים. רוב הסיעה היא עירונית כ70% אחוז מהזמן. מאזדה 5 פיג'ו 5008 מיצובישי אאוטלנדר.
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 684 צפיות
שלום, אני מחפש רכב עד 16000 שקל. איזה סוג רכב אתם ממליצים בתקציב הנ"ל? עדיפות לרכב ידני השימושים הם נסיעות ללימודים ועבודה בחיפה (למי שמכיר הרבה עליות אז צריך שיעמוד בזה בצורה טובה..) תודה מראש!
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, תראו אני בן 22 , מחפש לקנות אוטו ראשון שישמש לנסיעות לעבודה, לימודים ונסיעות בתוך העיר . אז ככה אני מחפש אוטו שיהיה בין 5-10K כי אין לי צורך במשהו יותר טוב , אני מחפש אוטו שיהיה חסכוני ולא יחנוק אותי מבחינת דלק . אוטו אמין יחסית למחירים האלה ושהחלקים לא יהיו בשמיים ( כמו פולקסוואגן ) . עשיתי בדיקה על פיאט פונטו ספייס ומצאתי את הדגם Dynamic 16v והוא דורש 10K שקל . עכשיו האוטו עשה 132K ק"מ , האוטו שמור מבפנים רואים שהשקיעו ( יש תמונות ) . האם האוטו שווה בדיקה זה כיוון טוב ? מקווה לתשובה על שתי השאלות גם על אוטו שאתם ממליצים וגם על מה שמצאתי , תודה מראש , עומר .
-
- 1 תגובות
- 502 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב ראשון. הדרישות הן שהרכב יהיה חסכוני וידני בעיקר. כמובן שיראה טוב כמה שניתן בתקציב הנ"ל. עד עכשיו חשבתי עם אופל קורסה מהשנים 2011-2012 תודה מראש
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 643 צפיות
פיאט פונטו HGT אוטומט יש דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לקחתי יאריס 2002 לבדיקה, אחרי שראיתי שהוא נוסע חלק וללא דפיקות בולטות, ושבעל הרכב היחיד הבטיח שלא עשה תאונה. זה מה שכתוב: רעש מערכת תזמון, רשים ונקישות פנימיים, תושבת מצנן פגומה, מסגרת מצנן לסדר. שילדת מרכב- ליקוים עם משמעות נמוכה. לחיצות בקורה אורכית תיקון פגיעה כנף אחורית פגיעה פח דופן אחורית פגיעה פח חזית, פגיעה בקורת רוחב קרע גשר מצנן, הוחלפו חלקי מרכב. הוא לקח את הרכב למוסך שיסדר את המסגרת מצנן וסביבה. המוסכניק סידר אבל טוען שאין משמעות לתקלות, ונבעו מכניסה במדרכה, נשמע הגיוני? מה ההשלכה של הפגיעות האלה מבחינת בטיחות הרכב? אם לא נורא, אז בכמה אחוז לדעתכם ירד הערך? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת noogie, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. מנסה להחליט מה כדי מבין השניים ממחקר שעשיתי כולל כאן בפורום, שנינן אמינות נוחות חזקות ומפנקות. אני מבין שמבחינת שוק המאזדה טובה יותר, אך במקום הו אני קונה מתחייבים לאחר 3 שנים לקנות ממני חזרה באותו אחוז הנחה ממחירון. האם יש משהו לגבי המונדאו שאני מפספס? אני די נעול על מאזדה אודה לטיפים תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מבקש המלצות על מכוני בדיקות רכב באזור הוד השרון. תודה
הודעה אחרונה מאת Big Guy, -
