Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi אודי TT משנתונים 2000-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרמיאל...בא לא ניסחף, סביר להניח שמדובר באיזה כפר קטן ליד כרמיאל.:o

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל היי, זה הכיף שלך וזה החיים שלך, בהצלחה במציאת TT קופה, קוואטרו, ידנית ובמצב טוב.

באותה נשימה גם אפשר לחפש אישה שלא בוכה, מקטרת או מתלוננת :tongue:

החשיבה שלי היא שמדובר ברכב נדיר ומותג יקר - אם היה מדובר ברכב עכשווי ולא משהו ישן הייתי אומר לך להשכיר אחת ולראות אם בכלל זה מה שאתה רוצה להחזיק.

מחשבה שניה תהיה לקחת טיול נהיגה באירופה על רכב סגנון פורשה, פרארי, מזארטי וכך הלאה - להנות ולחזור לחיים השפויים ולהבין באמת שסיאט לאון יכולה לספק לך את אותו התענוג מהנהיגה רק ללא הפוזה. (לא שחסר גם לסיאט לאון פוזה אבל מסכים - היא לא בר רפאלי אפילו לא בר פאלי).

אין אפשרות ללכת על משהו לא פחות סקסי כמו BMW 335 קצת פחות ישנה? והרבה פחות נדירה עם הרבה חולי הגה כאן שהחזיקו אחת כזו ויש להם נסיון גם כיצד לתחזק אחת כזו נכונה?

אלפא 159 או בררה 3.2 ליטר? גם שם יש 4*4, גם שם יש סלון עור שגורם להזלת ריר וגם שם יש המווון סקס אפיל - וגם שם למען האמת לא חסרות צרות אבל אני בטוח שזה עדיין רכב פחות נדיר בהרבה מאשר רודסטר עם מנוע של פאסאט שבקושי נמכרה כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבל לקנות קבריולה, יותר כבדה, פחות קשיחה ואין קוואטרו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חבל לקנות קבריולה, יותר כבדה, פחות קשיחה ואין קוואטרו.

חשבתי שזה הכיוון שלו, לא יודע למה.

בכל מקרה, אני אשמח לבדוק עם חבר שלי אם יש לו את הקבלות עדיין מהTT, מכר אותה לאחר קשיים רבים לפני כמה חודשים.

אמליץ שוב - אם הממון לא בכיסך בשפע, תתרחק כמו מאש.

• תוכן חדש...