Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

חזרתי מקודם מ switch וקיבלתי תוצאות בדיקה של יונדאי 2010 פרימיום.

קראתי קצת את הפורום והבנתי מכל מיני מקומות שיש כמה דברים בטופס הזה שהם בגדר כסט״ח אבל שאר הדברים אני לא יודע. Switch מתחייבים שהרכב לא עבר תאונה, ונותנים גם אחריות של חצי שנה על מנוע וגיר.

חוץ משפשוף בטמבון האחורי שנראה גם שהחליפו אותו מתישהו - הרכב נראה יחסית די שמור.

הנה הטופס - תודה רבה!

switch-hyundai.jpg

עריכה אחרונה על ידי adamben

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

אני כבר לא יכול לערוך את הפוסט המקורי אז אוסיף את הפרטים לפה:

הרכב הינו יונדאי i20 2010 premium

ק״מ 100,100

יד 2 - כולן פרטיות

מחירון: 63,300 ש״ח (לוי יצחק) - 59,400 ש״ח (יד 2)

מחיר מבוקש: 52000 ש״ח

הורדתי אותו ל50000 ש״ח סופי

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

אין - לא שראיתי - זה לא משהו שאמור להיות בבדיקה?

אגב אתה שואל כי אתה אולי חושד שהיא כן עברה תאונה?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

פגוש אחורי הוחלף ? למה ? בגלל שכלב נשך אותו ? לא כי היתה מכה מאחור ... אגב יכול להיות שזה בקטנה והבדיקה סה״כ טובה אבל להגיד שאין תאונה אי אפשר .

פורסם

מערכות בתחתית זה יכול להיות בגלל ירידות לא מוצלחות מהמדרכות. לא כתוב אפילו שהמעיכות בחלק אחורי של הרכב.

מה שלא כסת"ח, זה נזילות מהמנוע ומהגיר ותושבות פגומות.

בדקת במוסך כמה יעלה לסדר את כל זה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
פגוש אחורי הוחלף ? למה ? בגלל שכלב נשך אותו ? לא כי היתה מכה מאחור ... אגב יכול להיות שזה בקטנה והבדיקה סה״כ טובה אבל להגיד שאין תאונה אי אפשר .

נירביץ - יכול שהיתה תאונה ממש קטנה אבל יש 2 בדיקות שונות של מכון רישוי שלא מעלות שום דבר לגבי פגיעה בשילדה - כמו כן כל המעורבים חתומים מולי שלא היתה תאונה ואם אגלה זאת יש לי יכולת לתבוע אותם.

השאלות שלי כרגע הן:

1. אם הוחלף פגוש - יש דרך לבדוק האם היא באמת עברה תאונה ושמאי היה מעורב?

2. במידה והוחלף פגוש ולא היה מעורב שמאי ולא היתה ירידת ערך והכל תקין לגבי השלדה - לא אמורה להיות ירידת ערך נכון?

3. מה לגבי שאר הליקויים? משהו שנראה חריג? יש לכם מושג כמה יעלה לי לתקן את הליקויים?

עריכה אחרונה על ידי adamben

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם
מערכות בתחתית זה יכול להיות בגלל ירידות לא מוצלחות מהמדרכות. לא כתוב אפילו שהמעיכות בחלק אחורי של הרכב.

מה שלא כסת"ח, זה נזילות מהמנוע ומהגיר ותושבות פגומות.

בדקת במוסך כמה יעלה לסדר את כל זה?

עדיין לא בדקתי את הנושא הזה מול מוסך - היות והרכב לא איתי. אני מניח שאני צריך להביא להם את הרכב?

נזילות מהמנוע ומהגיר נשמע רציני (מה שמצחיק הוא שיש לי אחריות על 2 אלה) - אני מניח שתושבות זה משהו שאצטרך להחליף וזה לא מפחיד אותי - בטח עניין של כמה מאות שקלים (?)

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

נזילות יכול להיות רציני ויכול להיות לא רציני, אלא סתם הזעות ( מכון הבדיקות רוצה להסיר אחריות ). פגוש מחליפים גם כאשר הוא רק נסדק ממכה קטנה.

עלויות תקבל רק במוסך, כאשר הרכב על הליפט ורואים את חומרת הנזילות ומקומן.

בסך הכל הבדיקה הגיונית לשנתון וקילומטראז'.

אין משהו חריג או סיבה לפסול את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי בודק את נושא התושבות והנזילות מהגיר.

כל היתר בחזקת כסת"ח מבחנתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב בזמן שאנחנו מחכים לבצע עוד בדיקה (הבדיקה הזו ניתנה לנו על ידי סוויטש), אשתי העלתה סימני שאלות לגבי המחיר. היא טוענת שהמחיר (50k) הוא מחיר נמוך מדיי לעומת המחירון שעומד על 63K ושזה אולי מרמז על משהו שקרה לאוטו.

מה אומר לכם - אני מאמין שבדיקה במוסך תיתן לי תשובה מלאה לגבי הכל - הטיפולים נעשו בזמן (בהתחלה כל 15 אלף ואז כל 20 אלף והדבר היחידי) והדברים היחידים שהוחלפו בזמן הטיפולים שהם חריגים הם דיסקיות בלמים קדמיים, ותיקון יחסית קטן במערכת ESP. אני אולי מפחד שהיו תיקונים אחרים שלא הוצגו לי מין הסתם (אם נעשו במוסך מורשה אני אמור לראות אותם אבל מה אם לא?)