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, עלה לי צורך לקנות רכב חדש, רכב חדש מהחברה ירד מהפרק, ככה שחשבתי על תקציב של 60-70 k/ אופי הנסיעה שלי הוא כזה 150 קילומטר ביום ולפעמים טיולים לסידורים חתונות וכאלה, אני גר בבקעת הירדן ועובד בלוד אז ככה שעליות יש לי בנסיעה אז צריך רכב חזק, כל השאר נסיעה מישורית לגמרי יוצא נסיעה 90 בין עירוני ו10 עירוני. עכשיו לבחירת הרכב. דרוש רכב חזק! אני היום נוסע על פאסאט tdi 130 אני מחפש רכב שיעמוד איתו או לא יפול ממנו בהרבה. חיסכון! הרבה דלק בחודש כפי שאתם יודעים, אז חיסכון חשוב מאוד. אמינות ואורך חיי מנוע. איבזור, אני לא מוכן להתפשר על רכב בלי בקרת שיוט, זה המינימום שלי הסף. עכשיו למכוניות, ראיתי שנכנסות לי בתקציב איביזה 1.2 tsi לאון 1.2 tsi ו1.8tsi ואוקטבי…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 40 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שוקל ברצינות לקנות קיה ריו חדשה. השאלה שלי היא, מה ההבדלים בין שני הדגמים? אני יודע שיש הבדל במנוע (1.2 מול 1.4) עד כמה ההבדל הזה משמעותי מבחינת צריכת הדלק והביצועים? איזה מנוע נחשב לאמין יותר? יש הבדל בגיר (5 מול 6 הילוכים), האם יש הבדלים בגיר מבחינת אמינות? לכאורה, אני נוטה לכיוון הגיר עם ה-6 הילוכים, יש לגיר הזה חסרונות כלשהם? האם יש הבדלים משמעותים נוספים? אני נוסע כ-40,000 ק"מ בשנה (לא מעוניין ברכב דיזל), 80% מהנסיעות בכבישים בין עירוניים. תודה, מקס
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אשמח לקבל את חוות דעת החברים על 2 המכוניות הללו. אני מחפש רכב יד 2 שנתון 2013-2014 (באוריס מ 2013 זה הצורה החדשה) מה הייתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, וזה מול זה? מבחינת עלויות, אמינות הרכב, אחזקה וטיפולים, צריכת דלק, ביצועי מנוע, נסיעה נוחה ושקטה, הנדסת אנוש, איכות האבזור ועוד. נסעתי נסיעה קצרה על האוריס וזה הרגיש לי שהבולמים/קפיצים/ קצת נוקשים יחסית לקורולה ישנה (2002) שהיתה לי, האם זה הגיוני? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 668 צפיות
שלום! אנו מעוניינים לרכוש רכב ראשון. מיועד בעיקר לנסיעות מהישוב לעבודה ולעיר, נסיעות של כחצי שעה- שעה לכל כיוון. אם הרכב אמין, לא מפריע לנו שיהיה מבוגר... דרישות וצרכים: בינוני בגודלו (לא משפחתי, אבל עם בגאז' לעגלה בנוחות) חסכוני בדלק (ידני זו בהחלט אופציה) אמין ועם מעט תקלות בטיחותי ויושב יציב על הכביש אנו גמישים עם המחיר, היינו מעדיפים לא להוציא יותר מ- 30 אלף ש"ח אך נעשה זאת אם נשתכנע שזה שווה את זה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב לחברי/ות הפורום, אני פונה לחברי/ות הפורום במטרה לייעוץ לרכישת רכב חדש מקטגוריית מיני ואשמח לקבל הכוונה מקצועית בהקדם מחברי/ות הפורום המבינים/ות עניין יותר ממני בתחום המוטוריקה. אני מעוניין לרכוש רכב חדש (יד ראשונה) מסוכנות יבואן ואני מביע התעניינות בשלושה רכבים והם: 1. רכבים בהם אני מביע התעניינות: Kia Picanto, Model 2015 - לחץ/י: http://kia-israel.co.il/motors/picanto/ - נהגתי על הרכב. Kia Picanto Sport, Model 2015 - לחץ/י: http://kia-israel.co.il/motors/picanto/ - לא נהגתי על הרכב Hyundai i10, Model 2015 - לחץ/י: http://www.hyundaimotors.co.il/models/i10/ - נהגתי על הרכב. 2. תקציב רכישה: תקציב מקסימאלי: 80,0…
הודעה אחרונה מאת ofri1, -
-
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב היום אני אמור לקנות רכב פולסווגן פולו 2001 אוטומטית שעברה 115 אלף ק"מ יד רביעית כמה ספקות לגבי העניין : 1. השם של הבחור שאני עובד איתו הוא לא אותו השם של הבחור על הרשיון 2. לאחר בדיקה ראיתי שהרכב אכן במצב מדהים, הוחלף טיימינג צמיגים ואין עבר פלילי, אך בכל זאת עולות לי כל מני שאלות האם באמת הגיוני ה ק"מ הנמוך ? יש עוד בדיקות שעליי לעשות? או שמדובר אכן במציאה ולא לחשוב פעמים ולקנות כמו כן אני קצת לחוץ לגבי העניין כי מדובר ברכב ראשון שלי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אחריי הרבה לבטים החלטתי ללכת על רכב חדש מהחברה. התקציב שלי הוא 65K. אופי הנסיעות הן בעיקר לימודים-עבודה-בית, אך לא מן הנמנע שתהיינה גם נסיעות בין עירוניות ארוכות [כ-200 ק"מ] אחת לחודש לכל הפחות. לאחר הרבה לבטים, צמצמתי את האפשרויות ל-2 רכבים: פיג'ו 108 וניסאן מיקרה. יש לציין שאני מחפש רכב ידני בלבד. מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי כל אחת מהן? לתת המלצה מה עדיף מבין ה-2? כי אני פשוט לא יודע במה לבחור.. נ.ב. אם מישהו חושב שפספסתי רכב כלשהו שיש לקחת בחשבון אני מאוד אשמח לשמוע על כך גם! תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 972 צפיות
מעוניין לייבא אודי A6 אולרוד (משומש). 2013. אין בארץ, לא יובא. מחיר ללא מע"מ 27,000 אירו. מה מחיר עלות סופית בארץ ? האם אפשר לקנות בגרמניה, לנסוע ליוון ומשם במעבורת ? איך מחושבת ההובלה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברשותי מגאן 2008 3.5 שנים. יש לי את הדגם המשודרג ולא זה הנפוץ מליסינג. הוא יד 2 מבעלות פרטית. בגדול, מרוצה ממנו, נוח, מרווח ובטיחותי, אבל הוא מתחיל "לחרוק" ולא בא לי להשקיע אלפים אלא להשתדרג. מחפשת משהו בסגנון הנ"ל- בו אפשר להתקין 2 כיסאות בטיחות מאחורה ועדיין יישאר מקום לנוסע 3. חשובה לי מאוד הבטיחות של הרכב, ובסדר יורד מקום ספסל אחורי , צריכת דלק ונוחות (בעיקר מתייחס לנוחות המושבים ופחות לפינוקים) בגאג גדול זה גם אחלה... יוצא לי לנסוע הרבה בקיה סיד חדשה, שהבנתי שמקבילה ליונדאי ן30 הפופולארית ואני חייבת להודות שחווית הנהיגה לא ככ נוחה, מה שקצת "מוריד" לי מהרכב הזה. במחירון יצחק לוי נותן לי 31.000 הרכב דורש עבודת פחחות הוא די חבוט (ברמת שריטות בכניסה ויציא…
הודעה אחרונה מאת מ.ש., -
-
לאחר השבתת הרכב של אימי, גולף 2003 TDI, אני בחיפושים אחר מחליפה ראויה. האוטו היה יד 2 עם 260,000 ק''מ כאשר מתוכם 190,000 ק''מ נעשו על ידי אימי. ללא תיקונים מיוחדים למעט החלפת טרמוסטט, החלפת רדיאטור פנימי ומחשב רכב. זהו, אמינה ממש. גם כעבור 260,000 ק''מ האוטו עדיין הרגיש מוצק. לא היינו מחליפים אותו אלמלא ההשבתה. במחירון יצחק לוי שוייה עומד על 20 אש''ח, לדעתי, תמורה גבוהה למחיר המחירון. סה''כ מכונית מצויינת. בכל מקרה.. עכשיו אני מחפש אוטו שיענה על מספר דרישות. הדרישות הן: 1. דיזל 2. נוחות\יציבות. אימי נוסעת בקו אילת מרכז בממוצא כל חודש 3. עדיפות לאוטומט, אך בלא נמצא נתפשר על גיר ידני 4. אמינות המועמדות שהעלתי על דעתי הן - פלואנס (לא התחבר…
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, האם בשנתון הזה רנו נחשבות יותר אמינות? הרכב מאוד נוח והשאלה אם הוא לא מבלה הרבה במוסכים... לגבי ירידת הערך, האם בהכרח השווי של ה2009 זה פחות או יותר הערך שיהיה ה2012 עוד שלוש שנים? תודה
הודעה אחרונה מאת save,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 961 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- מיץ פטל
- shaymolcho
- falou
- matan_mil
- omerkot
- menir1
- חוםואבק
- gpro
- G. P. Magnus
- yohai71
- ALX