בנוסף טמבון אחורי הוחלף פעם אחת ונטען שזה היה בגלל שפשוף.

מה אתם אומרים? אשתי קצת נכנסת ללחץ ואני מבין אותה - זו הוצאה גדולה ופעם ראשונה שאנחנו קונים רכב - לא רוצים ליפול.

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

תיקון בESP זה מתג אור בלם כנראה,המון דגמי יונדאי/קיה זכו להחלפת החלק הקטן הזה. מאוד זניח.

זה שהחליפו פגוש לא אומר שהרכב קיבל פיצוץ, נתקלתי כבר במצב שנשבר איזשהו בראקט קטן שמחזיק את הפגוש באמצעות בורג לפח הרכב ובגלל זה צריך להחליף פגוש (משהו שדבק אפוקסי יפתור כנראה).

לגבי המחיר-האם אשתך בדקה מחירון משוקלל?

אני ברכב הנ''ל הייתי דואג לגבי שני דברים:

נזילות,ברכב שמכרתי לפני יומיים היה יותר קילומטראז' ועבר של השכרה והכל היה יבש. לך למוסך שיבדקו כל נזילה/הזעה אפשרית.

ובאיזה קטע התחילו לטפל ברכב כל 20 אלף במקום כל 15 אלף? בעל הרכב מבין טוב יותר מהיצרן?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תיקון בESP זה מתג אור בלם כנראה,המון דגמי יונדאי/קיה זכו להחלפת החלק הקטן הזה. מאוד זניח.

זה שהחליפו פגוש לא אומר שהרכב קיבל פיצוץ, נתקלתי כבר במצב שנשבר איזשהו בראקט קטן שמחזיק את הפגוש באמצעות בורג לפח הרכב ובגלל זה צריך להחליף פגוש (משהו שדבק אפוקסי יפתור כנראה).

לגבי המחיר-האם אשתך בדקה מחירון משוקלל?

אני ברכב הנ''ל הייתי דואג לגבי שני דברים:

נזילות,ברכב שמכרתי לפני יומיים היה יותר קילומטראז' ועבר של השכרה והכל היה יבש. לך למוסך שיבדקו כל נזילה/הזעה אפשרית.

ובאיזה קטע התחילו לטפל ברכב כל 20 אלף במקום כל 15 אלף? בעל הרכב מבין טוב יותר מהיצרן?

גבי - תודה רבה על ההתייחסות.

1. בתחילת הפוסט הזה - הדבקתי את הבדיקה שעשו - ואז ראיתי שלאחר הבדיקה נעשה טיפול 10000 ובו החליפו מסנן שמן יונאדי פרטי מקורי (73 שקלים) ואז כתוב שהרכב נבדק ואין בו נזילת שמן. השאלה היא האם יכול להיות שלא באמת היתה נזילה וזה סתם כסת״ח - במידה ומוסך יימצא שהרכב מזיע או שיש בו נזילה במנוע או בגיר - האם זה פתיר או שעדיך לרדת מהרכב כי זה מרמז רעות?

2. גם אני ואשתי מתייחסים ללוי יצחק - משוקלל אחרי הק״מ ועלייה על הכביש. מה שמצחיק הוא שביד 2 המחירון שלה מראה שהרכב GLI הוא 44 אלף והPREMIUM עולה 59000. מה שאני לא מבין הוא שיש הבדל גדול בין המחירון של לוי יצחק ויד 2 בGLI אבל בPREMIUM דווקא המחירון בשניהם עם פער קטן - האם זה מרמז שהדגם הזה דווקא נדיר יותר ונמכיר גבוה יותר בלוחות של יד2?

תודה על הזמן שלך!

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם
טוב בזמן שאנחנו מחכים לבצע עוד בדיקה (הבדיקה הזו ניתנה לנו על ידי סוויטש), אשתי העלתה סימני שאלות לגבי המחיר. היא טוענת שהמחיר (50k) הוא מחיר נמוך מדיי לעומת המחירון שעומד על 63K ושזה אולי מרמז על משהו שקרה לאוטו.

מה אומר לכם - אני מאמין שבדיקה במוסך תיתן לי תשובה מלאה לגבי הכל - הטיפולים נעשו בזמן (בהתחלה כל 15 אלף ואז כל 20 אלף והדבר היחידי) והדברים היחידים שהוחלפו בזמן הטיפולים שהם חריגים הם דיסקיות בלמים קדמיים, ותיקון יחסית קטן במערכת ESP. אני אולי מפחד שהיו תיקונים אחרים שלא הוצגו לי מין הסתם (אם נעשו במוסך מורשה אני אמור לראות אותם אבל מה אם לא?)

בנוסף טמבון אחורי הוחלף פעם אחת ונטען שזה היה בגלל שפשוף.

מה אתם אומרים? אשתי קצת נכנסת ללחץ ואני מבין אותה - זו הוצאה גדולה ופעם ראשונה שאנחנו קונים רכב - לא רוצים ליפול.

אני מבין אותך לגמרי. רכב משומש למרות כל הבדיקות זה תלוי מזל וחוקי מרפי.

בתור אחד שעבד בליסינג אני יכול לומר לך דבר אחד- לא להאמין לאף אחד גם לא לחברה המדוברת. תעשה את מקסימום הבדיקות שאתה יכול וסע לשלום. לא ראיתי שום דבר קריטי בבדיקה, שווה רק לבדוק מערכת קירור ואת פשר הסעיף של נזילות שמן גיר.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...